Ce cadouri NU ar trebui sa oferi de Ziua Indragostitilor

Ce cadouri NU ar trebui sa oferi de Ziua Indragostitilor

Pentru a evita neplacerile inutile in Ziua Indragostitilor, am adunat o lista cu cele mai nepotrivite cadouri de Sfantul Valentin pe care ar trebui sa le eviti. Citeste mai departe pentru a afla ce cadouri sunt un NO- NO de Valentine's Day.

 

Tot 9 cele mai neinspirate cadouri de Sfantul Valentin

 

  1. Carduri generice

Uite cum sta treaba. Ziua Indragostitilor, Valentine's Day, ar trebui sa fie o ocazie de a te exprima. Sa-i oferi iubitei tale un card cadou inseamna sa nu te straduiesti suficient; inseamna sa alegi calea sigura si usoara. In plus, un card cadou este un dar extrem de impersonal.

Prin urmare, incearca sa gandesti original si sa-i oferi iubitei tale sau iubitului tau ceva personal, care are sens.

 

  1. Animale de plus

sfaturi pentru cadou ziua indragostitilor

Chiar daca, la prima vedere, pare un lucru dragut sa-i oferi iubitei tale un animalut impaiat de Sf Valentin, aceasta nu este o idee de cadou care sa arate ca gandesti matur si crezi ca dragostea voastra este cat se poate de serioasa. De aceea, cu exceptia cazului in care voi doi sunteti o pereche de porumbei adolescenti, iti recomandam sa treci la nivelul urmator si sa alegi un cadou ziua indragostitilor pentru ea sau el mai semnificativ si mai original.

 

  1. Abonament la sala

S-ar putea sa vrei sa te feliciti pentru ideea grozava de a-i oferi iubitei tale sau iubitului tau un abonament la sala, mai ales daca ai ales un studio de antrenamente modern si aproape de casa. Cu toate acestea, jumatatea ta ar putea crede ca nu esti multumit(a) de forma lui fizica si ca vrei sa-l schimbi din acest punct de vedere.

Femeile urasc sa li se spuna ca nu sunt in cea mai buna forma, mai ales daca acest lucru se intampla in cea mai romantica zi a anului.

 

  1. Un aspirator

Cu siguranta, nuuuuuuu! Trezeste-te la realitate. Oricat de multe functii ultra-moderne si culori interesante ar avea, un aspirator (chiar si robotul robotilor) ramane o necesitate casnica si nu ar trebui niciodata confundat cu un cadou. E ca si cum i-ai spune: "Hey, babe, astept de la tine sa faci mai multa treaba in casa."

 

  1. Haine

Cu exceptia cazului in care chiar ii cunosti exact masurile, brandurile preferate si stilul, hainele pot fi o idee extrem de periculoasa pentru cadou ziua indragostitilor pentru ea. Sa incerci sa ghicesti masurile iubitei tale este ca si cum ai cauta un ac in carul cu fan. Daca alegi ceva prea mic sau prea mare, risti sa-ti jignesti iubirea, in cea mai romantica zi a anului. Nu face asta!

 

  1. Cina la un fast food sau un restaurant oribil

Pentru foarte multi indragostiti, Valentine's Day inseamna ciocolata, flori si mese cu lumanari. Daca intentionezi si tu sa-ti scoti iubita la o cina romantica, asigura-te ca alegi locatia potrivita. Este imperios necesar sa faci rezervare in prealabil, iar daca vrei ca totul sa fie perfect, asigura-te ca acolo se serveste desertul ei preferat. A... si imbraca-te frumos! Toate aceste detalii o vor impresiona.

 

  1. Flori artificiale sau bijuterii ieftine

Daca vrei sa oferi iubitei tale bijuterii sau flori de Ziua Indragostitilor, asigura-te ca sunt reale. Chiar daca sunt mai scumpe, merita sa faci acest efort pentru dragostea ta, in cea mai romantica zi a anului. Poti sa-i oferi, de exemplu, un trandafir placat aur, pe care il va putea admira mult timp.

cuplu-de-sfantul-valentin

  1. Cadouri mult prea scumpe

Sa oferi iubitei tale un cadou prea extravagant de Valentine's Day se poate dovedi coplesitor pentru ea, mai ales daca relatia voastra este la inceput.

Cadourile originale sunt adesea cele mai autentice si mai iubite. Pentru asta, trebuie doar sa gandesti in afara cutiei de ciocolata. Pe Mindblower.ro gasesti puzderie de idei de cadouri cu adevarat grozave, asa ca nu ai nicio scuza de a fi neinspirat.

 

  1. Nimic

Sa nu oferi niciun cadou partenerului sau partenerei tale de Valentine's Day este cel mai urat lucru pe care il poti face. Deci, nu-l face. Indiferent ca ii alegi un cadou simbolic sau unul extravagant, acest lucru arata pur si simplu ca iti pasa.

 

Crezi ca am omis ceva din aceasta lista a celor mai neinspirate cadouri de sfantul Valentin? Lasa-ne un comentariu mai jos si spune-ne ideea ta.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!