Ce fotografii vrei să aveți la nunta voastră?

Ce fotografii mai sunt cu adevărat speciale acum, când le putem face oricând, cu o simplă atingere de ecran, și avem la îndemână spații nelimitate de stocare? La câte dintre cele share-uite pe Facebook sau Instagram mai revenim peste un an sau peste cinci fără un reminder?

Trec testul timpului cele realizate în momente cheie - o zi de naștere, o vacanță, nunta noastră. Dacă în primele două situații vorbim de grupuri mici, în ultimul caz sunt implicate foarte multe persoane, fiecare cu preferințele personale - pentru fotografie, muzică, mâncare și altele.


 

Nu putem ști ce mulțumește pe toți, însă există resurse care să ne inspire și să transforme fotografiile noastre într-o sursă de distracție și la eveniment, și după. Da, vorbim de accesoriile pentru photo booth!

Un photo booth dotat cu props-uri este o soluție foarte creativă pentru a realiza fotografii memorabile la nunți, petreceri de logodnă și oricare alte evenimente cu cei apropiați. Props-urile oferă posibilitatea fiecărui invitat să se arate oricum dorește; fiind disponibile în nenumărate forme și culori, se potrivesc de minune cu orice personalitate și vârstă. Astfel, și bunica va găsi un props simpatic în formă de coroană de regină și va avea o poză foarte reușită.

Mindblower.ro a pregatit 11 seturi de accesorii pentru nuntă, câte unul pentru fiecare gust și personalitate!

Ești în căutarea unui set cu multe mustăți și buze voluptoase? Îți recomandăm acest set.
Vrei să dai o pată de culoare cu ochelari trăzniți și cravate deochiate? Setul cu numărul 22 este cel potrivit.
Tu și jumătatea ta vă potriviți ca Mikey Mouse și Minnie? Tocmai la fix! Avem setul de care ai nevoie.
Fotografii de logodnă? Sunt atâtea idei încât ne-am pierde vremea să le enumerăm pe toate. Nu vă stresați cu fotografiile pentru eveniment, props-urile cu el și ea, Mr. and Mrs.,  (setul de accesorii numărul 31), garantează bucurie fotogenică în toate pozele.

Amplasați simplu și rapid photo booth-ul lângă zona cu dulciuri și fixați props-urile într-un recipient simpatic, umplut cu bomboane sau nisip colorat (la Ikea găsiți borcane sau ghiveciuri care mai de care). O să arate delicios și vor atrage atenția imediat!

Cu un Polaroid, toți oaspeții vor ține minte albumul cu urări scrise de fiecare pe spatele fotografiilor cu props-uri!

Pentru mărturii unicat, plasați pe mese câte un accesoriu cu un mesaj personalizat pe verso pentru fiecare dintre oaspeții voștri. Dacă îi mai răsfățați și cu o fotografie suvenir-de-plecare de la începutul serii, vor merge acasă cu zâmbind.

Important: Protagoniștii poveștii sunteți chiar voi! Profitați la maxim de alegerile făcute - partenerul de viață, muzica, vestimentația, machiajul, și fiți vedetele serii!

Un invitat pare morocănos? Pune-i în mână imediat un zâmbet ștrengar din setul de accesorii props și deja treaba este pe jumătate făcută ;)

Cu props-urile photo booth păstrați vii pentru o viață amintiri la care veți reveni cu siguranță peste ani și ani. Cel mai probabil, le veți găsi un loc într-o ramă frumoasă în casă. Enjoy!

Sursă foto: www.buzzfeed.com

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!