Top 100+ Idei cadouri nunta si cununie civila. Surprize cu Fast si Substanta

Top 100+ Idei cadouri nunta si cununie civila. Surprize cu Fast si Substanta
Cand dragostea pluteste in aer, corect este ca o parte din generozitatea si fericirea celor doi viitori miri sa te cuprinda si pe tine. Celebreaza o nunta sau o cununie civila alaturi de cei pe care ii iubesti si care isi unesc viata. Pot fi prietenii tai foarte buni. Mirele sau mireasa poate fi chiar o ruda apropiata tie.

Indiferent de relatia pe care o ai cu cei doi miri, alege din cele mai inspirate cadouri nunta si cununie civila, ca sa le urezi "Casa de piatra" si tot ce e mai bun in noua viata impreuna. 


Stim ca poate fi destul de dificil sa gasesti un cadou nunta perfect pentru ca intr-un fel va trebui sa-l multumesti si pe el, dar si pe ea. Ar trebui sa fie cumva un cadou de cuplu, un cadou care sa spuna ceva (ceva legat de o urare pe care le-o faci), un cadou special care sa-i surprinda ... poate un cadou practic sau elegant sau emotionat. 

Hai, hai cu noi si citeste acest ghid care o sa-ti trezeasca inspiratia. Iata cateva idei grozave ca sa stii Ce oferim la cununia civila sau Ce oferim la nunta
. :)
 

TOP Cele mai frumoase Cadouri nunta si cununie civila

 

1. Harti razuibile - cadouri nunta deosebite


 

Analogia dintre o harta razuibila si o casatorie este incredibila. Ambele infatiseaza o calatorie unica - una care graviteaza in jurul Lumii si spatiului fizic, alta care graviteaza in jurul vietii si a spatiului fizic si comun, intim dintre cei doi soti. 

De aceea, credem cu tarie ca o harta razuibila este un cadou pe care orice cuplu ar trebui sa-l primeasca la nunta sau la cununia civila. De aici incepe calatoria lor impreuna. De acum isi vor putea face planuri de calatorit in toata lumea sau in toata tara. De acum isi vor marca impreuna experientele de calatorie. Iar peste ani si ani vor putea privi cu emotie acest tablou personalizat pe care ei doi l-au creat cu fiecare noua calatorie pe care au realizat-o impreuna. 

Ingenios, nu? We totally love this idea!

 

2. Cadouri elegante


Daca ai o relatie mai formala cu cuplul care isi uneste destinele in fata ofiterului de stare civila sau in fata preotului, atunci ar trebui sa te gandesti la un cadou elegant. Aceste cadouri rafinate se potrivesc cel mai bine evenimentelor festive cum sunt nuntile. Din aceasta categorie fac parte: trandifirii placati cu aur, decantoarele de vin, accesoriile pentru vin, decoratiunile deosebite, ceasurile de perete, suporturile frumoase, un barometru de birou, un glob pamantesc plutitor, un lampion cu racitor de vinuri, o caseta cu piese de sah si accesorii de vin,  pahare de vin si whiskey  oferta speciala etc. 

Set cadou decantor Sticla Diamant cu doua pahare Deluxe - e cel mai frumos cadou nunta. S-au gasit in sfarsit unul pe celalalt; doua jumatati care se vor uni, asa ca merita sa le oferi un cadou superb care sa simbolizeze acest lucru. Setul cu Decator Glob Pamantesc si doua pahare este unul din cele mai somptuoase cadouri de nunta. Cuplului fericit ii va placea sa se aseze in jurul acestui decantor, plin de "spirit", asezat la barul de acasa ori pe masa din living. Le va aminti intotdeauna cat de mult inseamna unul pentru celalalt si, pe masura ce vor sorbi din paharele originale, vor visa la viitoarele calatorii pe care le vor experimenta impreuna.

 
Cadouri pentru Sotie - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri pentru Sot - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5

3. Cadouri de ziua nuntii, pentru o viata intima intensssa


Sa le spunem... erotice. Si da, evident ca nu oricine poate face acest cadou proaspetilor insuratei. Daaaar, daca e vorba de cei mai buni prieteni, de colegi apropiati cu care va intelegeti la catarama si alaturi de care glumiti des, atunci merita sa aveti in vedere un astfel de cadou cu de toate - amuzament, erotism, ingeniozitate. 

Stiti ce mai credem noi? Ca cei doi iubiti se vor folosi de cadoul tau chiar in noaptea nuntii sau chiar in luna de miere care urmeaza unei nunti sau unei casatorii civile. Interesant, nu? 

Pana la urma, viata de proaspat insuratei inseamna o viata imbelsugata de placeri intime comune, asa ca un joc erotic poate fi o alegere perfecta pentru cei doi iubiti care vor deveni sot si sotie. Un astfel de joc poate fi reutilizat si peste ani si ani; va mentine vie pasiunea dintre cei doi si le va aminti cu drag de momentul nuntii lor (si de nebunul sau nebuna care s-a gandit la un cadou nunta atat de traZnit). 

 

4. Practice si perfecte -  cadou pentru nunta


Bucatarie, gratar, baie, dormitor - aceste cadouri practice sunt menite sa fie utile celor doi porumbei. De multe ori, nunta este urmata de o casa noua, o viata noua in doi, tabieturi comune si variate. 
Din categoria de cadouri nunta si cununie civila practice fac parte ustensilele de bucatarie si gratar, gratarele pliabile, decoratiunile sau suporturile pentru bijuterii el si ea (o cutie de bijuterii pentru ea + un suport de ceasuri sau o cutie de ceasuri pentru el), ustensile de gatit, recipiente pentru depozitare, tocator, cantare de bucatarie, cutite deosebite, accesorii de masa, cadou nunta inedit,  ceas de perete, articole  casa si birou, suporturi de cutite pentru un moment special din viata lor, odorizante pentru frigider/ microunde, diverse organizatoare, un difuzor aromaterapie, un pick-up portabil, o cafetiera pentru  servire cafea etc. 

 
Cadouri de Casa Noua - Stantator pentru gratar
-26%

5. Cadou pentru miri. Surprize insotite de mesaje frumoase, personale


De exemplu: le faci cadou o fantana de ciocolata si le scrii pe felicitare ca le doresti o viata dulce in valuri si valuri de ciocolata. La fel de bine poti sa le oferi un aparat de vata de zahar si sa le spui ca le urezi o viata numai zahar, lapte si miere (precum si copii multi in curand care se vor alatura si ei desertului cu norisori). Cum dragostea pluteste in aer, norisorii de vata de zahar fac parte din povestea de dragoste. Orice ai alege aici, ai grija sa fie ingenios si sa legi cadoul respectiv de un mesaj simpatic sau amuzant. 

Uite si alte exemple din cutia cu idei a cadourilor de nunta:
  • poti sa le oferi o carte amuzanta Ghid erotic traznit Fuck yourself fit - sa se bucure din plin de viata intima in doi, dar dupa nunta sa nu faca burta si colacei, asa cum se intampla deseori la cativa ani dupa casatorie (stii vorba aia cand intalnesti un prieten insurat de 2 - 3 ani, il vezi mai pufos si ii spui: Mmm, se pare ca iti merge bine insurat. Te tine nevasta in puf si te hraneste copios...")
  • o pereche de vouchere pentru el si pentru ea - ca sa nu uite sa pastreze vie flacara pasiunii dupa nunta
  • doua cani termosensibile cu inimioara, sa bea ceaiul sau cafeaua impreuna sau separat, dar sa-si aduca mereu aminte de aceasta zi minunata cand si-au unit destinele
  • o tabla pentru mesaje personalizate ca sa-si noteze unul altuia mesaje dulci si dupa casatorie
  • un ceas - alaturi de mesajul "V-a sunat ceasul si clopotele bat de nunta! Va doresc tot ce e mai bun si timpul sa ramana de partea voastra. Timpul care trece sa nu schimbe cu nimic dragostea si pasiunea care va leaga azi, in minunata zi a nuntii."
  • un puzzle cadou special pentru adulti de construit in cuplu, alaturi de mesajul "Viata de om casatorit te poate face uneori prea serios, prea ingrijorat, prea incarcat de responsabilitati. Sa nu uitati sa fiti copii si sa va jucati uneori, pentru ca viata e minunata, iar viata voastra impreuna va fi unica. Faceti sa fie una memorabila, una la care sa va uitati cu lacrimi in ochi si zambet atunci cand o sa aniversati impreuna 30, 40 sau 50 de ani de mariaj. Tot ce e mai bun pentru voi. Cu mare drag!"
Noi am ajuns la final, dar nunta sau cununia civila abia incepe. Grabeste-te! Last-minute sau responsabil/a cum esti din fire incat cauti cadoul perfect din timp, alege de la noi cea mai frumoasa surpriza pentru cei doi viitori soti. Spune-le "Casa de piatra. O viata cu lapte si miere" cu cel mai frumos cadou. O sa-i bucuri, o sa te bucuri si tu pentru ca ai ales un cadou original. 

Ai primit invitatia. Ti-ai ales tinuta. Esti la un mic pas de cadoul perfect ales de la MindBlower. Noi zicem ca esti aproape gata de nunta. 

Distractie maxima la petrecere!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!