Ce obiecte poti folosi pentru a razui corect o harta razuibila?

Ce obiecte poti folosi pentru a razui corect o harta razuibila?

Ai comandat o harta razuibila sau ai primit una cadou? Grozav! Inseamna ca imediat ce vei pune mana pe ea, va fi momentul sa incepi misiunea: razuirea!

Inainte de a incepe sa razuiesti cu mult entuziasm, vrem sa-ti impartasim cateva trucuri pe care le-am deprins si noi pe parcurs.

Daca folosesti un instrument nepotrivit pentru a razui suprafata sau apesi prea tare, harta se poate deteriora in profunzime si culorile pot fi afectate. Urmatoarele instrumente de razuit functioneaza excelent si iti vor inlesni munca.

Cele mai bune instrumente pentru a razui o harta razuibila

1. O scobitoare

Cea mai subestimata ustensila pentru razuirea hartilor este cu siguranta scobitoarea. O scobitoare este cea mai buna metoda de a razui cu precizie sectiuni detaliate ale hartii tale (chiar si granite). Cand calatoresti cu o harta razuibila portabila in geanta si nu ai la indemana o scobitoare, o poti obtine usor de la orice restaurant din apropiere. Nu te costa nimic.

harta razuibila cadou

2. Un card din plastic

Pentru a razui o harta poti folosi un card din plastic, cum ar fi un card cadou sau un card de credit. Foloseste coltul pentru a razui cu acuratete.

3. O pana de chitara

Daca ai o chitara acasa este foarte probabil sa detii deja si o pana pentru corzi. Adevarul este ca penele de chitara sunt ustensile de razuit excelente. Din pacate, nu oricine are la indemana o pana pentru chitara, dar daca tu o ai, tine minte ca aceasta este un instrument perfect pentru razuit.

pana de chitara harta

4. O moneda

Iata cea mai clasica si populara alegere pentru razuirea unei harti. Poti folosi cu incredere o moneda veche, dar este estential sa nu aplici o presiune prea mare. Orice moneda este potrivita, desi cele mai utilizate par sa fie cele de 50 de bani.

moneda harta razuibila

Unele harti, cum este Harta Razuibila Platinum, vine deja la pachet cu o moneda special creata pentru razuirea locurilor vizitate.

Nu apasa prea tare!

Este foarte important sa nu apesi prea tare folia. O presiune prea mare poate indeparta chiar si stratul de sub folia de razuit. Recomandarea noastra este sa razuiesti foarte usor la inceput si apoi sa intensifici putin presiunea, daca simti acest lucru. Toate hartile oferite de MindBlower sunt usor de razuit.

Tine mana pe o bucata de panza curata.

Iti sugeram sa faci acest lucru, pentru ca mainile murdare sau uleioase pot decolora folia hartii.

Evita aceste obiecte!

Nu folosi obiecte metalice sau ascutite pentru a razui harta, deoarece acestea pot deteriora suprafata. Evita sa folosesti obiecte ascutite cum ar fi:

  • ace
  • chei
  • cutite
  • cuttere etc.

O harta razuibila va rezista excelent in timp, daca ai grija de ea.

Concluzie

Pentru a razui corect o harta e nevoie de un pic de rabdare. Harta razuibila este un jurnal care te poate acompania toata viata. Prin urmare, este important sa te asiguri ca o razuiesti lent si cu atentie, pentru a nu dezvalui mai mult decat ti-ai propus.

In timpul procesului, sufla reziduurile sau sterge-le usor cu un prosop de hartie.

Vrei sa impartasesti cu noi aventura inedita de a razui o harta? Lasa-ne un comentariu mai jos.

Pentru oferta noastra actualizata de harti razuibile click aici

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!