Cel mai bun magazin online la sectiunea cadouri - Gpec

Cel mai bun magazin online la sectiunea cadouri - Gpec

Da, chiar aşa este!!! Am ieşit pe locul 1 la secţiunea cel mai bun magazin online de cadouri, la Gala Premiilor eCommerce! Yeey! Mai mult decât atât, am ieşit pe locul 3 la secţiunea Cel mai bun comerciant Experienced în E-Commerce 2016. A fost o seară cu emoţii multe, cu bucurie şi recunoştinţă pentru fiecare om care ne-a ajutat să ajungem aici.

Am reuşit şi suntem tare mândri de noi dar mai ales de voooi, oamenii care ştiu să dăruiască! Acum puteţi fi fericiţi dragilor că aţi ales cadouri mişto şi mai mult decât atât, aţi ales cel mai bun magazin de cadouri! ;) Voi ne-aţi ajutat să ajungem aici. Aţi fost mereu pe faza şi ne-aţi împărtăşit părerile şi ideile voastre. Ne bucuram ca am reuşit să ţinem pasul cu voi, am făcut schimbări după schimbări numai şi numai pentru voi. Ştim că dacă fiecare dintre voi este mulţumit atunci şi noi vom fi fericiţi.

Că să înţelegeţi de ce este aşa important acest premiu pentru noi, o să detaliem un pic ce înseamnă această Gala. Este cel mai important eveniment dedicat comerţului electronic românesc. Anul asta a fost a 11-a ediţie şi tare ne bucurăm că am fost şi noi prezenţi, mai ales că am şi castigaaat!

Trebuie să ştiţi că, în cadrul competiţiei GPeC, fiecare magazin online înscris a fost evaluat de peste 20 de specialişti cu experienţă de necontestat în e-commerce. Au fost peste 120 de criterii de jurizare. axate pe Usability, Design, Customer Experience, SEO, Securitate, Mobile, Social Media, Aspecte Juridice şi, evident, pe Calitatea Serviciilor. La competiţie au participat peste 90 de magazine online.

Da, am avut emoţii mari şi am muncit mult că să ne încadrăm la toate criteriile. Avem o grămadă de oameni mişto care ne-au ajutat, de la programatori până la fotograf şi muuulţi mulţi alţii (dar lor le este rezervat un articol special). Dar, le multumiiim tare de toot! Fiecare omuleţ din echipa MindBlower este încântat de reuşită asta ieşită din minţi şi fiecare este bucuros că face parte din proiectul MindBlower.ro!

A fost o seară aşa importantă încât ne-am încumetat să facem şi primul nostru live (care, de la atâtea emoţii a ieşit invers dar promitem să ne revanşăm cu unul mai buun). Aici poţi să ne vezi.

Va bucurăm şi cu câteva poze! Va iubiim! ♥

Dacă va place să va ieşiţi din minţi de bucurie când oferiţi un cadou şi nu numai, dacă va place să va "batem" la cap cerându-va sugestii, păreri sau chiar idei, deci dacă va place de noi,  haideţi să facem treaba bună şi de-acum înainte! Să fim o echipa mare, frumoasă şi de succes în continuare.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!