Cele mai haioase decorațiuni de bucătărie

Cele mai haioase decorațiuni de bucătărie

Iarna ai sta toată ziua în bucătărie, la căldurică, făcând tot felul de bunătăți, iar vara singurul aparat folosit e frigiderul și parcă n-ai chef să te atingi de o tigaie. Cheful de a găti vine și trece în funcție de sezon, nu-i așa? Singura constantă e că, în tot timpul anului, vrei ca draga ta căsuță să fie aranjată frumos, decorată cu gust și, de ce nu, cu un pic de personalitate.

Dacă n-ai chef să te apuci să schimbi faianța și ai vrea doar o pată de culoare, uite câteva sugestii despre cum să-ți înveselești bucătăria.

Carafa vesela pentru lapte

Oricât de morocănoși ne-am trezi dimineața, chit că n-am auzit alarma sau pur și simplu era prea comod să stăm sub pătură, ce ne amuză de fiecare dată când intrăm în bucătărie e carafa veselă pentru lapte. Începem dimineața cu o cafea bună sau un bol de cereale și ne servim cu o porție sănătoasă de lapte. Prea bun, prea ca la țară! 

Farfurie sălbatică

Ne-am tot uitat la Master Chef și emisiunile culinare ale lui Gordon Ramsay și e timpul să recunoaștem ceva: gătim foarte bine, dar prezentarea lasă câteodată de dorit. Cine are timp totuși să stea să coafeze trei frunze de salată? Ca scurtătură, am ales să ne servim mesele în farfuriile sălbatice. Cu minim de timp și efort avem o gustare delicioasă, cu o prezentare garantat de efect. Chiar dacă doar decorăm leul cu o barbă din spanac sau îi punem cartofi prăjiți maimuței în cap, musafirii au fost mereu amuzați la maxim. 

 

Burete Elvis

După o masă bună singurul lucru care mai poate strica atmosfera e eterna discuție: Cine spală vasele?
Dacă nu-ți place să stai la chiuvetă în bucătărie, noi îți oferim un entertainer care să te distreze la cea mai plictisitoare datorie casnică. Mărețul Elvis te va încuraja să bagi ”A little less conversation, a little more action” și te vei trezi că-ți cureți bucătăria cap coadă, fredonând marile hituri de rock'n'roll ale anilor '60.

Magneți Junglă

Probabil una din legile lui Murphy e că, dacă undeva există un frigider, atunci pe acel frigider au apărut și niște magneți. Poate nu știi sigur de unde au venit literele, pozele simpatice sau peisajele din Thassos, dar sigur ușa frigiderului tău e dotată cu cel puțin o decorațiune magnetică. Dacă vrei să ieși din rutină dar adori să-ți decorezi „ice box-ul”, alege magneții Junglă. Îi poți așeza pe ușă așa cum sunt sau poți face niște improvizații fenomenale.

Orice poză cu prietenii devine brusc mai cool dacă unul din ei are cap de cocoș și orice program de tip „du rufele, sună-l pe Andrei” va părea mai puțin plictisitor dacă un rechin înfricoșător îl ține fixat pe frigider. 

 

Solnițe Bufniță

 Sarea și piperul sunt yin și yang în bucătărie, cele două condimente despre care toți bucătarii spun că sunt cele mai importante. Cu un echilibru perfect de sare și piper, mâncărurile tale își vor păstra aromele individuale și vor avea acea notă perfectă ce face totul să pară delicios. Păstrează aceste condimente în solnițele Bufniță și sigur vei nimeri întotdeauna accentul potrivit pentru rețetă, doar bufnițele sunt faimoase ca simbol al înțelepciunii! În plus, ele aduc o notă de chic pe masă și impresionează musafirii. 

Ție ce stil de mobilier îți place cel mai mult pentru bucătărie și ce accent special ai pune pe el?

 

Vrei sa vezi mai multe cadouri haioase de casa noua? Click AICI 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!