Cele mai inspirate cadouri Work from HOME 2021

Cele mai inspirate cadouri Work from HOME 2021
Pandemia a facut ca munca de acasa sa devina un element permanent al vietii noastre. Ceea ce faceau la un moment dat doar IT-stii si bloggerii, acum fac si contabilii, si specialistii in marketing si multi multi anii.

Poate ca atunci cand pandemia va disparea, multi se vor intoarce la birou. Cu toate acestea, munca de acasa va ramane cu siguranta pentru o parte din noi, mai ales daca avem in vedere ultimele studii care arata ca suntem mai productivi cand lucram de acasa, decat daca am merge la birou. E mai ieftin pentru companii, dar asta inseamna si mai multa flexibilitate pentru angajati, mai mult timp petrecut cu familia sau cu prietenii, mai putin timp pierdut in trafic. Deja multe companii isi dau seama ca nu au nevoie de birouri corporative uriase pentru a avea angajati de succes.

Sigur, sa lucrezi de acasa presupune unele provocari. Sa fii productiv si sa gasesti acel echilibru perfect intre munca si viata poate fi destul de dificil. Este o lupta constanta, dar care poate fi realizata cu usurinta cand ai la indemana cateva gadgeturi sau lucruri utile.

Daca vrei sa faci o surpriza placuta si practica cuiva care lucreaza de acasa, iata topul nostru cu cele mai tari cadouri work from home in 2021.


 

1. O cana amuzanta

 

Primul lucru la care te poti gandi cand vrei sa faci un cadou inspirat unei persoane care lucreaza de acasa este o cana amuzanta. Canile plictisitoare pot fi doar atat... plictisitoare. Dar, cele traZnite aduc un plus de nebunie in zona de lucru si fac pe oricine sa se simte grozav cand lucreaza, sa-si personalizeze spatiu si sa aiba la indemana gura de apa, cafea sau alta bautura pe care o prefera. Canile noastre amuzante sunt delicioase la fel ca si o cafea gustoasa de dimineata sau o gura de apa proaspata in pauza.

2. O masuta de laptop

 

Unul din avantajele pe care le ai daca lucrezi de acasa, e ca nu trebuie sa stai intepenit la un birou sau la masa din bucatarie. Stim cat este de tentant sa-ti iei laptopul in poala si sa lucrezi din pat, de pe canapea, de pe fotoliu de pe terasa. Daca tot faci asta, asigura-te ca ai o masuta de laptop reglabila, ca sa eviti laptopul sa se incinga sau sa se defecteze (sa-ti arda poala). De asemenea, o masuta de laptop reglabila te ajuta sa mentii o postura corecta cand lucrezi. Cand orele de munca se termina, doar pliaza masuta si depoziteaz-o chiar si in cel mai ingust spatiu de langa frigider. Chiar e tare practica si oricine lucreaza de acasa ar trebui sa aiba o masuta de laptop reglabila.

3. Un organizator de birou sau incarcator wireless
 

Cand lucrezi de acasa e usor sa-ti pui lucrurile doldora pe birou si sa devii dezorganizat. De aceea, un alt cadou inspirat pentru cei care lucreaza de acasa este un organizator de birou sau un incarcator wireless. Nimeni nu vrea sa fie legat tot timpul de fire, sa i se termine bateria telefonului in timpul unui apel important sau sa piarda vremea cautand incarcatorul prin casa in loc sa se conecteze la timp in sedinta. Pe bune, un incarcator wireless este un must-have pentru oricine lucreaza de acasa.

4. Ceva pentru masaj si relaxare
 

Munca, munca, dar dupa munca e nevoie si de putina relaxare. Nu uita de asta cand cauti un cadou pentru un prieten sau un coleg care lucreaza de acasa. Ii poti oferi un aparat de masaj care alunga stresul de dupa job si care detensioneaza muschii. De asemenea, difuzoarele pentru uleiuri esentiale sunt minunate pentru cei care au un job de acasa. Inmiresmeaza atmosfera, ajuta la cresterea productivitatii si redau o stare de bine. Uleiurile esentiale sunt extrem de benefice pentru sanatate.

5. Cadouri traZnite

 

Suntem mindblower.ro - Cadouri iesite din minti. Credeai ca uitam de cadourile traZnite chiar si pentru cei care lucreaza de acasa? Ei bine, nu? Si iti recomandam si tie sa fii inventiv si sa te gandesti serios la un cadou traZnit pentru cei care lucreaza de acasa. Poti alege Big Enter tasta antistres, care se conecteaza la USB-ul pc-ului sau laptopului si actioneaza ca o tasta enter uriasa. La nevoie, ajuta pe oricine sa se descarce de nervi, frustrari si alte emotii negative acumulate.

6. Pentru o postura corecta la birou
 

Si cand lucrezi de acasa nu ar trebui sa-ti neglijezi postura. Pentru aceasta exista cateva cadouri inspirate pe care le poti face prietenilor, colegilor sau unui membru al familiei fie ca e ziua lui de nastere, onomastica sau alta ocazie speciala. Un astfel de device o sa-l determine sa ia in serios adoptarea unei posturi corecte la birou. In plus, e mai relaxant sa lucrezi cu picioarele leganandu-se pe un hamac. Vestea buna este ca aceste cadouri previn si dureri de spate, mijloc, gat, umeri. In cele din urma, sunt cadouri work from home de wellbeing, grija si sanatate.

Speram ca aceste sugestii ti-au dat idei... muuulte idei, ca sa poti face cadouri inspirate pentru cel sau cea care lucreaza de acasa. Indulceste-i perioada pe care o petrece lucrand de acasa si surprinde-l sau surprinde-o cu un cadou bine gandit, exact ce are nevoie.
Comanda acum si vom trimite cadoul la tine sau direct la sarbatorit/a.

Daca produsele de mai sus ti-au placut, iar tu inca nu lucrezi de acasa, dar ti-ai dori acest lucru - poti vedea AICI oferta de joburi Work from Home.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!