Cele mai nereusite 5 cadouri pentru sot pe care sa NU le faci

Cele mai nereusite 5 cadouri pentru sot pe care sa NU le faci
Sotii vin intr-o multitudine de forme si esente. Unii sunt draguti, altii sunt obraznici, salbatici, domoli, sobri sau foarte iubitori. Sunt multi carora nu le pasa de cadouri - fie ca asta inseamna sa le primeasca sau sa le daruiasca. Sotiile sunt de obicei imaginile sensibile la ideea de a face in general cadouri. Cu toate astea, exista cateva tipuri de cadouri NU-NU pe care sotiile continua sa le ofere sotilor lor, cu toate ca acestea sunt "interzise".

Pe Blogul Mindblower vorbim des spre idei de cadouri sot si ce este inspirat, dar de aceasta data iti aratam cateva cadouri pe care ar trebui sa le eviti cu orice pret.

Pune lista asta la vedere sau salveaz-o ca sa stii ce sa NU-i oferi barbatului tau.


1. Un animal de companie

Ok, poate ca sotul tau iubeste animalele si chiar este un infocat sustinator al balenelor albastre. Dar, serios, sa-i oferi un animal de companie inseamna sa-i pui in carca o povara cu responsabilitati suplimentare. Sa iubesti animalele e un lucru, dar sa le ingrijesti cu norma intreaga e deja altceva. Prin urmare, nu-ti recomandam sa-i faci o astfel de surpriza, decat daca stii sigur ca e pregatit pentru asta. In plus, ia in calcul ca in cele din urma, ingrijirea unui animal de companie ar putea deveni una din atributiile tale.

2. Pulover impletit ... de tine

Aha, deci... ai inceput sa-i tricotezi un pulovaras sa-i tina de cald. Opreste-te! Opreste-te acum cat mai ai timp. Crede-ne pe cuvant, barbatii nu se dau in vant dupa pulovere voluminoase, grele, pufoase. Un sot de treaba o sa aprecieze efortul pe care tu l-ai depus, dar fii sigura ca nu-i place puloverul. Punct.

3. Haine/ pantofi care nu i se potrivesc

Nimic nu spune mai apasat "nu insemni suficient pentru mine" ca articolele vestimentare sau de incaltaminte care nu sunt pentru marimea lui. Serios, esti maritata cu el! Cum sa nu-i cunosti marimea la pantofi sau la haine?? Hainele care nu i se potrivesc perfect sunt cu siguranta unul din cele mai proaste cadouri pe care poti sa i le faci sotului tau.

4. Tu ... intr-o rama foto

Daca te-ai gandit sa faci o rama foto cu poza ta cea mai frumoasa, opreste-te cat mai ai timp. Poate ca e cel mai iubitor sot de pe Planeta, dar te vede in fiecare zi si nu este absolut nimic gresit in faptul ca nu vrea sa te vada uneori. In schimb, cadoul poti fi tu... cu un joc erotic legat ca o bratara in jurul incheieturii. Asa, da!
 
5. Un cupon cadou

Uite unul din cele mai proaste si neinspirate cadouri pentru sotul tau. Aceste cupoane cu sume de bani care pot fi folosite sa-ti cumperi ce vrei tu sunt destinate persoanelor pe care nu le cunoastem atat de bine. Dar, vorbim aici despre sotul tau. E aproape o crima sa-i faci un astfel de cadou. Pe langa faptul ca un cupon de bani e total impersonal, arata ca nu ai depus deloc efort sa-i faci pe plac, sa arati cat de mult conteaza pentru tine, ca il cunosti si il iubesti pentru calitatile sale. Apoi, stii cum sunt barbatii... cel mai probabil o sa uite sa foloseasca acel voucher cu suma de bani, pana la ziua ta cand o sa-l intrebuinteze ca sa-ti cumpere tie un cadou.

In schimb, iti recomandam voucherele cadou de la Mindblower. Avem doua tipuri de vouchere pentru sotul tau:
Stim cum e - femeile sunt fiinte sensibile minunate. Se gandesc mult la tot ceea ce fac si intorc problema de mii de ori de pe o parte pe alta. Deci, de ce sa gresesti atunci cand vine vorba despre cadoul perfect pentru sotul tau, cel mai important barbat din viata ta? Evita greselile de mai sus si vei aduce soare in casnicia ta. In definitiv, ai o imagine de pastrat, nu?
 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!