Cele mai tari cadouri pentru iubitorii de festivaluri

Dacă eşti printre acei oameni pentru care vara înseamnă concerte pe care le aştepţi de când erai în liceu, dacă toate economiile tale se duc pe abonamente la festivaluri şi dacă amintirile cele mai tari cu prietenii tăi sunt din faţa unei scene, o să-ţi placă la nebunie lista noastră de cadouri trăsnite şi absolut necesare pentru o vară „mindblowing”! Vei găsi tot felul de nebunii surprinzător de utile - de la gadgeturi pentru telefon şi accesorii cu care să ieşi în evidenţă în mulţimea de la festival, până la idei haioase pentru jocurile de băut.

Cadouri pentru iubitorii de festivaluri :)

Praf de foc magic

La munte sau la mare, atunci când sunteţi în jurul focului petreci cele mai romantice momente cu iubitul sau iubita, dai cele mai reuşite concerte la chitară şi spui cele mai înspăimântătoare poveşti de groază. Dar cum ar fi să-ţi surprinzi partenerii de festival cu un super joc de lumini colorate? Arunci praful pe foc şi flăcările iau toate culorile curcubeului. Asta da magie!

Încărcător portabil Power Bank

Ştim sigur că tu îţi păstrezi din energie pentru zile şi nopţi întregi de dansat, aruncat mâinile în aer şi sărit cât te ţin picioarele. Dar cu telefonul ce te faci? După trei conversaţii cu părinţii, ca să-i asiguri că eşti bine, cam o sută de telefoane şi mesaje ca să-ţi reperezi prietenii în mulţime şi vreo douăzeci de filmări cu piesele preferate, cel mai probabil bateria telefonului îţi va fi foarte aproape de zero, iar seara e abia la început. Din astfel de situaţii te salvează încărcătorul portabil Power Bank. Practic, uşor de strecurat în poşetă sau chiar în buzunar şi plin de energie pentru telefonul tău! Must have la orice festival! Ăsta e unul dintre acele cadouri pentru iubitorii de festivaluri care e super util.

Pernă buştean

Cine-a spus că dormitul în cort nu poate fi confortabil? Tocmai pentru asta s-a făcut perna buştean! Nu, nu îi spune aşa pentru că e tare ca un buştean, ci doar pentru că arată ca unul. Este, de fapt, incredibil de moale şi pufoasă, iar pânza cu care e acoperită e fină de tot la atingere. Un cadou pe-atât de haios, pe cât e de confortabil! Perfect pentru festivalurile de muzică din 2016 la care mergi cu cortul.

Selfie Stick cu telecomandă bluetooth

Să faci o gaşcă mare să încapă într-un selfie poate fi foarte dificil, mai ales când vrei să prinzi şi scena în spatele vostru. De-asta selfie stickul cu telecomandă bluetooth e gadgetul perfect pentru cele mai reuşite fotografii de festival, indiferent dacă mergi la Summer Well 2016 sau la Rock the City. Se potriveşte cu orice model de telefon, mânerul este extensibil, iar telecomanda este, evident, cel mai grozav avantaj.

 Centură de siguranţă pentru telefon

Până şi celui mai responsabil dintre prietenii tăi i se poată întâmpla să-i alunece telefonul din mână sau să-i cadă din buzunar în toată nebunia unui concert. Sau poate ai, dimpotrivă, un prieten atât de aiurit că-şi pierde ceva la fiecare festival. Salvează-i pe amândoi cu centura de siguranţă pentru telefon. E atât de utilă încât nu ştim cum am trăit fără ea până acum!

Shotul care se învârte

Mai ţii minte jocul cu sticluţa din copilărie? Ei bine, îţi prezentăm varianta îmbunătăţită. Se ia o gaşcă de prieteni nebuni, se duce la cel mai apropiat festival, se direcţionează către bar şi se începe jocul! Întâi pregăteşti shotul, apoi învârţi pentru a vedea cine este “nefericitul” care trebuie să bea. Şi cu sărutul cum rămâne? N-a spus nimeni că trebuie să renunţi la partea cea mai palpitantă. Combină-le pe amândouă şi iese un joc cu-atât mai interesant! Cine spune că-i greu să faci cadouri pentru iubitorii de festivaluri? ;)

Sonerie jogging

Deşi a fost creată pentru jogging, noi ne-am gândit la un alt mod în care poate fi folosită. Aşa-i că ţi s-a întâmplat să ai de străbătut întreaga mulţime din faţa scenei pentru a ajunge la bar sau pentru a te întoarce la prietenii tăi? Cât de amuzant ar fi să ai o sonerie cu care să-i faci pe toţi să se dea la o parte, fără să mai spui “Scuze, îmi dai voie să trec?” de o mie de ori? Cu siguranţă trebuie încercată la următorul festival!

Lumânare plutitoare

Ziua celui mai bun prieten cade chiar când sunteţi la festival? Nicio aniversare nu are farmec dacă nu sufli în lumânări, dar să aduci un tort la festival ar fi mult prea complicat. Rezolvarea acestei dileme este haioasa lumânare plutitoare, pentru care n-ai nevoie de un tort, ci de o simplă halbă de bere. Probabil că dorinţa pe care şi-o va pune prietenul tău va fi ca toate aniversările să fie atât de amuzante! Bingo! Am găsit și cadouri pentru iubitorii de festivaluri care își serbează ziua de naștere cu o baie în mulțime!

BiiSafe Buddy





 

Telefonul nu e singurul lucru pe care se poate întâmpla să-l pierzi la un festival. Ce te faci cu cheile sau cu portmoneul? Îţi spunem noi: foloseşti BiiSafe Buddy. Îţi instalezi o aplicaţie pe telefon, ataşezi dispozitivul BiiSafe de chei sau portmoneu, iar când simţi că te cuprinde panica fiindcă nu-ţi mai aminteşti unde le-ai lăsat, apeşi butonul “găseşte” în aplicaţie pentru a afla exact unde sunt, pe o rază de 50 m în jurul tău. Gata cu grija obiectelor de valoare la festivaluri! Bucură-te de Summer Well 2016 sau distrează-te la Untold 2016, fără griji!

Ochelari cu mustaţă Super Dandy

Sigur ţi s-a întâmplat să-ţi doreşti să nu fi făcut nimeni poze în anumite momente în care te distrai cel mai bine şi cu toţii avem fotografii care ne sunt dragi, dar pe care n-am putea să le facem publice. Pentru astfel de fotografii, mai ales dacă îţi doreşti şi ceva mai hazliu, poţi alege ochelarii cu mustaţă Super Dandy, pentru o deghizare bună, plus un strop de culoare.

Mască de dormit cu atitudine

Poate veţi dormi în cort, poate împărţiţi o saltea pe podeaua unui prieten sau poate încercaţi să închideţi un ochi pe tren, în drum către festival sau către casă. Niciunul dintre aceste locuri nu e tocmai prielnic pentru un somn liniştit, aşa că s-ar putea să prindă bine o mască de dormit. Iar masca de dormit cu atitudine poate fi cadoul perfect pentru o prietenă trăznită, care ştie de glumă

Balon Jumbo

Imaginează-ţi o mulţime de oameni adunaţi în faţa scenei şi o trupă de artişti nebuni făcând show. Dintr-o dată, un balon imens apare de nicăieri şi începe să plutească deasupra mulţimii. Toată lumea se înghesuie să-l împingă în sus şi balonul se plimbă din mână în mână, până ajunge pe scenă. Artiştii profită de ocazie şi, spontan, îl aruncă înapoi spre public. Dintr-o dată, balonul se sparge şi o ploaie de confetti se revarsă peste public. Nu-i aşa că ar fi un cadou perfect de festival?

Vopsea fosforescentă

Dacă tu şi prietenii tăi sunteţi sufletul oricărei petreceri şi cei care dau mereu startul distracţiei, atunci s-ar putea ca vopseaua fosforescentă să fie pentru voi. O puteţi aplica pe haine sau pe papuci (fie că sunt tenişi sau cizme de gumă) atunci când vreţi să atrageţi toate privirile, dar e o soluţie la fel de ingenioasă şi pentru a vă decora tavanul dormitorului sau pentru a scăpa de vestele sau benzile reflectorizante atunci când mergeţi cu bicicleta în timpul nopţii.

Coroana sărbătoritului / sărbătoritei

Se potriveşte perfect cu lumânarea plutitoare de la nr. 8, pentru prietenul sau prietena care-şi sărbătoreşte ziua de naştere chiar la festival. Cu toate acestea, pe lângă sărbătoriţi, mai există şi regii şi reginele festivalurilor. Fie că sunt proclamaţi de prieteni sau se autoproclamă, coroana gonflabilă va fi cu siguranţă un accesoriu amuzant.

Geantă 3D

Festivalurile nu sunt doar ocazii de a asculta muzică bună şi de a te distra cu prietenii, ci şi de a face cele mai trăznite combinaţii vestimentare şi de a-ţi pregăti ţinute simpatice de festival. Pentru astfel de ţinute, geanta 3D este accesoriul perfect. O poţi cumpăra atât pentru prietena care e la curent cu toate tendinţele vestimentare, cât şi pentru prietena care are propriul stil original şi colorat, fără vreo legătură cu ce se poartă anul acesta. Oricum, când vrei să faci cadouri pentru iubitorii de festivaluri, o geantă nu trebuie să lipsească de pe listă. 

Bong bere

Din categoria accesoriilor obligatorii pentru festivaluri. Nu degeaba apar aceste bonguri în mai toate filmele americane cu adolescenţi. Doar că la un festival distracţia n-o să se încheie cu părinţi şi vecini furioşi, ci doar cu amintiri amuzante şi admiraţia tuturor prietenilor pentru cei care fac faţă provocării. Ce zici, te încumeţi?

Paie în reţea

Pentru acei prieteni înnebuniţi după cuburi LEGO şi jocuri de îndemânare, pentru care ai nevoie de precizia unui chirurg, îţi recomandăm paiele în reţea. Sunt cel mai bun pretext pentru jocuri şi concursuri de băut cu care să-i atragi până şi pe cei mai puţin petrecăreţi dintre prieteni. Pe deasupra, nici nu mai trebuie să pregăteşti vreun cocktail. Construieşti o reţea cu câte un pai în fiecare băutură şi le uneşti astfel încât la final să bei doar una. Efect garantat!

Tu ce-ți iei la festival?

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!