Toate comenzile plasate acum se vor livra incepand de Miercuri, 23 Mai. Va multumim pentru intelegere!

Cele mai trasnite cadouri de 8 martie pentru femeile din viata ta

Cele mai trasnite cadouri de 8 martie pentru femeile din viata ta

Nu ar trebui să existe o singură zi specială în care să îi dăruiești unei femei un cadou. La fel cum nu ar trebui să existe o singură zi în care să fim patrioți, de pildă. Orice zi este specială, dacă știi să o faci așa.

Dar totuși există. E marcată în calendar, e mai mult decât o tradiție – e o zi în care ne întoarcem cu recunoștință către toate femeile care ne-au făcut viața mai frumoasă. Uite idei de cadouri femei

8 martie e pentru mama mai ales, deși poate niciun cadou din lume nu ar putea să îi arate gratitudinea pe care o simțim. 8 martie e pentru „Ea” – cea care te-a văzut nebărbierit, somnoros, înainte să îți bei cafeaua, și te-a iubit la fel. 8 martie e pentru sora trăsnită care îți face zile fripte, e pentru bunica de-o nemărginită bunătate, e pentru toate femeile importante din viața ta. Cinstește-le cum se cuvine! Nu doar gestul contează, ci și bucuria de-a deschide un cadou. Pentru ca bucuria să fie și mai mare, îți arătăm câteva cadouri de 8 martie foarte haioase, o listă drăgălașă, pe sufletul femeilor.

1. Lampa Unicorn. Irezistibilă! Da, ăsta este cuvântul cel mai potrivit ca să putem descrie simpatica lampă. Aprinde-o și te vei simți ca într-o poveste!

2. Florile sunt niște cadouri tare potrivite pentru 8 martie. Primăvăratice sau romantice, sunt drumul sigur spre inima unei femei; păcat că nu sunt nemuritoare, exact ca dragostea. De asta o floare de cristal e atâââât de drăgălașă! Nu doar pentru că e de cristal, ci și pentru că e o dovadă veșincă a iubirii. Privește-o cum crește!

  

3. Canile elegante cu codiță sunt un prieten simpatic cu care sora ta mai mică să își împartă cafeaua. Au un design drăgălaș, cu animăluțe sculptate și codițe stufoase în loc de toartă. În plus, cum nimic nu se compară cu o atmosferă călduță și o lumină armonioasă, cănile jucăușe se transformă în mini-lampe dacă pui câte o lumânare pastilă în interior. Animăluțele luminoase sunt așa frumoase!

4. Când iubita ta lucrează cu sârguință la o lucrare importantă, are nevoie de un alt fel de vitamine, ca să se poată concentra. Cariocile multi-colorate Vitapens sunt un cadou de 8 martie tare năstrușnic și atât de nostim!

5. Orice iubitor de lectură știe cât de important este să ai un ajutor la îndemână care să știe exact pagina cărții la care a rămas. Colecția noastră de semne de carte e tare bogată – poți alege între fluturași jucăuși, libelule elegante, animăluțe simpatice, și lista continuă. Aruncă un ochi!

6. Cana Crazy Cat Lady este exact cum îi spune numele: o nebunie! Pisicuța neagră pe fundalul roz este imaginea de care se vor îndrăgosti toate iubitoarele de pisici. E singura pisicuță pe care o vei vedea vreodată pe masă!

7. După ploaie, vine soare! Un mesaj tare optimist pe care umbrela însorită îl transmite clar și răspicat. Când ridici privirea, cerul cenușiu a dispărut!

8. Un plus de culoare în ceșcuța de ceai – asta aduce simpaticul infuzor căpșună, atât de buuun pentru băutura caldă. Acum ești gata să îți savurezi ceaiul aburind, cu o carte pe brațe.

9. Știm că nu îi poți dărui luna de pe cer. Firește că nu poți – dar i-o poți promite, și apoi să îi așezi pe furiș o lampă lună multicoloră în timp ce doarme. Ce surpriză va avea dimineața când va găsi luna pe noptiera ei! 
 

10. Pasionatele de astrologie vor ști de ce cana Constelații termosensibilă este atât de potrivită pentru o băutură fierbinte. Când e rece, e un cer cu stele, când se încălzește, apar constelațiile, ca prin minune!

Am rezuma toate aceste cadouri de 8 martie într-un singur îndemn: fă-o fericită!

Pentru categoria cadouri femei din site click AICI

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!