Cele mai WOOOW si performante gadgeturi cadou pe care le asteapta adolescentii de 1 Iunie

Cele mai WOOOW si performante gadgeturi cadou pe care le asteapta adolescentii de 1 Iunie

Adolescenta este deseori vazuta ca fiind varsta schimbarilor importante si a riscurilor inevitabile. Poate ca adolescentul tau nu mai este chiar un copil in adevaratul sens al cuvantului (cel mai probabil nu i-ar placea sa i se spuna asa), dar el ramane legat de sufletul tau de parinte intr-un mod unic: va fi copilul tau toata viata.

De 1 iunie cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci pentru el si pentru relatia voastra prezenta, este sa-i oferi un cadou frumos, suficient de "serios" pentru ceea ce este el in acest moment.

Am selectat in continuare acele cadouri-gadget care au puterea de a intra pe sub pielea adolescentilor. Nu sunt cadouri simple si plictisitoare pentru copii.

Sunt idei de cadouri de oameni mari cu inimi de copii, iar acest lucru va cadea foarte bine adolescentilor - din moment ce nu mai vor sa fie considerati copii. Credem cu tarie ca 1 iunie poate fi un prilej extraordinar de comunicare si conectare cu adolescentul sau adolescenta din casa si inima ta de parinte.

Cadou: Cele mai WOOOW si performante gadgeturi

Masinuta care urca pe pereti de culoare Rosie.

Nici nu ar trebui sa mai spunem, pentru ca lucrurile sunt foarte evidente: prin sangele oricarui adolescent circula pasiunea pentru masini de curse. Transmisa din tata in fiu, aceasta mostenire capata azi noi valente. Cert este ca masinuta anti-gravitatie va fi intens aclamata si pusa in miscare de copilul tau. Priviti-o impreuna cum escaladeaza peretii cu abilitati de Spyderman, iar la momentul oportun poti incepe o discutie pe tema gravitatiei. Apropo, ce cum se descurca tanarul tau la fizica?

 

Mini Drona Cheerson CX-10 Verde.

In prezent, dronele sunt printre cele mai iubite si ravnite gadgeturi de joaca si distractie pentru copiii mici si mari. Nu ne mira acest lucru. Lasa-ti eroul sa "zboare" la inaltime si sa experimenteze un piculet de adrenalina. Acasa ori in deplasare, jucarioara aceasta va deveni un punct de atractie incredibil pentru toata lumea. Iar la carma ei se va afla chiar copilul tau adolescent.

Avem drone pentru toate varstele, deopotriva pentru fete si baieti. Asa ca, acolo unde exista dorinta de viteza, plutire si zbor, recomandam

  • Mini Drona Cheerson CX-10C Portocalie este ideala pentru fotografierea si filmarea scenelor pe care vrei sa le pastrezi in sufletul tau pana la adanci batraneti. Asta cu atat mai mult cu cat carmuitorul din spatele mini-dronei este chiar fiul tau, deja experimentat in manevrarea gadgeturilor de finete.
  • Mini Drona Illuminator fara teama de intuneric, cu functie de intoarcere automata si simplu de pilotat;
  • Mini Drona Build-a-Brick multifunctionala, cu auto-intoarcere si headless, stabilizare giroscopica solida in 6 axe, formata din 36 de piese pe care te ivitam sa le pui cap la cap impreuna cu al tau adolescent intr-o minunata zi de 1 iunie;
  • Drona UFO cu senzor de miscare cu manevrare prin gesturi, lumini LED, functie de intoarcere la 360 de grade si autonomie pana la 8 minute.
  • Drona Cu Senzor de Miscare usor de controlat prin miscari ale mainii, cu leduri multicolore si autonomie pana la 8 minute
  • Drona pentru selfie, avand fine abilitati de fotograf. Se incarca in circa 60 - 90 de minute si are o autonomie de pana la 5 minute. Aceasta drona are camera foto-video incorporata. Pregatiti-va de multe selfie-uri pentru albumul de familie.

Pistol Super AR pentru jocuri pe telefon.

De la o varsta, jocurile pe telefon consumate cu moderatie, ii pot destinde pe copiii mari. Adauga acest pistol adecvat pentru game-urle de shooting, si experienta va deveni dintr-o data mult mai realista. Ce-ar fi sa jucati o runda in tandem? Pistolul este recomandat pentru copiii peste 14 ani si are optiune multiplayer, acceptand pana la 4 gameri.

Ceas Albastru Smartwatch cu tracker GPS pentru copii.

Acesta poate fi primul smartwatch pe care il oferi copilului tau. In afara de faptul ca tanarul sau copilul va fi bucuros sa poarte la mana o astfel de bijuterie tehnologizata, tu vei sti in orice moment unde sa-l gasesti si ca se afla in siguranta, gratie trackerului GPS. Monitorizeaza locatia in timp real, poate trimite notificari vocale de maxim 15 secunde, permite initierea a trei apeluri succesive prin butonul SOS si este prevazut cu alerta baterie scazuta. Bateria Lithiu Ion ii ofera o autonomie extinsa de pana la 100 de ore. Ceasul inteligent are si o serie de capacitati de traking pentru sanatate: masoara pasii, timpul alocat somnului, numarul caloriilor arse, distanta parcursa.

 

Joc Cuburi cu LED-uri.

Un astfel de cadou 2 in 1 va aduce cu sine ore intregi de distractie si turnuri divers colorate. Cu ajutorul sau, adolescentul isi exerseaza abilitatile de constructie si isi foloseste imaginatia. Dupa montare, turnul obtinut poate fi utilizat pe post de lampa de veghe. Perfect pentru camera unui adolescent visator.

Boxa cu Apa care Danseaza.

Tinerii si copiii iubesc muzica si dansul, iar aceasta boxa le ofera ocazia potrivita sa se bucure de amandoua: pot audia melodiile preferate, pot dansa impreuna cu muzica buclucasa si multicolora sau pur si simplu o pot contempla. Oricum ar fi, stim sigur ca boxa nu va lipsi de pe noptiera lor.

Casti over-ear Veho Z8 Designer.

Acasa, la scoala sau in calatorie, tanarul tau poate sa-si asculte muzica preferata in casti, fara a-i deranja pe cei din jur. Ele pot fi conectate la telefon, tableta, laptop sau MP3. Se pot plia, se livreaza impreuna cu o husa de protectie si asigura confort, sporit gratie pad-urilor moi.

Masa air hockey cu elemente neon.

Iata un gadget game care nu ar trebui sa lipseasca din palmaresul tanarului tau. Jucati-va voi doi sau lasa-l sa-si aduca prietenii acasa si sa se distreze impreuna, cu acest mini-joc de hockey. Setul contine un puc, doua palete si o tabla de scoring. Elementele de neon animeaza intreaga scena, chiar si atunci cand in camera lumina este difuza.

Speaker Proiector Aurora Boreala.

Foloseste-l ca sistem de iluminare pentru camera copilului mic sau ofera-l fiicei tale care este deja o mica domnisoara si care adora sa adoarma cu lumina aprinsa, uneori citind. Cert este ca acest proiector permite relaxare de zile mari si crearea unei atmosfere unice, intime, semi-intunecate si confortabila pentru ochi. Lumina degajata are 8 nuante armonioase si calde, diferite. Boxa integrata permite ascultarea melodiilor chillout preferate.

Un lucru mai retine: nu-i oferi cadoul si ... gata. Ramai alaturi de el sau de ea, priveste-l cum isi despacheteaza cadoul, incurajeaza-l sa-l puna in functiune, ofera-te sa-l ajuti, cere-i un feedback, jucati-va impreuna daca produsul permite, explorati gadgetul la unison.

Din acest punct se pot naste discutii constructive, extrem de valoroase pentru relatia voastra.

La Mindblower, de 1 iunie propunem cadouri ce pot crea momente si experiente de neuitat.

Care crezi ca va fi preferatul adolescentului tau adolescentei tale?

 

Pentru categoria cadouri copii din magazin click AICI.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!