Cinci idei de cadouri pentru iubita ta de Valentine’s Day

Cinci idei de cadouri pentru iubita ta de Valentine’s Day
Ziua de 14 februarie ar trebui notata in calendar, mai ales de catre persoanele ce sunt intr-o relatie. An de an, cuplurile din intreaga lume serbeaza ziua indragostitilor intr-o maniera cat mai interesanta, din care nu lipsesc cadourile care mai de care mai exclusiviste.

Partenera ta este cea mai importanta persoana din viata ta, ceea ce inseamna ca iti doresti sa o impresionezi cu un dar aparte. Daca inca nu te-ai gandit la un valentines day cadou pe masura asteptarilor, descopera care sunt produsele ce se afla in trend.

 

1. Cutia de bijuterii, etalonul elegantei
 


Te-a fermecat inca de la prima intalnire, cand a avut o aparitie ravasitoare? Atunci iubita ta se numara printre femeile ce acorda atentie atat vestimentatiei, dar mai ales accesoriilor. Perlele, cerceii si bratarile delicate nu ii lipsesc din colectie. Totusi, este ceva ce i-ar putea lipsi: o cutie de bijuterii verde „You’re too precious”.

Orice pasionata de stil va fi mai mult decat impresionata de o cutie de bijuterii intr-o frumoasa nuanta de verde smarald. Pe langa rolul practic de organizare a bijuteriilor, cutia devine totodata si un element de decor ce nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de toaleta a doamnelor si domnisoarelor cochete.


 

2. Trandafirul, mereu apreciat de catre femei

trandafir din aur


Florile au fost dintotdeauna o idee inspirata de cadouri pentru femei, deoarece gingasia si frumusetea acestora a fost asociata cu sexul feminin.

Totusi, floarea cea mai apreciata de catre acestea a fost mereu trandafirul. Cum ar fi sa daruiesti jumatatii tale un trandafir etern? Da, ai citit bine. Uita de alegerile clasice ce rezista doar cateva zile si mizeaza pe un trandafir placat cu aur de 24 K.

O asociere mai buna nu exista, decat cea dintre aceste doua elemente. Aurul si florile mereu au facut senzatie in randul doamnelor si domnisoarelor, iar daca sunt daruite intr-o combinatie unica, gestul va fi mai mult decat apreciat de catre oricine. Ziua de 14 februarie este ocazia perfecta pentru a-ti declara sentimentele si a o lasa fara cuvinte pe femeia mult iubita din viata ta.


 

3. Manusi din casmir? O, da!
Manusi dama Casmir 70 iTouch screen sensitive, cu blanita
 

Pe langa bijuterii, femeile sunt mari iubitoare de tot felul de accesorii, de la esarfe colorate, la ochelari de soare sau manusi elegante. Ofera-i in dar iubitei o pereche de manusi casmir 70% iTouch screen sensitive, cu blanita. Un cadou pe cat de estetic, pe atat de functional in ultima luna din iarna. Cu un astfel de produs ii vei demonstra faptul ca pui bunastarea ei pe primul plan si te gandesti cum sa ii faci zilele reci de iarna mai frumoase. Un gest face cat 1000 de cuvinte, iar manusile din casmir imbina eleganta cu functionalitatea. Ele vin intr-o frumoasa nuanta de crem, ceea ce inseamna ca pot fi asortate intr-o varietate de tinute stilate.



4. Oglinda, cea mai buna prietena a femeilor


oglinda cadou de valentine's day

O vezi in fiecare dimineata cum se furiseaza in fata oglinzii si isi incepe ritualul de infrumusetare? Atunci ai descoperit cadoul potrivit al femeii moderne: o oglinda machiaj cu becuri 4 in 1, pliabila. Orice femeie stie ca un machiaj potrivit ii va evidentia trasaturile si va sterge de pe chip urmele de oboseala. Cu ajutorul acestui produs, ea va reusi sa aplice produsele preferate mult mai usor, gratie efectului de iluminare oferit de oglinda. Isi va incepe ziua cu un look radiant si va fi mult mai increzatoare in fortele proprii. Si ce poate fi mai frumos decat sa aduci zambetul pe buze partenerei tale?



5. Ce ai zice de un aparat de sauna faciala?
cadou femei aparat sauna faciala
 

Ultima, dar nu cea din urma idee de cadou este reprezentata de un aparat sauna faciala, hidratare si curatare HidraSpa. Este cunoscuta deja pasiunea doamnelor pentru ingrijirea faciala, deci vei trage lozul castigator cu un astfel de dar. Asigura-i relaxare chiar si in confortul propriei locuinte, dupa o zi aglomerata la job. Impuritati, riduri si o piele devitalizata?

Toate acestea vor deveni doar o amintire neplacuta de care iti mai povestea uneori iubita ta. Gratie tehnologiei moderne, pielea este curatata in profunzime si hidratata, fapt ce permite regenerarea celulara, deci un look fresh.


Prin urmare, luna iubirii este momentul oportun sa iti declari sentimentele si sa faci gesturi de neuitat pentru partenera ta. Daca nu o cunosti tu cel mai bine, atunci cine? Tine cont de dorintele sale si ofera-i un dar care sa ii ramana intiparit in minte multi ani de acum incolo. O vei face sa se simta apreciata si ii vei vedea zambetul senin de pe fata, cu un cadou potrivit.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!