Cine a mai auzit de un ghiveci cu susul in jos?

Cine a mai auzit de un ghiveci cu susul in jos?

Ghiveci cu susul în jos. Da, ai citit corect. Un ghiveci care sfidează firescul lucrurilor şi îţi roteşte globii oculari de la un capăt la altul al camerei, făcându-te să îţi pui întrebări cu... susul în jos! Cu un design neobişnuit, acesta se vrea a fi admirat din toate unghiurile.

Unde s-a mai pomenit – auzi la ea – un ghiveci cu susul în jos? Cum să stea suportul acela pentru plante cocoţat pe tavan? Şi de unde îndrăzneala asta de a încerca o sfidare a forţei gravitaţionale?

Nu ai nevoie de atât de multe răspunsuri pentru a te convinge să oferi în dar un ghiveci cu susul în jos. Decât dacă te sperie ideea de ghivece trăznite. Ce ar trebui să ştii însă, înainte să cumperi minunăţia asta cu design simplit şi trăsături extravagante, e punctat în rândurile de mai jos.

Întâi şi întâi: neobişnuitul ghiveci cu susul în jos este un obiect decorativ care vrea să îţi pună realitatea la încercare (exact- realitate, nu imaginaţie). Întrebarea este dacă în câmpul tău vizual este locşor şi pentru nişte capete verzi întoarse pe dos. Ori dacă eşti o persoană dispusă să accepte bulele cu oxigen pe care plantele de deasupra ta ţi le vor pasă. Sau-saau-saaaau dacă eşti dispus să pui comoditatea deoparte şi să începi şirul transformărilor: ia conceptul de ghiveci suspendat şi du-l mai departe– de ce să nu faci plantele să crească invers? Oferă cadouri trăznite!

Mai apoi, la punctul doi: Ştii ce? Ghiveciul asta e numai bun de făcut cadou mamei tale! Ea este o fire dinamică, e înnebunită după provocări şi-i trec tot soiul de trazneli prin minte: un ghiveci întortocheat ar merge că uns pentru firea ei zglobie :) Cum e şi iubitoare de natură, un ghiveci cu susul în jos i-ar veni mănuşă, ce să mai! Îi va transformă orice plantă într-o plantă şi mai specială. Şi pe deasupra, o va face specială cu susul în jos. Cadou original pentru mama? Bifaaaaat!

În altă ordine de idei, punctul cu numărul trei: Setul presupune un ghiveci realizat din plastic reciclat, eco-friendly, un dop, un cârlig şi un cablu de extensie pentru atârnare, plus setul de instrucţiuni drămuite englezeşte. Ghiveciul care pare să sfideze ideea de forţă gravitaţională este disponibil pe două variante, zise aşa: standard şi mare. Bun de pus pe lista de cadouaşe simpatice. Sau pe cea de cadouri funny.

Am zis patru: Prietenii tăi se mută la casă nouă. Îşi doresc cadouri de casă nouă haioase. Sau măcar trăznite. Sunt la început de drum, deci şi-au proiectat mintal tot felul de planuri pentru nouă lor căsuţa şi acum se gândesc la nişte amenajări creative. Şi-au pus în cap câteva idei interesante. Astfel, omuleţii aceştia de casă nouă ar vrea să improvizeze ceva plin de haz în balcon, dar ei nu ştiu încă ce. Impresionează-i tu cu un ghiveci de flori apărut sub formă de... lustră! Vor aprecia cu siguranţă o „lampa ecologică”!

Punct supriză pentru că ai citit tot-tot până aici: Ce vezi acum a fi un ghiveci cu susul în jos a fost, în 2011, o decoraţiune premiată cu RedDot Design Award. ♥♥♥ *Aplauze*

Pentru mai multe cadouri de casa noua click AICI

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!