Cine a fost Sfântul Gheorghe și ce cadouri puteți oferi celor care poartă acest nume

Cine a fost Sfântul Gheorghe și ce cadouri puteți oferi celor care poartă acest nume

În fiecare an, pe 23 aprilie, îi sărbătorim pe aceia dintre noi care poartă numele Sfântului Gherghe și care nu sunt deloc puțini. Peste 920.000 de români își serbează onomastica cu acest prilej, dintre care aproximativ 730.000 sunt bărbați. Acest nume și derivatele sale sunt unele clasice și au   puternice semnificații. Pornind de la acestea, vom încerca să vă facem câteva recomandări de cadouri pentru sărbătoriții din această zi.

Sfântul Gheorghe este unul dintre cei mai prețuiți sfinți din religia ortodoxă și s-a remarcat în cariera armelor fiind un exemplu de curaj până când afost martirizat pentru religia sa. Considerăm că toți cei care îi poartă numele trebuie să afle cât mai multe despre viața lui și să încerce să se inspire din faptele sale, motiv pentru care și recomandările noastre de cadouri subliniază aspecte biografice din viața Sfântului Gheorghe.

  • Reprezentările Sfântului îl înfățișează în ipostaze de luptă, una dintre cele mai cunoscute fiind cea în care se află pe cal și doboară un balaur despre care legendele spun că teroriza, în acele timpuri, cetatea Silena. Pentru a le aminti sărbătoriților de vitejia Sfântului Gheorghe și de timpurile sale de poveste le puteți oferi cadou două dintre produsele noastre de poveste, care fac referite la unicorni, respectiv o mască de unicorn pentru sărbătoriții care poartă numele Sfântului Gheorghe și o pernă cu unicorn pentru sărbătorite, care, mai mult ca sigur că se vor simți mai mult ca onorați de asocierea pe care ați făcut-o.
  • Sfântul Gheorghe s-a născut în jurul anului 270, în Turcia de astăzi, tatăl său fiind general roman, iar mama palestiniană. La vârsta de 20 de ani se stabilește în Palestina și ia parte la campaniile armate ale împăratului Dioclețian. Așadar, Sfântul Gheorghe a călătorit mult, motiv pentru care puteți oferi celor care își serbează onomastica în această zi fie o hartă răzuibilă, fie un glob al constelațiilor. Este posibil să le stârniți curiozitatea sărbătoriților și să îi faceți să își dorească să cunoască adevăratul motiv pentru care le-ați oferit acest cadou.
  • Numele Gheorghe provine din limba greacă și înseamnă „agricultor, lucrător al pământului”. Din acest motiv, ne-am gândit că ar fi frumos să oferiți sărbătoritelor cadouri care au legătură cu natura, respectiv două tipuri de ghivece (un ghiveci muzical sau un ghiveci eco), iar sărbătoriților cadouri care amintesc de prelucrarea lemnului, din gama Ugears (un instrument muzical sau un seif). Și aceste daruri vor putea să îi ajute pe cei care se sărbătoresc de ziua Sfântului Gheorghe să afle mai multe despre cel al cărui nume îl poartă.
  • Ca și ceilați Sfinți și Sfântul Gheorghe a făcut și face, în contiuare minuni, pe care oamenii nu contenesc să le povestească, așa că ce poate fi mai frumos decât să porți un astfel de nume? Una dintre cele mai emoționante mărturii din rândul celor care au fost ajutați de Sfântul Gheorghe îi aparține Sfântului Voievod Ștefan de Mare care a fost ajutat de multe ori în bătălii și care, drept mulțumire, avea întotdeauna imaginea Sfântului Gheorghe pe steagul său de luptă. Și dacă tot ne aflăm pe tărâmul minunilor, iată două produse care ne pot aminti de ele un speaker cu spectacol de lumini sau o lampă minge cu plasmă.

Sperăm că ați aflat lucruri noi despre Sfântul Gheorghe și vă invităm să le transmiteți mai departe și sărbătoriților care îi poartă numele mai ales prin intermediul cadourilor pe care le veți oferi.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!