☼ Cu ce prieteni mergi în vacanță de obicei? ☼

Un răspuns la o întrebare așa de banală poate să ofere cele mai bune indicii despre felul de-a fi al unei persoane. Dacă vrei cele mai potrivite cadouri pentru oricare dintre prietenii tăi, gândeşte-te puţin: se plimbă peste tot cu fetele sau e nedezlipit de jumătate? Nu pleacă nicăieri fără copii? Sau poate merge cu oricine se nimereşte atâta timp cât are unde să se distreze toată noaptea?

Nu degeaba se spune că cine se aseamănă se adună. Află din topul de mai jos ce cadouri să le iei prietenilor tăi în funcţie de compania lor preferată în vacanţe!

1. Aventurierul

Probabil a văzut de cel puțin trei ori Into The Wild sau 127 Hours. Dacă ne gândim mai bine, și despre el s-ar putea face un film la câte povestește când se întoarce din vacanță. Cele mai puternice valori ale aventurierului sunt curiozitatea și libertatea. Oricine este pe aceeași lungime de undă cu el îi poate deveni cel mai bun tovarăș. În lunile de călătorit doar cu un rucsac în spate în Asia și-a întâlnit prietena și în fotografiile lui de pe Facebook sunt oameni de mai multe naționalități decât câte capitale cunoști tu.

Oricât de departe călătorește, aventurierul este un prieten fidel, cu un simț utilitar adânc. Fă-i cadou o unealtă multifuncțională fluture și se va gândi la tine atunci când își va fixa cortul pe marginea Amazonului. Un tub de vopsea fosforescentă și un set de tuburi reflectorizante spițe bicicletă sunt niște cadouri care îl vor scuti de accidente nedorite în călătoria pe două roți în Mongolia, pe care și-a finanțat-o prin crowdfunding pe IndiegoGo și pe KickStarter.

Un semn de carte cameră foto va fi extrem de util în momentul inevitabil când se va rătăci pe străduțele întortocheate ale unui oraș mare și va trebui să citească harta pe toate părțile ca să se dumirească pe unde e calea spre un bulevard.

2. Omul de afaceri

În studenție era cu siguranță un aventurier, însă călătoriile lungi cu avionul au înlocuit kilometrii parcurși pe jos în piețe aglomerate din India și nopțile sub cerul înstelat din expedițiile pe munte. Acum este consultant și călătorește în toată lumea împreună cu colegii lui. Clienții îl așteaptă ca pe Mesia și au încredere în soluțiile lui.

Oricât de intimidant pare, omul de afaceri este o pasăre călătoare în stol. După atâtea vizite, are o mulțime de prieteni în toată lumea. O hartă răzuibilă Deluxe este un cadou ideal care să îi aducă aminte de toți prietenii lui. Dacă îi vei lăsa un ceas hublou surpriză în birou, se va bucura și mai mult de timpul petrecut acasă. O altă idee inspirată este un Lampa de citit LED flexibilă - oricât își propune să doarmă în avion, știm cu toții că va petrece cele 10 ore de zbor citind o carte de profil.

2. Montaniardul

Spre deosebire de aventurier, pentru montaniard călătoriile sunt doar un prilej pentru a petrece timp în natură, departe de aglomerația din oraș, în compania prietenilor lui cei mai buni. Nu contează așa de tare ce traseu face la munte sau dacă plouă și se înghesuie câte cinci într-un cort de două persoane. Pentru el, prietenii și frumusețea naturii sunt totul.

O unealtă pentru urgențe auto îi va fi extrem de folositoare atunci când va face reparații inopinate la cort sau când o să improvizeze din niște crengi de brad un suport pentru oala în care va găti peștele prins în râul din apropierea taberei.

Montaniardul este un romantic incurabil. Cea mai frumoasă parte a timpului petrecut cu prietenii este după lăsarea serii, când se vor aduna cu toții la povești în jurul focului. Fă-i cadou niște praf de foc magic și poveștile lui de la munte vor fi și mai pline de culoare.

4. Familiștii

El și ea (sau el și el ori ea și ea) + copiii, mereu împreună. Pentru ei, vacanțele cu cei mici sunt un prilej excelent de a se cunoaște mai bine și o bucurie de a fi în cea mai tare echipă. Postează constant pe Facebook cuvinte de înțelepciune ale copiilor și fotografii care te fac să îți vină cheful să faci și tu copii, deși abia poți să fierbi un ou fără să îl uiți pe foc.  

Familiștii le vor explica mai ușor copiilor toate detaliile despre vacanță - unde vor merge, cu ce mijloc de transport și cât de departe, cu harta magnetică a lumii, numai buna de pus pe frigider. Când cei mici se vor plictisi de orice jucărie sau activitate, un set de tatuaje temporare îi va scoate numaidecât din impas și va ridica nivelul de energie.

În casa unor familiști, un simbol pentru stabilitate va sta la loc de cinste - un ceas ancoră va fi mereu apreciat. De fapt, mama chiar are tatuat într-un loc ascuns o ancoră și zilele de naștere ale copiilor. Ca să fie mai convingătoare când vrea să doarmă mai mult, ia-i masca de dormit tropicală iar cei mici vor ști că e momentul să o lase pe mami și se îl asalteze doar pe tati cu noi provocări.

5. Cuplul de îndrăgostiți

Îi vezi peste tot împreună - sunt un cuplu. Te întâlnești cu ei la Mega, la toate concertele din Control, la terasă la J'ai Bistrot și oriunde îți poți imagina. Vacanța este o ocazie în plus pentru noi aventuri împreună și amintiri care să le creeze furtuni de fluturi în stomac și zâmbete până la urechi atunci când povestesc prietenilor pe unde au fost și ce surprize incredibile și-au făcut unul altuia, chiar la capătul pământului.

Aproape că te simți prost când le vezi fotografiile demne de un film de Hollywood pe Facebook, însă și tu ești de aceeași părere cu ei: sunt făcuți unul pentru celălalt. Ia-le cadou un ceas bicicletă ca nu cumva să uite că au ocazia să își petreacă tot timpul cu cineva care îi face atât de fericiți și nu uita de un încărcător portabil Power Bank. Chiar dacă nu stau mereu de poze, în rarele momente când sunt separați trebuie să rămâna conectați - noroc cu Whatsapp. Știm și ce ar arăta perfect în livingul lor cu tobe din Africa: o hartă răzuibilă „Am fost acolo”.

6. Zânele

Zânele sunt, așa cum le spune numele, cele mai bune prietene. Călătoresc mereu împreună și nu lasă niciodată pe locul doi relația lor de prietenie, veche de când lumea. Oricât de îndrăgostite de prietenii lor sunt, timpul petrecut cu fetele e sfânt, așa că profită de orice ocazie să pornească în noi aventuri împreună. De obicei, aleg destinații însorite și, cu cea mai mare grijă, șezlongurile pe care își vor petrecere cel puțin jumătate din zi.  

Cocktailurile la piscină sunt un prilej perfect să etaleze rezultatele muncite din greu la sală și, totodată, un risc de cearcăne. O mască de dormit cu atitudine sau în formă de vulpe cu siguranță le va ajuta să se recupereze mai rapid după party. Pentru că le place vinul roze, ar fi bine să îl și bea la temperatura ideală, nu-i așa? Cu un termometru sticla vin cadou, câteva pahare cu fetele pe terasa de la hotel vor avea cel mai bun gust. Să nu uităm ce era cel mai important: fotografiile. Ca să fie toată lumea mulțumită, un breloc selfie cu stativ pentru telefon va fi resursa principală pentru pozele acelea cu sute de Like-uri.

7. Zmeii

Asemeni zânelor, zmeii sunt cei mai buni prieteni. Dacă te întâlnești cu unul dintre ei în Vamă, ori e cu iubita, ori cu băieții, în formula binecunoscută. Îi leagă o tovărășie sinceră și timpul petrecut împreună e bun pentru aduceri aminte și, mai ales, noi aventuri care să dea naștere unor anecdote ce vor fi povestite la multe petreceri.

Ia-le harta răzuibilă Europa mea ca să aibă aproape amintirile din Amsterdam cu băieții, unde s-au adunat pentru o petrecere a burlacilor. Doar nu era să mearga ca tot poporul într-un club din București! Sau de noaptea aia în Croația, când au gesticulat până i-au durut mâinile când i-a oprit poliția. La câte pățanii cu poze doveditoare au, un proiector pentru smartphone e un cadou absolut necesar!

8. Petrecărețul

Viața e o petrecere și după crezul acesta se ghidează în vacanță petrecărețul. Oriunde merge și cu oricine, în două zile reușește să se împrietenească cât ai zice pește cu doi DJ de la cele mai exclusiviste cluburi și să stea pe gratis în casa unuia dintre barmani, deși avea rezervare la hotel. Petrecărețul debordează de energie și are o rezistență la alcool pentru care mulți îl invidiază. Dansează ca un profesionist și niciodată nu duce lipsă de idei de înveselit atmosfera.

Pentru momentele triste când ajunge la o petrecere care nu e pe gustul lui, o ploscă inox roșie sau o plosca alcool carte o să îl ajute să își păstreze buna dispoziție până când găsește un loc mai bun în care să se distreze în restul nopții. Cu un cocktail shaker la îndemână, va deveni instantaneu starul evenimentului - la experiența lui, știe pe de rost să prepare cel puțin 20 de cocktailuri. Suntem siguri că o să aprecieze un set de shoturi Adevăr sau Provocare. Mai mult decât agitația și alcoolul, petrecărețului îi place să socializeze și să cunoască oameni noi.

Cu atâtea sugestii, tot ce mai rămâne de făcut este să fii atent la discuțiile cu prietenii și, mai ales, să le transmiți lista aceasta subtil, ca să fii sigur că vor alege un cadou pe măsură pentru tine!

 

Click sa vezi categoria cadouri pentru cupluri - AICI

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!