Cum să ai o petrecere reușită cu buget mic, mic, mic?

Cum să ai o petrecere reușită cu buget mic, mic, mic?

Da, am spus "mic, mic, mic". Credeai cumva că aceasta este o misiune imposibilă și că pentru petreceri reușite trebuie să ai buzunare doldora cu bani? Ei bine, nu. Și dacă îți încolțise cumva în minte gândul că ar trebui să renunți la petrecere anul acesta, alungă-l repede și scapă de el.

 

Poți să ai o petrecere grozavă, fără cheltuieli mari

Unele persoane pur și simplu se nasc cu spiritul petrecerii în sânge. Aleg meniul perfect, decorațiunile perfecte, muzica perfectă, accesorii de petrecere perfecte, detaliile perfecte. Și totuși, extravaganța unei petreceri vine de obicei la pachet cu un preț pe măsură. Evident că o persoană înstărită va arunca în aer o petrecere explozivă.

Dar ce poți face tu dacă bugetul tău este mic?

Nu te întrista. Avem soluții pentru tine.

 

Știi ce e minunat la petreceri?

Că nu ai nevoie de mulți bani pentru un party reușit, de care toată lumea își va aduce aminte cu drag. Reține acest lucru.

 

Acestea fiind spuse, pregătește-te să afli cele mai bune idei și sfaturi care te vor ajuta să organizezi o petrecere la care toată lumea va râde și se va distra.

 

Sfaturi și idei practice pentru petreceri cu buget redus

 

Planifică și stabilește niște priorități

Nu e un stereotip: Succesul unei petreceri stă în planificarea ei.

Ia gândește-te. Ce contează cel mai mult pentru tine?

Decorațiunile?

Meniul?

Atmosfera?

Pune pe foaie. Nu trebuie să faci o analiză SWOT, dar subliniază elementele importante pentru tine.

Este în regulă să cheltui puțin mai mult pe ceea ce consideri tu o prioritate, dar nu te lăsa dus(ă) de val. Pune pe hârtie și vezi dacă nu există alternative mai ieftine. De exemplu, pentru a-ți menaja bugetul, poți să faci tu decorațiunile sau poți să ceri ajutorul prietenilor. Lucrările artistice din hârtie creponată se vor asorta de minune cu baloanele colorate sau cele negre pe care poți scrie diverse mesaje.

Un kit 20 de baloane Chalkboard reutilizabile, cu marker alb inclus și bețe din plastic = 56 lei (2.8 lei/ balon)

 

Alege invitații simple

Dacă nu vorbim de o nuntă sau de un eveniment formal, nu ai nevoie de invitații pe hârtie. În schimb, poți trimite emailuri cu mesaje simpatice. Dacă toți cei pe care îi aștepți la petrecere sunt pe Facebook, crează o pagină de eveniment unde le poți solicita părerea cu privire la meniu sau preferințe muzicale.

 

Amenajează un loc special pentru poze cu accesorii de petrecere

E simplu și ieftin. Nu trebuie să cheltui o avere să închiriezi o cabină tip photo booth. În schimb, achiziționează câteva accesorii de petrecere - seturi de propsuri petrecere super amuzante - și dă-le voie invitaților să-și facă de cap cu ele. Poți alege dintr-o gamă uriașă de propsuri, în funcție de tema petrecerii.

Propsuri nuntă

 

Recuzită photo booth cu emoticoane

 

 

Propsuri un pic obraznice pentru photo corner

Propsuri petreceri de vară

Accesorii party de Craciun

 

 

Uite câte povești hazlii și cadre de pomină se pot țese în jurul acestor propsuri amuzante. Invitații tăi se vor lipi de ele și nu vor rata ocazia de a-și face poze inedite.

Ți-am spus că vorbim de petreceri cu buget mic, mic, mic?

Ei bine, aceste mustăți pe băț, buze siliconate, papioane dungate și îmbulinate, pălării haioase și ochelari de tocilar pentru poze petreceri au un preț avantajos. De exemplu, un set Accesorii nuntă photo booth 58 este doar 50 lei, ceea ce înseamnă 0.86 lei/ per băt buclucaș de animație.

 

Mic truc

Dacă ai abilități de bricolaj și timp suficient, poți crea chiar tu propsurile, deși nu vor ieși atât de calitative din cauza decupajului din foarfecă.

 

Hai, noroc!

Spune și tu: Ce petrecere aniversară pentru adulți este aceea la care nu se consumă alcool?

Nts, ntz, nts. No alcohol, no fun, baby!

Pentru cele mai reușite petreceri, pune la dispoziție băuturi bune, dar adu-ți aminte că bugetul tău e mic. În loc să cumperi lichior și alte licori scumpe din magazine, orientează-te spre un vin bun, pe care îl poți cumpăra mai ieftin.

Și dacă suntem la capitolul alcool, iar tu știi bine că acesta are puterea de a dezlănțui o petrecere moartă, ce zici de un joc nebun de băut? Poți alege o ruletă rusească de shot-uri sau un turn cu piese din lemn, care se va clătina mai ceva ca petrecăreții, generând râsete, distracție și goliri de păhărele.

Mâncare ieftină

Pentru o petrecere amuzantă și mai puțin formală nu e nevoie să-ți impresionezi oaspeții cu bucăți de cărnuri scumpe, așezate cu mare pompă în farfurii. În schimb, poți să oferi aperitive consistente, variate și delicioase.

Încă mai tragi de buget? Atunci, ce ar fi să pregătești chiar tu desertul? Invitații vor fi încântați să guste ceva preparat chiar de tine.

 

Înainte să începi pregătirile

Hei, ascultă la noi: petrecerile reușite nu ar trebui să devină un lux accesibil doar celor care își permit să arunce banii pe detalii nesemnificative. În plus, ar trebui să îndrăznim să organizăm mai des petreceri, fără teama că acest lucru ne va crea o gaură în buget.

De ce?

Pentru că petrecerile înseamnă

  • bucurii share-uibile
  • distracție alături de prieteni (și familie)
  • timp grozav de relaxare
  • bună dispoziție
  • socializare.

Fii creativ, caută alternative ieftine și acceptabile. Pune accent pe atmosfera creată și pe relaționarea dintre invitați.

 

Să înceapă fiesta!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!