Cum să dai cea mai cool petrecere de 1 mai în 5 pași

Cum să dai cea mai cool petrecere de 1 mai în 5 pași

Când spunem 1 Mai, ne gândim automat la începutul sezonului de vacanță. Ce-ar fi ca anul acesta să vedem această zi și ca pe începutul sezonului de petreceri care nu poate debuta decât cea mai cool petrecere a anului. Vom încerca, în continuare, să vă prezentăm cele mai importante aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere dacă vreți să dați de 1 mai pentru prietenii voștri o petrecere perfectă și în același timp extraordinară.

1.Lumina - este cea care îi va face pe invitații voștri să exprime la sfârșitul petrecerii că au avut o seară extraordinară. Lumina trebuie să creeze o atmosferă care să taie pur și simplu răsuflarea invitaților și să pună detaliile în evidență. Puteți face acest lucru cu ajutorul unor instalații de lumini sau a unor lămpi.

2.Muzica - este cel de-al doilea element de bază pe care și-l amintește întotdeauna un invitat la o petrecere. El nu o să spună niciodată că a mâncat ceva extraordinar, dar va spune cu siguranță că muzica a fost extraordinară. Iar boxele retro vor fi atractia serii. Sfatul nostru? Să îmbinați lumina cu muzica pentru un efect și mai surprinzător cu ajutorul unor dispozitive precum speakerele Aurora Boreală, Ocean sau Spectacol de lumini.

3.Mâncarea - este importantă, nu trebuie să lipsească, însă specialiștii spun că este de preferat ca aceasta să fie simplă și, în același timp, delicioasă și nu foarte complicată. Noi îți spunem că poate fi și originală și când spunem asta ne gândim la acești biscuiți cu bere, la jeleuri cu Prosecco sau la insecte comestibile.

4.Băuturile - pentru a avea cel mai bun efect asupra invitaților se recomandă să fie servite într-un mod cât mai atrăgător. Iar pentru asta paharele, cuburile și suporturile pentru acestea sunt esențiale. Contează, totuși, și băuturile în sine, indiferent că este vorba despre tequila, gin, rom, vin, votca  sau bere pe care dacă vă asigurați că sunt de calitate și deosebite nu aveți cum să greșiți.

5.Decorurile - contează la fel cum sunt importante la o piesă de teatru. Puteți crea o atmosferă de neuitat folosind baloane și chiar ghivece. Iar dacă vreți ca fotografiile de la petrecere să fie mai mult decât reușite, apelați cu încredere la propsuri și vă garantăm că toți invitații vor rămâne cu cele mai bune impresii.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!