Cum sa-ti protejezi laptopul in rucsac?

Cum sa-ti protejezi laptopul in rucsac?

Fie ca il folosesti pentru scoala, pentru job, pentru distractie sau pur si simplu ca sa ramai conectat cu ce este important pentru tine, este vital sa iei masuri proactive ca sa-ti protejezi laptopul. Studentii si elevii se bucura azi de libertatea de a alege un rucsac modern, antifurt, care ofera protectie sporita laptopului sau tabletei. Vrem sa te ajutam sa-ti pastrezi laptopul in stare excelenta, asa ca ti-am pregatit niste sfaturi  pe care le poti folosi pentru a-ti proteja laptopul impotriva accidentelor nedorite.

 

Cum poate un laptop sa se deterioreze intr-un rucsac?

Imagineaza-ti ca scoti laptopul din rucsac si constati ca are ecranul spart sau, mai rau, ca nu se aprinde. Oricat de robuste ar parea, laptopurile sunt echipamente delicate care pot fi grav deteriorate sau chiar sparte dupa un singur accident. Din pacate, daca mergi la facultate sau calatoresti, poate fi dificil sa-ti pastrezi laptopul in siguranta intr-un rucsac oarecare. Dar, din fericire exista Bobby, rucsacul antifurt ce revolutioneaza grija pe care vrei sa o ai fata de laptopul tau.

rucsac-antifurt-bobby-xl-3447-8101

Uite cele mai comune moduri prin care poti sa-ti deteriorezi usor laptopul intr-un rucsac:

- Ecran spart.

Displayul laptopului este una din cele mai fragile si expuse componente de laptop. Inchiderea castilor, creioanelor sau altor obiecte similare in interiorul laptopului, poate cauza craparea ecranului. Daca alegi un rucsac antifurt Bobby, vei vedea ca ai la dispozitie numeroase compartimente si buzunare interne, incat poti sa transporti in siguranta toate obiectele importante, fara ca ecranul laptopului sa fie in vreun mod atins.

 

- Cadere.

Iti recomandam sa presupui ca nu exista o distanta de siguranta acceptata pentru caderea unui laptop care se afla intr-un rucsac. Nu este recomandat nici macar sa arunci rucsacul cu laptop pe pat sau sa-l lasi sa cada de pe canapea, pentru ca ti se pare ca este o distanta mica pana la podea.

 

- Zdruncinarea.

Majoritatea laptopurilor moderne sunt echipate cu SSD, ceea ce inseamna ca zdruncinarea laptopului nu provoaca avarii. Cu toate acestea, daca ai un laptop cu HDD, atunci agitarea poate deteriora componentele hard diskului si pierderea datelor importante. Intr-un rucsac antifurt Bobby, laptopul poate fi asezat in locasul sau special, unde se fixeaza bine, fara sa alunece intr-o parte si in alta atunci cand il porti in spate. Lucrul acesta este de mare ajutor pentru protectia integritatii laptopului.

rucsac-antifurt-hero-spring-gri-3091-2276

- Daune provocate la intemperii.

Nu orice rucsac este rezistent la intemperii, ceea ce inseamna ca o plimbare prin ploaie sau prin zapada poate provoca patrunderea umezelii in interior si automat la nivelul laptopului. De aceea, este imperios necesar sa alegi un rucsac antifurt Bobby, care este fabricat dintr-un material rezistent la apa. Chiar daca te prinde ploaie, poti sa fii sigur ca laptopul tau din rucsac nu va avea nicio problema.

 

- Probleme cauzate de mancarea/ bautura varsate in rucsac.

Cand ai un rucsac obisnuit, poti fi tentat sa arunci la intamplare in interior o sticla cu apa sau o punga de chipsuri desfacuta. Nu-ti recomandam sa faci acest lucru, pentru ca laptopul tau se poate avaria. Din nou, compartimentarea minutioasa a unui rucsac antifurt te va salva in aceste momente. Practic, in interior ai loc de o sticla de apa si sandwish-uri sau alte obiecte, care vor fi separate de locasul principal unde se afla laptopul. Tot ce iti ramane de facut este sa te asiguri ca ai pus dopul bine la sticla.

 

- Supraincarcarea.

Doar pentru ca rucsacul tau pare suficient de mare pentru toate manualele si rechizitele de scoala, nu inseamna ca poti depasi capacitatea sa data. Sa adaugi un laptop intr-un rucsac prea mic sau intr-un rucsac prea plin deja, este o modalitate sigura de a-l zdrobi. De aceea, cand cumperi un rucsac laptop antifurt Bobby, este imperios necesar sa te asiguri ca este compatibil cu displayul laptopului tau, pentru a evita neplacerile.

rucsac-antifurt-bobby-xl-3447-9536

- Introducerea si scoaterea laptopului din rucsac.

Ar trebui sa faci intotdeauna aceste operatiuni in mod corespunzator. Daca strangi prea tare ecranul in timp ce il scoti din rucsac, acesta se poate fisura. Cand folosesti un rucsac Bobby antifurt, e usor sa introduci si sa scoti laptopul. Cele mai multe modele Bobby se desfac cu unghi larg, ceea ce iti permite sa umbli in interior fara absolut nicio problema si nicio teama ca laptopul ar putea pati ceva.

 

Daca vrei sa-ti protejezi laptopul in mod corespunzator, alege din prima un rucsac antifurt. Acesti rucsaci au o multime de functii care ii ajuta sa protejeze mai bine laptopul: sunt rezistenti la apa si la taieri, au RFID, permit o deschidere larga, se fixeaza perfect pe umeri si distribuie greutatea uniform pe cei doi umeri, sunt fabricati dintr-un material respirabil, au o compartimentare interioara excelenta. Descopera pe indelete fiecare rucsac antifurt Bobby direct in magazinul Mindblower.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!