Rucsac laptop: Cum sa-ti protejezi laptopul mai bine?

Rucsac laptop: Cum sa-ti protejezi laptopul mai bine?

Laptopul tau este un echipament prea valoros ca sa-l lasi la voia intamplarii. Din fericire, atunci cand calatoresti, mergi la job sau la facultate si il porti in spate, exista mai multe modalitati prin care il poti proteja.

Tine cont de aceste sfaturi utilizare rucsac laptop

Opreste laptopul

Nu trebuie sa tii laptopul in functiune la capacitate maxima atunci cand nu-l folosesti. Salveaza ceea ce ai lucrat pe el, inainte de a pleca de acasa ori de la job. Opreste complet laptopul dupa ce l-ai folosit. Daca intentionezi sa-l utilizezi la destinatie, il poti seta pe modul repaus. Daca este oprit in timp ce se afla in rucsac, laptopul nu se va supraincalzi.

Zebra-Bobby-Rucsac-antifurt-3.jpg-2919-4795

Deconecteaza toate cablurile si dispozitivele, inclusiv unitatile flash si castile.

Transportul unui laptop cu astfel de componente conectate poate duce la deteriorarea porturilor.

 

Inchide laptopul inainte de a-l aseza intr-un rucsac de transport

Modelele 2 in 1 sau tablet-pc-urile ar trebui sa fie orientate cu ecranul in jos, spre tastatura. Fii atent sa nu prinzi nimic intre display si tastatura (cum ar fi foi, casti, caiete, creioane etc), pentru ca altfel risti ca tastatura si/ sau ecranul sa se deterioreze.

 

Foloseste un rucsac antifurt

Cel mai bun pariu pentru siguranta laptopului tau in miscare, atunci cand calatoresti, mergi la job sau la facultate, este sa folosesti un rucsac antifurt. Rucsacii Bobby sunt special conceputi pentru a avea mai multa grija de laptopuri si pentru a oferi o flexibilitate mai mare. Cand ai in spate un rucsac laptop Bobby, ai siguranta ca datele tale nu vor fi sustrase rau intentionat de pe dispozitive cu RFID, ai acces facil la orice se afla in interiorul laptopului, fermoarele nu sunt la vedere si nu ii tenteaza pe hoti.

In plus, materialul din care este fabricat un rucsac antifurt este rezistent la apa si la taiere si datorita conceptului de creatie, greutatea este distribuita uniform pe cei doi umeri, pentru confort sporit in miscare. Intr-un rucsac Bobby, laptopul este bine fixat si nu "umbla" dintr-o parte in alta, ceea ce ar putea sa-l deterioreze. Exista un locas special pentru laptop de unde acesta nu poate iesi in mod accidental.

rucsac-antifurt-bobby-compact-2906-9718

Foloseste rucsacul cu grija

Chiar daca ai cel mai tare rucsac, cum este rucsacul Bobby antifurt, ar trebui sa-l manipulezi cu grija. Evita sa-l arunci sau sa-l lasi sa cada pe podea. Incearca sa nu asezi sau sa stivuiesti niciodata diverse articole grele pe el.

Tine-ti aproape rucsacul atunci cand calatoresti. Daca esti intr-o statie sau la aeroport, nu lasa rucsacul sau laptopul nesupravegheat.

 

Cand calatoresti, fa o copie de siguranta a datelor de pe laptop

Desi este intelept sa faci periodic copii de siguranta a datelor, este imperios necesar sa faci acest lucru inainte de a calatori. Laptopul se poate deteriora sau pierde, iar tu risti sa pierzi documente importante, fotografii si alte materiale cu sarcini scolare sau rapoarte la job. Cand vrei sa fii sigur ca ai facut totul pentru protectia laptopului cand calatoresti, alege un rucsac antifurt Bobby.

rucsac-antifurt-elle-protective-cu-alarma-si-localizare-3453-8695

Evita aceste greseli cand folosesti un rucsac pentru laptop

  • Nu aseza laptopul in rucsac alaturi de o sticla cu dop slabit sau o punga de mancare desfacuta.
  • Nu alerga prin ploaie cu rucsacul, mai ales daca nu ai un rucsac antifurt Bobby rezistent la ploaie si zapada
  • Nu arunca si nu lasa rucsacul sa cada. Poate fi usor sa uiti ca ai un laptop in rucsac, dar nu-l arunca niciodata, nici macar pe pat sau in portbagaj.
  • Nu supraincarca rucsacul. Atunci cand cumperi un rucsac antifurt Bobby, asigura-te ca este potrivit pentru ecranul laptopului tau.
  • Nu aseza niciodata obiecte grele pe rucsacul in care se afla laptopul (nici macar manuale sau un alt rucsac).

 

Trecerea de la un rucsac clasic la un rucsac antifurt Bobby este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru laptopul tau. Vino pe mindblower si vezi oferta actualizata de rucsaci laptop antifurt.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!