Cum sa-ti rasfeti iubita de Ziua Indragostitilor? - 5 Ponturi de neratat

Cum sa-ti rasfeti iubita de Ziua Indragostitilor? - 5 Ponturi de neratat
Femeile sunt fiinte complicate. Sau... cel putin asa zic barbatii (?!)... Exista totusi ceva adevar in aceasta afirmatie, mai ales daca ne gandim ca gusturile variaza destul de mult de la o femeie la alta. Lucrul acesta este si mai evident azi, cand fiecare femeie se straduieste din rasputeri sa iasa in evidenta ca fiind aparte. Pentru tine, partenerul sau de viata, pare si mai greu sa o poti multumi si sa o faci sa se simta cu adevarat unica. 

Cu toate acestea, unele lucruri nu se schimba, iar Valentine's Day este o buna ocazie (in fiecare an si an) sa-i demonstrezi iubitei tale ca esti un tip creativ, ca ai sarmul acela special prin care o poti recuceri iar si iar, ca puteti avea parte de momente fantastice de cuplu intr-o zi inchinata iubirii. 
Mmmm... dulcegariile, romantismul, cadourile surpriza, inimioarele, declaratiile si o seara cu picanterii - toate fac parte din meniul Valentine's Day. Rasfat-o in aceasta zi si o vei impresiona cu adevarat. 

Ti-am pregatit ponturi fierbinti.
 

First things first: Cand pica Ziua Indragostitilor in 2021?



Anul acesta, Valentine's Day va fi intr-o zi de duminica, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de o zi speciala, de dimineata pana seara - fara job, cursuri sau alte responsabilitati profesionale. 

Este si o buna oportunitate sa petreceti mai mult timp impreuna (chiar daca asta inseamna sa stati pe canapea, unul in bratele celuilalt, urmarind un serial preferat), sa gasiti timp pentru o activitate care va face amandurora placere, sa va iubiti pe indelete (cu preludiu si tot tacamul).  Pentru ca totul sa decurga perfect, iti recomandam sa planifici ziua in avans. Astfel, nu vei fi stresat ca nu stii care este pasul urmatorul pentru celebrarea unei zile atat de frumoase cum este Valentine's Day. 
 

Iata 5 idei si sfaturi sa o rasfeti pe iubita ta de Ziua Indragostitilor 

 

1. Da-i voie sa fie in centrul atentiei



Sa o pui in lumina reflectoarelor pe iubita ta in aceasta zi a dragostei este cu siguranta cheia spre inima ei. Poti sa faci un gest simplu, dar de impact - cum ar fi sa-i trimiti un buchet de 11 ursuleti, semn al dragostei tale, direct la birou. Toate exclamatiile primite din partea colegilor o vor face sa se simta speciala si demna de invidiat. Daca locuiti impreuna, poti sa te trezesti mai devreme, sa-i pregatesti micul dejun si sa-i asezi un trandafir din aur de 24k pe perna (gestul o sa fie si mai romantic, daca tu esti pe fuga pentru vreo intalnire profesionala si urmeaza sa va vedeti mai tarziu in acea zi). 

 

2. Fii creativ si straduieste-te putin mai mult decat in restul anului


Contrar credintelor populare, cele mai multe femei apreciaza gesturile mici si de efect. Nu conteaza ca nu poti sa-i oferi un inel cu diamant, o cursa cu elicopterul si cina pe un zgaraie-nori dintr-un centru urban imens. Din fericire, exista multe alte cai sigure de a ajunge la inima unei femei si de a o cuceri iremediabil. 

Ca si surpriza de Valentine's Day, poti sa-i compui o scrisoare de dragoste emotionanta si sa-i spui de ce este ea atat de speciala pentru tine. Intareste mesajul cu un cadou amuzant si original - cum ar fi o patura sirena, un set de sosete colorate, un halat moale de baie, o oglinda de machiaj cu becuri sau un set cadou buchet romantic 7 trandafiri de sapun. 
Iti spunem sigur - va fi impresionata de eforturile pe care le-ai facut, in alegerea unui cadou care sa-i fie pe plac si care sa rezoneze cu mesajul de iubire expus in scrisoarea de dragoste. 

 

3. MindCreative:  Alege un cadou creativ pentru iubita ta

  • O perna pentru citit. Chiar daca tehnologia face cartile inesentiale, o perna pentru citit, frumos ambalata, va fi o surpriza originala de Ziua Indragostitilor, mai ales daca ii cunosti pasiunea pentru lectura. 
 
  • Un joc erotic. Ce ar fi Valentine's Day fara jocurile erotice? Ohh, nuu, nu, nu. Un joc erotic poate fi explozia unei zile de dragoste petrecute impreuna, o incununare a asteptarii, o dezlantuire a celor mai ascunse si pacatoase dorinte. Iar cand vine vorba de jocuri erotice, pe MindBlower gasesti o colectie uimitoare de idei nastrusnice. Te invitam sa le descoperi pe fiecare si sa alegi ceva ce se potriveste cel mai bine relatiei tale. V-Day e o zi prea interesanta ca sa nu experimentezi iubirea din toate (chiar toate) punctele de vedere. Nu crezi?
 
  • Cosul de iubire. Noteaza toate lucrurile pe care iubita ta le pretuieste si creaza un cos cadou cu tot felul de minunatii - fursecuri, lumanari parfumate, saruri de baie, produse de frumusete, ulei de masaj, produse afrodisiace. Pune totul la un loc si creeza un cos suprem de bunatati romantice. 
 
  • Un gadget destept. Daca esti tipul practic, inseamna ca tu vezi si in Valentine's Day o ocazie potrivita sa o surprinzi pe iubita ta cu un gadget care sa-i faca viata mai interactiva. Te incurajam sa faci ce-ti dicteaza inima (si mintea). Printre sarutari romantice, mesaje puternice, imbratisari calde, dezvaluie-i cadoul tau techie, pe care stii ca o sa-l aprecieze - o coarda Smart jump, un ceas desteptator cu incarcator wireless, un proiector de tavan cu led Speaker Ocean sau un suport stabilizator telefon pentru Vlog, FaceTime, TikTok. 
 

4. Petrece toata ziua alaturi de ea


Pentru cei mai tineri (adolescenti, poate...) lucrul acesta poate fi mai usor de realizat, dar adultii au de obicei un program incarcat. Sa nu uitam, insa ca in 2021, Valentine's Day va fi intr-o zi de duminica, iar asta poate fi alibiul perfect pentru a petrece cu adevarat impreuna, chiar daca de obicei sunteti persoane ocupate, cu multe responsabilitati (poate chiar si cu copii). 
Sunt o multime de cadouri pe care le poti cumpara cu bani, dar timpul nu face parte din ele. Timpul cu cei dragi este intotdeauna un cadou pretios, iar daca ii oferi timpul tau unei persoane, vei putea sa-i demonstrezi cat de mult inseamna ea pentru tine.  
 

5. Fa un sacrificiu pentru ea


Si nu, nu ne referim la ceva extrem (cum ar fi idila imposibila dintre Romeo si Julieta). Fiecare cuplu se poate gandi la cateva lucruri sau activitati pe care un partener le iubeste, iar altul pur si simplu le uraste. 

Prin urmare, ceea ce ar trebui sa sacrifici pentru dragoste, pot fi mici lucruri cum ar fi sa gatesti, sa speli vasele, sa mergeti intr-un weekend la munte, sa te uiti cu ea la un film din cele siropoase dupa care tu nu te dai in vant (pentru ca tu preferi actiunea si horror-urile). Asigura-te ca este o activitate pe care ea o iubeste cu adevarat, dar tie nu iti face atat de multa placere. 

Nu doar ca va fi impresionata pana la culme, dar va fi si emotionata sa vada ca faci acel lucru numai pentru ea. 
Faptul ca stie ca, in general, nu-ti place acel lucru, insa esti dispus sa treci dincolo de preferintele tale pentru ea, o va face sa inteleaga ca tie iti pasa cu adevarat de relatia voastra. Ooo... Un lucru urias pentru Valentine's Day, cred ca esti de acord.  


In fine, nu te intepeni in hatisurile prea multor idei de pus in practica de Ziua Indragostitilor ca sa-ti rasfeti prietena. Gaseti un lucru pe care sa-l faci din toata inima. Ocheste un cadou original de pe MindBlower. Nu uita de provocarea unui joc erotic daca o stii deschisa la experiente intime. Rezultatul va fi cea mai frumoasa surpriza de Valentine's Day pentru ea. 

Happy V-Day 2021!

Trandafir Placat cu aur de 24K


Celebrity Gift: Cadoul perfect de Ziua Indragostitilor 2021.

Cel mai votat in 2020.

Cel mai click-uit.

Cel mai iubit.

Iubita ta o sa se simta flatata sa-l primeasca de Valentine's Day.

Fa-i o surpriza de aur!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!