Cum te relaxezi vara asta?

Fie că preferi nopțile zbuciumate din Vamă, drumețiile la munte sau poate niște discuții până dimineața cu prietenii chiar la unul dintre voi acasă,  noi ți-am pregătit o listă de sugestii de cadouri haioase și activități pentru vară. Așteptăm și recomandările tale, mai ales dacă știi o carte bună sau o vilă la munte, unde putem închiria biciclete!

Dacă nu vara, atunci când să citești? Găsești cele mai bune recomandări de titluri numai bune de citit la plaja sau in tren, spre mare, pe blogul TED  (beletristică, business, științe ș.a.). Aruncă un ochi neaparat și pe recomandările lui Bill Gates. Dacă vrei să stai comod, suportul de carte Gimble te ajută să ții relaxată limonada într-o mână și cu cealaltă să notezi citatele care te inspiră.

În ultimii doi ani, filmele cu super-eroi celebri din benzi desenate au umplu sălile de cinema. Dacă esti fan The Avengers sau simți că meriți o distincție specială, folosește un semn de carte de super erou.

Profită de tururile gratuite prin oraș organizate de Asociația ARCEN sau de Bucureștiul meu drag! Ia cu tine o umbrelă sau o pelerină și o sticlă Hello Summer. Tubul de gheață detașabil din interiorul acesteia va menține apa rece mai mult timp.

Dacă îți place să te deplasezi pe două roți, dă join pe Facebook grupului Adevărați Veloprieteni, coordonat de Iulian Ene. O să ai cu cine să descoperi locuri noi din împrejurimile Bucureștiului și vei învăța să mergi pe bicicleta ca un profesionist. Agață de rucsac și termosul transparent. O să ai apă rece tot drumul și o să poți să împarți ușor și cu ceilalți tovarăși de drum.

Ai o curte generoasă sau un balcon spațios? Invită-ți prietenii pentru o băută pe răcoare - sau invită-i la norocosul cu apartamentul cel mai mare din gașcă. Orice variantă alegi, ține minte ce și cât beți, pentru doborârea unor recorduri viitoare, cu deschizătorul „Colecționează capacele”. Ca să fii cel mai cool, îți facem cadou și un inel de barman. Fetele o să fie date pe spate de mâinile tale magice!

O vară fără un grătar la iarbă verde nu e vară! Alege-ți bucata preferată de friptură și pune-ți numele pe ea cu ștanțatorul de grătar înainte să se încurce cu celelalte. Dacă ești chiar tu bucătarul, dress to impress! Cu șorțul măcelarului neînfricat, o să știe toți cine este „șeful la mâncare”.

Ai mai vrea puțin din friptura aia suculentă dar nu a mai rămas? Fii pe fază și înșfacă rapid o bucățică din farfuria unui prieten atunci când nu e atent cu furculița telescopică

Carnea merge cel mai bine cu o salată fresh, ca cele de pe blogul Martei Stewart. Pentru ca ingredientele sa fie bine amestecate, folosește tacâmurile elegante pentru servirea salatei și toți se vor putea bucura de vitaminele din farfurie. 

Acum că abia te mai poți mișca, stinge totul cu bere. Fii tu cel mai sprinten de la masă și toarnă-le în pahar și celorlalți. Sigur vor aprecia gestul, mai ales dacă îi vei servi cu extinctorul de alcool


Bucură-te de vară așa cum știi mai bine. E anotimpul în care ai nivelul de energie la maxim și cel mai bun pentru făcut planuri. Printre toate ieșirile și week-end-urile la mare, acorda-ți timp și pentru câteva întrebări esențiale - s-ar putea să își schimbe planurile pentru tot anul.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!