Cutii bijuterii: un cadou pretios pentru orice femeie eleganta

Cutii bijuterii: un cadou pretios pentru orice femeie eleganta
E adevarat: este mai bine sa porti bijuteriile pe care le ai decat sa le tii ascunse intr-o cutie bratari, cercei, inele, coliere, sofisticata si sa le scoti la vedere doar la ocazii speciale. Insa, exista momente cand pur si simplu nu poti sa porti toate bijuteriile pe care le ai. Cand mergi la piscina si stii ca apa cu clor poate dauna bijuteriilor, mai bine le lasi acasa. Cand afara e ger si stii ca degetele ti se vor subtia si risti ca inelele sa-ti alunece, din nou, e mai bine sa le lasi acasa. Cand gradinaresti nu ai nevoie de bijuterii pentru ca pietrele abrazive si murdaria iti pot zgaria bijuteriile. Pentru toate aceste momente si multe altele, este bine sa ai un locusor elegant si sigur pentru bijuteriile tale scumpe. De aceea, cutiile de bijuterii sunt un cadou pretios, un organizator bijuterii moderne, elegant, sofisticat si practic pentru orice femeie.

Vezi mai jos sugestii, informatii si idei cadouri femei.




Desi de multe ori cutiile de bijuterii la oferte speciale sunt achizitionate doar dupa modul in care arata, ele trebuie sa fie bine proiectate pentru a proteja podoabele. Ar trebui sa maguleasca bijuteriile unei femei, dar si sa le tina in siguranta.

 

Casete bijuterii - ce simbolizeaza?

Cutie de bijuterii XL cu oglinda, cheita si 20 compartimente

In mod obiectiv, bijuteriile in sine nu au nicio semnificatie, indiferent daca sunt din aur, argint sau cu pietre pretioase. Cand au fost create, ele au devenit un accesoriu si un obiect decorativ frumos. Dar, nu au o semnificatie practica. Ca si banii, bijuteriile reprezinta bogatia de suprafata si oamenii sunt cei care le confera functie de avutie.

Adevaratul motiv pentru care iubim bijuteriile este ca acestea sunt deseori conectate de anumite amintiri, de persoane care ni le-au oferit sau de momente speciale. De asemenea, bijuteriile sunt accesorii importante care ne ajuta sa ne finisam tinuta si sa-i oferim o imagine mai scumpa. Cand un barbat face cadou unei femei o bijuterie, acest lucru simbolizeaza dragostea si pasiunea. Cand primesti o bijuterie de la o prietena, acest lucru semnifica prietenia si aprecierea.

Deci, atunci cand ai aceste bijuterii care simbolizeaza sentimente, amintiri si valori pretioase, indiferent daca sunt sau nu scumpe, ele au un pret mare in inima ta. De aceea, o cutie de bijuterii frumoasa va fi ca un sanctuar pentru toate aceste amintiri si sentimente deosebite. Cand deschizi cutia pentru seturi bijuterii , de fapt deschizi cutia cu amintiri.



caseta bijuterii
 

Cand faci cadou o cutie de bijuterii aur, argint, perle, ia in considerare urmatoarele lucruri

 

Cui vei face cadou o cutie pentru bijuteri ?



Unei adolescente, unei femei rafinate, unei prietene speciale? Adolescentele adora cutiile de bijuterii delicate, iar femeile elegante vor avea probabil o colectia mai mare de bijuterii si atunci se merita sa te uiti la cutii suficient de incapatoare, cu multe compartimente si sertare, poate chiar închidere cu cheie. Pentru cineva care detine multe bijuterii, cutiutele cu organizare pe verticala sunt cele mai bune solutii. De asemenea, cutiile ceasuri bijuterii cu oglinzi incorporate sunt idei minunate de cadouri.
 

Forme  casete de bijuterii

caseta bijuterii frumoasa

Cel mai frecvent, cutiile de bijuterii sunt realizate dintr-o singura piesa si sunt ovale, dreptunghiulare, rotunde sau patrate. Formele standard tind sa fie mai spatioase decat cele unice. In ceea ce priveste materialele, cutiile de bijuterii din catifea sunt deosebit de frumoase, dar poti gasi si modele din satin, matase ori bumbac. Cel mai important lucru este sa gasesti o captuseala moale si fara scame, pentru a evita riscul de zgariere a bijuteriilor. Aceste cutii bijuterii sunt cadouri foarte frumoase si practice, cu un aspect atragator.
 

Dimensiunea cutiilor de bijuterii

caseta bijuterii catifea

Atunci cand vrei sa faci cadou o cutie cadou pentru bijuterii, este bine sa te orientezi spre una incapatoare, mai ales daca stii ca sarbatorita are o colectie impresionanta de bijuterii pe care doreste sa le depoziteze impreuna. O astfel de cutie permite asezarea ordonata a inelelor, lantisoarelor, bratarilor, cerceilor de diferite dimensiuni si chiar a ceasurilor, pentru ca are mai multe compartimente (mici, medii si mari). O buna compartimentare a cutiilor de bijuterii simplifica organizarea acestora. Exista de asemenea modele cu cheita, care permit blocarea accesului pentru persoane straine sau copiii mici si curiosi, care ar putea crede ca bijuteriile sunt jucarii. De asemenea, cutiile cu bijuterii cu cheita sunt excelente pentru femeile care calatoresc si poarta aceasta caseta asupra lor (vezi cutii pentru inele, cutii pentru bratari, cutii pentru  ceasuri si bijuterii ,   cutii pentru pandantive)


Noile casete bijuterii vin in multe forme, stiluri si modele, iar daca vrei sa faci un cadou inspirat unei femei care are deja o colectie impresionanta de podoabe si care se remarca prin stil si rafinament prin tinutele pe care le poarta, atunci poti spune ca ai gasit surpriza perfecta. Aceste casete bijuterii  cu oglindă sau fara sunt cadouri minunate pentru toate ocaziile, pentru femeile de toate varstele si indiferent de relatia pe care o ai cu sarbatorita. De asemenea, cutiile de bijuterii sunt un cadou personal excelent care ne ajuta sa ne organizam si sa ne protejam podoabele de pierderi si defecte.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!