Gama clasică Edwin Jagger transformă bărbieritul într-o plăcere

Gama clasică Edwin Jagger transformă bărbieritul într-o plăcere

Gama clasică Edwin Jagger transformă bărbieritul într-o plăcere

Există, la nivel internațional, o tendință în creștere pentru revenirea la tehnica de ras umedă, după cum arată toate statisticile moderne. Bărbații nu mai sunt atrași de noutatea rasului electric așa cum au fost la apariția acestuia și au început să descopere, în principal, de la generațiile tinere și din mediul on-line, că metodele considerate de modă veche au rezultate mult mai bune, iar bărbieritul este unul de calitate superioară. Și iată cum tradiția veche prin care un băiat învăța de la tatăl sau bunicul său să se radă a fost pur și simplu dată peste cap, efectele fiind însă surprinzătoare.

MindBlower s-a gândit să vă aducă în atenție  Gama clasică Edwin Jagger, realizată de unul dintre liderii domeniului și o marcă cu o îndelungată tradiție, pe plan mondial. Compania Edwin Jagger, din Marea Britanie, a fost înființată în anul 1988 și de atunci s-a specializat în producția de game de bărbierit umed de lux. Fondatorul companiei, Neil Jagger se implică personal în proiectarea fiecărei piese și are grijă ca producția să se facă la cele mai înalte standarde de calitate, îmbinând tehnicile moderne de producție cu arta meșterilor locali din Sheffield.

 

Bărbații moderni aderă la tot felul de curente și fie că sunt hipsteri sau lumbersexuali, sunt tot mai încântați să poarte barbă, pentru a-și sublinia masculinitatea care, astăzi, din cauza tehnologizării, este tot mai greu de pus în evidență. În trecut însă, bărbații nu aveau o problemă cu asta și iubeau să se bărbierească. Cele mai vechi unelte de bărbierit au fost confecționate din materiale naturale (piatră, scoici etc.), au urmat cuțitele ascuțite din cupru sau bronz folosite de vechii egipteni, în timp ce aparatul de ras și-a făcut apariția de-abia în anul 1880, odată cu Revoluția Industrială.

Este timpul să ne întoarcem la origini să preluăm lucrurile bune, să le studiem, să le adaptăm vremurilor moderne și să le folosim pentru că beneficiile pot fi mai mult decât suprinzătoare, Gama clasică Edwin Jagger  fiind un exemplu extraordinar în acest sens.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!