Harta emoţiilor prin care trece un căutător de cadouri

Harta emoţiilor prin care trece un căutător de cadouri

A cumpăra un cadou nu este întotdeauna simplu.

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat ca, atunci când ai realizat că trebuie să porneşti în căutarea unui dar, să treci printr-o grămadă de stări de spirit. Care sunt acestea? Ei bine, din propria experienţă am întocmit o harta a emoţiilor prin care trece un căutător de cadouri.

Pasul 1: Îţi dai seama că este ziua cuiva şi nu ai nici cea mai mică idee despre ceea vrei să cumperi. Iniţial, tratezi totul cu calm şi nu ai niciun motiv de îngrijorare. Trebuie să găseşti tu ceva potrivit.

Pasul 2: Îţi dai seama că de fiecare dată când sărbătoritul vorbea despre ceva ce ar vrea să aibă, tu te găndeai la cai verzi pe pereţi. Realizezi faptul că nu eşti tocmai cel mai bun ascultător şi îţi propui ca pe viitor să fii mai atent la pasiunile prietenilor tăi.

Pasul 3: Îţi faci rapid în minte o lista cu hobby-urile lui şi cu categoriile de daruri pe care ai putea să i le oferi. Stalker alert: în această fază s-ar putea să te uiţi pe conturile lui din social media, poate îţi găseşti inspiraţia.

Pasul 4: Cauţi pe Google idei de cadouri. Te uiţi puţin şi pe site-uri precum Amazon sau e-Bay şi găseşti ceva ce parcă ţi-ar plăcea. Faci un calcul şi ar ajunge peste 2 luni, la un preţ de 3 ori mai mare, aşa că renunţi. Devii patriot şi te gândeşti la magazinele româneşti, care ţi-ar putea aduce o rezolvare mai rapidă a problemei tale.

Pasul 5: Porneşti într-o călătorie prin magazine. Imposibil să nu găseşti tu ceva. Păcat că nici nu ştii de unde să începi. Te gândeşti să îi iei haine, dar constaţi că habar nu ai ce mărime poartă. Te-ai uita la un parfum, dar acesta este un subiect prea delicat. În cele din urmă pleci cu o pungă mare de cadouri. Toate pentru tine. Pentru cât efort ai depus, meriţi să te răsplăteşti.

 

Pasul 6. Te întorci acasă şi intri în panică, pentru că a mai rămas foarte puţin timp până la ziua sărbătoritului. Reapelezi la Google. Scrii "cadouri ieşite din minţi" iar acesta te trimite imediat pe mindblower.ro. După vreo ora de explorat diverse secţiuni şi de citit descrieri amuzante, îţi dai seama câte produse mişto ai găsit. Decizi că este cazul să alegi cadoul câştigător. Evident că întîmpini o nouă problema: nu poţi alege doar unul, aşa că îi cumperi mai multe.

După ce completezi cu brio tot acest traseu plin de suişuri şi coborâşuri, începi să te întrebi care va fi următoarea ocazie cu care vei trece din nou prin aceleaşi stări.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!