Harta Razuibila a Romaniei - Cel mai frumos cadou de 1 Decembrie

Harta Razuibila a Romaniei - Cel mai frumos cadou de 1 Decembrie

Cel mai romanesc cadou de 1 Decembrie este cu siguranta Harta tarii noastre. Pentru oricine. Si, avand in vedere ca pe 1 Decembrie sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei, este o idee foarte buna sa faci acest cadou apropiatilor sau cunoscutilor tai. Iti povestim in continuare mai multe lucruri despre Harta Razuibila a Romaniei.

Update septembrie 2022:
Harta Razuibila a Romaniei NU mai este pe stoc. 
Daca vrei sa te anuntam cand revine pe stoc si daca vrei sa fii primul care afla asta - intra aici si scrie adresa ta de email si apasa ALERTA STOC. 

 

 

Uite 5 idei interesante pentru Harta Razuibila a Romaniei

1. De 1 Decembrie ofera o harta razuibila a Romaniei copiilor de orice varsta. Chiar daca sunt la gradinita, cei mici se vor bucura sa razuiasca aceasta harta pe masura ce le oferi detalii despre anumite regiuni sau orase. Este un exercitiu senzorial extraordinar pentru copiii de gradinita. Cu scolarii se pot organiza mai multe activitati si jocuri, cum ar fi - Ghiceste raspunsul la o intrebare despre Romania si poti sa razuiesti o sectiune. Jocurile pot fi organizate in echipa sau individuale. Iti garantam ca acesta va fi un moment perfect pentru le transmite copiilor dragostea de tara si pentru a-i face sa iubeasca geografia.

harta-razuibila-a-romaniei-

2. De 1 Decembrie ofera harta razuibila a Romaniei prietenilor sau colegilor tai pe care ii vei indemna astfel sa-si marcheze traseele de fiecare data cand pleaca sa cutreiere tara in lung si in lat. Va fi cadoul lor personalizat si isi vor putea stabili noi obiective de vizitat.

 

3. De 1 Decembrie cumpara o harta razuibila pentru familia ta, pune-o in rama si razuiti impreuna toate locurile pe care le-ati vizitat in tara. Va fi cel mai frumos si viu obiect decorativ. Se incadreaza perfect pe unul din peretii din living sau din birou.

 

4. De 1 Decembrie ofera cadouri corporate harti razuibile cu Romania, angajatilor, colaboratorilor, clientilor si partenerilor tai. Aceasta idee de cadouri business functioneaza incredibil de bine pentru agentiile de turism, care isi pot promova astfel imaginea si ofertele.

 

5. Firmele care au sedii in mai multe orase din tara pot afisa la receptie sau in birouri harti razuibile ale Romaniei, cu orasele- sedii marcate prin razuire.

 

Cum a fost creata si ce scop are harta razuibila a Romaniei?

Aceasta harta este un produs MindBlower si a fost creata din dragoste pentru Romania, pentru a marca si stimula experientele de calatorie in tara noastra. Stim ca avem o tara foarte frumoasa, de la mare pana la munte, de la Dunare pana hat sus, unde se agata harta in cui, din granita in granita.

Cu toate acestea, cei mai multi dintre noi visam sa calatorim peste hotare. Este important sa stim ca si aici, in Romania, exista o multime de obiective turistice care merita toata atentia noastra, iar aceasta harta poate fi un reper minunat in acest sens.

Te ajuta sa-ti stabilesti urmatoarea destinatie, printr-o simpla privire. Este o harta "foarte a ta", pentru ca ilustreaza fidel experientele tale de calatorie. Este o harta vie, pentru ca isi poate schimba aspectul foarte des, in functie de cat esti tu de activ in misiunea de a descoperi comorile Romaniei.

 

Ce trebuie sa stii despre Harta Razuibila a Romaniei?

  • Are 84.1 x 59.4 cm. Nu este nici prea mare, nici prea mica.
  • Este imbracata intr-o hartie cerata, de foarte buna calitate.
  • Se livreaza intr-un tub rigid, in care poate fi depozitata (daca nu preferi inramarea). Tubul este acoperit cu o hartie frumoasa ce imita harta Romaniei, putand fi oferit cadou direct asa cum este (fara ambalare suplimentara).
  • Formele de relief sunt redate 3D.
  • Include o legenda pentru facilitate in navigare.
  • Ofera amanunte geografice de o acuratete uimitoare. Poti urmari cursul raurilor si drumurilor.
  • Este fabricata din materiale de top si invelita cu un film auriu delicat.
  • Harta Razuibila a Romaniei a fost imprimata in Anglia, in cadrul unei companii specializate in cartografiere.

Click aici pentru a comanda Harta razuibila a Romaniei.

De 1 Decembrie, Mindblower va doreste La multi ani, la cat mai multe calatorii placute prin Romania si la cat mai multe experiente grozave traite aici, in locul in care ne-am nascut toti romani.

La multi ani, Romania!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!