Harta Răzuibilă gata înrămată

Harta Răzuibilă gata înrămată

Harta Răzuibilă gata înrămată cu posibilitate de ridicare de la sediu. Uhuuu!

Suntem siguri că de cele mai multe ori ideea de a lua Harta Răzuibilă pentru cei dragi venea cu impedimentul că trebuie să căutați și o ramă sau să-i faceți pe cei cărora le-o dăruiați cadou să caute rama potrivită.

Primeam tot mai multe mesaje cu întrebări legate de posibilitatea de a comanda Harta Răzuibilă înrămată și livrată astfel. Pe când tot mai mulți clienți veneau către noi cu întrebarea "Eu unde o înrămez?", am început să-i trimitem  la Picktor Shop - Orhideea, unde Cătălin, le înrăma pe loc cu rama aleasa de ei.

Procedeul este următorul:

  1. Îți alegi Rama disponibilă - aproximativ 50 de modele diferite. Fiecare ramă cu prețul în funcție de culoare și particularități.
  2. Cătălin face tăieturile și măsurătorile necesare.
  3. Harta este lipită cu dublu adeziv pe un placaj de carton
  4. Rama se va lipi peste acel placaj, astfel încât să prindă și marginea albă a hărții (aproximativ 0.5cm)

Noi am ales o ramă albă subțire și costul a fost de 76 lei.

 

Am facut un drum până la Picktor Shop și am înrămat 10 Hărți - 5 Am fost acolo și 5 Deluxe, ca atunci când treci pe la noi să nu mai faci încă un drum in plus numai ca să o înrămezi.

De ce nu o putem livra prin curier?

Dimensiunea este mare, 80x60cm, iar în momentul de față avem o cutie specială care să susțină tot obiectul (doar cadrul subțire din lemn). In aceste condiții, Harta Răzuibilă înrămată și transportată o să se îndoaie ca o foaie în vânt gata să se rupă.

Iată că voi ne-ați întrebat, iar noi am acționat - Vă mulțumim pentru asta și vă așteptam pe la sediul nostru de pe Strada Baia de Fier nr. 10!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!