Idei cadouri pentru femei de 8 martie 2020

Idei cadouri pentru femei de 8 martie 2020

De 8 Martie cucereste inima unei femei fenomenale din viata ta, cu cele mai noi, frumoase si inspirate cadouri. Suntem Mindblower, magazin online de cadouri originale si daca noi nu stim ce cadouri cool se poarta in primavara anului 2020, cine atunci?

Va spunem tot noi: Ziua Femeii se vede excelent de la punctul nostru de control: va fi o sarbatoare cu fast si cele mai norocoase femei vor fi rasfatate cu daruri ingenioase, mult surprinzatoare. Iata cele mai dragute idei cadouri femei.

 

Cadouri pentru Ziua Femeii

Poti sa alegi dintr-o colectie spectaculoasa si feminina de cadouri semnificative care nu se rezuma doar la aduce primavara in sufletul unei femei dragi tie (pentru asta invit-o la o plimbare in Gradina Botanica, in parc sau la padure).

Sunt cadouri misto pe care EA, oricine ar fi EA - mama, sotie, iubita, fiica, soacra, prietena, colega, sora, vecina - le va adora. Nu sunt cadouri vazute pe oriunde, ci sunt idei care ies din multime, deosebite si unice. Unice, asa cum este si ea: puternica, inteligenta, frumoasa, iubitoare, feminina.

O femeie nu va spune niciodata "Nu" unui mic rasfat sau unei atentii menite sa-i aduca un plus de confort, frumusete, ceva nou pentru ea.

De aceea, fa-o sa se simta iubita si apreciata cu un cadou de wellbeing sau un cadou de next level care sa-i faca inima sa tresara. Lumineaza-i casa, inima si viata cu un cadou perfect. Astfel, veti putea sa celebrati pretioasa Zi a Femeii de 8 martie intr-un mare fel.

Sa incepem, zic!

 

Cadouri pentru mama

8 Martie este ziua femeii, dar mai ales Ziua Mamei. Inainte de a ne gandi la colega draguta din stanga, la iubita care asteapta acasa, la sefa pentru care tot departamentul a pus bani sa cumpere un cadou comun, aminteste-ti ca vine ziua mamei tale. Sun-o, trimite-i un cadou, scrie-i un mesaj emotionant sau pur si simplu mergi la ea, ofera-i direct cadoul tau si imbratiseaz-o in aceasta zi minunata.

 

Cana mamei cu super puteri

cana-mamei-cu-super-puteri-2670-7101

Mama ta este de neinvins asa ca ar trebui sa-i reamintesti acest lucru si sa-i spui ce rol impresionant a avut in viata ta. Va putea sa-si tina cana la indemana si sa bea cafea sau ceai din ea, in fiecare dimineata. Imagineaza-ti doar ce sentiment o va cuprinde cand isi va aminti ca tu i-ai facut acest cadou ce poarta un mesaj puternic.

 

Set 2 Picuratoare Glob pentru ghivece cu flori

set-2-picuratoare-glob-pentru-ghivece-cu-flori-2736-9528

Cu certitudine, mama ta iubeste florile si deja are o multime de ghivece in casa ori pe terasa. Anul acesta las-o mai moale cu ghivecele de flori, ca ai norma facuta si in schimb ofera-i acest set de boabe de roua.

Dincolo de aspectul splendid, picuratoarele reprezinta un sistem original de irigatie, simplu si decorativ. Este usor sa mentii umidiatea plantelor cu aceste picuratoare.

 

Difuzor aromaterapie

difuzor-aromaterapie-star-2821-4118

Daca mama ta nu are inca un difuzor aromaterapie, poti fi sigur/a ca acesta este cadoul cel mai bun pentru ea. Difuzoarele functioneaza cu numeroase uleiuri esentiale si au efecte miraculoase, 100% naturale: combat stresul si insomnia, umplu camera de un parfum placut, absorb mirosurile grele, redau energia, lupta contra bacteriilor, mucegaiului si virusilor.

Avem o multime de difuzoare aromaterapie din care poti alege, cu forme diferite si functii suplimentare, cum ar fi ceas sau veioza cu lumini led.

 

Trandafir criogenat

fir-de-trandafir-criogenat-multicolor-2829-1935

Trandafirii criogenati sunt o idee misto de cadou nu doar pentru mama ta, ci pentru orice femeie de 8 Martie. Sunt florile eterne pe care le-ai cautat de ceva timp. Si vin in doua variante: fie in cutii giftbox, doar capete de trandafir, fie fire, cu tot cu tija.

De asemenea, poti fi selectiv/a si cand alegi culoarea, pentru ca am ales pentru tine o multime de variante: rosu, galben, verde, roz, albastru si chiar multicolor. Care crezi ca s-ar potrivi cel mai bine mamei tale?

 

Mici atentii: Cadouri ieftine pentru femei

Uite un fapt real: de 8 Martie femeile obisnuiesc chiar sa-si faca daruri intre ele, ca semn de apreciere si dragoste. Poate fi vorba despre cea mai buna prietena a ta, despre sora ta, despre super colega ce te scoate atat de des din belele. Uite o selectie cu idei de cadouri ieftine pentru femei, pana in 50 de lei.

 

Lumina din geanta

lumina-din-geanta-2684-1444

O asezi in geanta ca sa-ti gasesti cu usurinta chiar si cele mai marunte lucruri: chei, carduri, monezi, cartela de metrou, rujul etc. Functioneaza pe baza unor senzori ultra tactili care vor simti imediat miscarea.

Orice femeie are nevoie de acest cadou ingenios, mai ales ca lumina din geanta poate fi transformata usor si in lumina din sertar sau lumina din dulap sau lumina de oriunde e intuneric si vrei sa gasesti rapid ce ai nevoie.

 

Yoga Game cu zaruri din lemn

Surprinde-o pe o prietena draga tie cu acest joc de Yoga care cuprinde un set de zaruri cu pozitii. Zarurile sunt din lemn si inspira spre meditatie, sport, diferite posturi.

Stimuleaza mobilitatea, sanatatea, imaginatia si creativitatea. Ca e noua in Yoga sau la nivel avansat, va aprecia din plin acest cadou pentru ea insasi.

 

Set 5 perechi sosete colorate cu modele vesele

set-5-perechi-sosete-colorate-cu-modele-vesele-2306-5619

Nu o pereche, ci 5 perechi. Nu un model, ci 5 modele. Sunt colorate, energice, delicioase si super haioase. Aceste sosete sunt in cadou practic si vesel pentru femeile care stiu ca merita sa treci prin viata cu zambetul pe buze.

 

Suport bijuterii Micuta astroloaga

suport-bijuterii-micuta-astroloaga-2639-4480

Afiseaza-ti bijuteriile intr-un mod cosmic, alaturi de aceasta fetita uluitoare. Picura o vibratie cu totul noua bijuteriilor tale, invaluindu-le cu o aura mistica ce aduce un upgrade vizibil decorului dormitorului tau. Si nu doar estetic, ci si functional. Unul din cele mai accesibile si de efect cadouri pentru Ziua Femeii - iti garantam.

 

Masca de dormit Soricel Iubaret

Cadoul acesta este atat de ieftin ca poti sa cumperi mai multe bucati si sa impanzesti in gasca de femei cool o multime de soricei simpatici, pusi pe somn.

Imaginea soricelului cu ochi inchisi, urechiuse alerte si mustacioare fine imbie la somn, iar ea va fi super simpatica atunci cand doarme. Materialul din care este facuta masca este unul pufos si moale, tocmai bun sa te duca- n lumea viselor.

 

Cadouri pentru toate femeile din viata ta

Stii ca de 8 Martie este Ziua Femeii, asa ca este un moment oportun sa celebrezi o femeie deosebita din viata ta. Poate fi sotia ta, iubita ta, prietena, colega, fiica sau soacra. Daca esti pregatit/a sa-i faci o bucurie, uite cateva sugestii extrem de interesante.

 

Stylus rejuvenare

stylus-masaj-de-rejuvenare-faciala-2669-8502

Incepand cu varsta de 25 de ani femeile incep deja sa-si caute solutii eficiente antirid sau de mentinere a tineretii tenului. Din categoria instrumentelor inovatoare de ingrijire faciala in confortul propriei case, face parte si acest Stylus.

Are efect de intinerire a pielii, este usor si simplu de manevrat. Functioneaza pe baza de vibratii care minimizeaza tensiunea pielii si creaza un masaj ionic local. Induce relaxare si confort.

 

Puzzle 3D Cufar Comori - Model Mecanic din Lemn Ugears

Puzzle-3D-Cufar-Comori-Model-Mecanic-din-Lemn-Ugears-2-957-145680

Merita sa faci cadou aceasta comoara pentru comorile comorii tale. Ne pare rau ca te-am supus unui exercitiu de impletecit limba, dar am vrut sa subliem ca acest cadou este cu adevarat pretios.

De fapt, el se livreaza ca un puzzle cu 190 de componente din lemn care se imbina cu usurinta pentru ca in circa 4 sau 5 ore sa poti obtine o minunatie de cutie de bijuterii. Daca o stii inteligenta, fire artistica, creativa si topita dupa cadouri originale, merita sa-i oferi acest dar de Ziua Femeii.

 

Ghiveci cu Muzica de Pian si Boxa Bluetooth

Ghiveci-cu-Muzica-de-Pian-si-Boxa-Bluetooth-1-1216-936931

Femeile au multe ghivece, dar un astfel de ghiveci cu muzica de pian si boxa nu credem ca a vazut atat de usor. Este un obiect cald, de relaxare, de alungare a zilelor mohorate, de inducere a unei stari de bine.

Si ghiveci, si muzica, si boxa. Spune si tu: cum sa nu merite sa faci un cadou multifunctional, mai ales cand stii cat de practice sunt femeile?

 

Kit 5 in 1 Relaxare de seara

kit-5-in-1-relaxare-de-seara-2657-9812

Trebuie sa o spunem pe cea dreapta: femeile anului 2020 sunt femei care muncesc foarte mult, care se impart exemplar intre familie si job, care reusesc niste performante incredibile. Sunt mame, sotii si femei de cariera in acelasi timp. Femeia nu a fost niciodata mai solicitata ca acum. De aceea, mai mult ca niciodata ea are nevoie de protectie, de relaxare.

Are nevoie sa i se aduca aminte sa trebuie sa se opreasca din cand in cand si sa-si acorde ei insasi prioritate. De aceea, credem ca acest Kit 5 in 1 Relaxare de seama este unul din cele mai semnificative cadouri pentru Ziua Femeii. Include o lumanare din ceara de soia cu aroma de pathouli, sosete calduroase, masca de dormit, cana din ceramica si un puzzle de atentie si concentrare.

 

Trandafir de aur

trandafir aur

Trandafirul nemuritor din aur este simbolul cadoului dragostei supreme. Are 27 cm lungime si este placat cu aur de 24k. Vine ambalat intr-o cutie eleganta neagra si are tot ce-i trebuie pentru a surprinde extrem de placut inima unei femei. Se va simti iubita, apreciata si valorizata. Ai tu idee cat inseamna asta pentru o femeie? Imens!

 

Oglinda pliabila 4 in 1

oglinda-pliabila-4-in-1-2679-9999

Unul din cele mai frumoase cadouri de beauty pe care poti sa le faci unei femei dragi tie de 8 Martie este aceasta minunata Oglinda pliabila 4 in 1.

Nu stim ce sa-ti povestim mai repede despre ea: ca este superba, ca are 24 de LED-uri de lumina alba, ca se inclina pana la 360 grade, ca are intrerupator, buton tactil si baza cu spatiu pentru ustensile de frumusete? Credem ca cel mai bine o lasi pe ea sa descopere totul despre Minunata Oglinda pliabila.

 

Hai pe Mindblower sa vezi toate ideile de cadouri misto! Direct pentru categoria cadouri femei click AICI.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!