Idei cadouri pentru zodia berbec - Actiune la superlativ

Idei cadouri pentru zodia berbec - Actiune la superlativ

cadouri-zodia-berbec-blog-1024x576

  • Perioada zodia berbec: 21 Martie - 20 Aprilie
  • Verbul zodiei berbec: "Eu sunt"
  • Elementul principal: Focul
  • Cuvinte cheie: aventura, distractie, competitie
  • Ziua norocoasa: Marti
  • Piatra pretioasa preferata: Diamantul
  • 3 personalitati din zodia berbec: Mariah Carey, Celine Dion, Quentin Tarantino

Zodia Berbec: Ce se ascunde in spatele unei perechi de coarne intortocheate?

Berbecul este un leader innascut. El isi seteaza obiective mari si le cucereste pe rand. Echipat deja cu o tolba plina de indicii despre caracterul berbecului, inca te intrebi: "Ce vei putea tu oferi concret acestui lider?"

Tine cont de indiciile din tolba, pentru cateva sugestii de efect. Fie ca lui ii place sa-si citeasca sau nu horoscopul in fiecare dimineata, tu poti gasi aici un izvor adanc de inspiratie pentru a-i oferi cadoul perfect, tinand cont de caracterul sau.

Urmareste-ne pas cu pas si afla ce cadouri se potrivesc manusa Berbecului din viata ta sau anturajul tau.

 

Cadouri pentru barbatul berbec

Barbatul Berbec este asemenea unui cocktail al unui razboinic, condimentat cu mofturile unui copil putin obraznic. Are o carisma aparte si nu treci usor la urmatorul pahar.

Daca vorbim de un Berbec activ, atunci nu vei da gres daca alegi orice cadou legat de hobby-ul sau sportul sau preferat. Om de actiune, in general berbecul se bucura de cadouri distractive si "dinamice" (care "fac" ceva).

Bibelourile sunt un" Nu! Nu!". Obiectele de confort - "mai bine nu". Opreste-te la ceva care sa-i puna in evidenta latura rebela si nu la ceva care sa i-o estompeze.

Intotdeauna este o idee buna sa oferi unui berbec un lucru cu care sa se poata juca sau ceva ce pot folosi intr-o activitate. Iar partea interesanta este ca berbecii pot detecta ca-i rost de actiune, acolo unde altii vad doar plictis. Ai fi uimit ce ar putea face o unelta multifunctionala in mainile unui berbec.

briceag-multifunctional-7-in-1-2654-8948 (1)

Super idei cadouri barbati zodia berbec

1. Actiune pe cai putere, la drumul mare

Barbatii nascuti sub semnul Berbecului sunt neinfricati si gata sa se arunce cu capul inainte pentru un strop de adrenalina. Sunt incarcati fizic, emana energie si se afla intotdeauna in mijlocul actiunii. De aceea, o aventura off-road presarata din plin cu adrenalina ar putea fi un cadou extraordinar pentru barbatul Berbec. Poti sa-l lasi pe el sa aleaga nivelul de dificultate al traseului intr-o Experiență off-road Cheile Gradiștei Academia Titi Aur, lucru care ii va satisface nevoia de a fi responsabil si va adora chiar mai mult ziua speciala pe care i-o oferi.

 

2. Un puzzle perfect pentru o minte ascutita

Barbatiul Berbec are o minte agera. De aceea, un puzzle ar fi potrivit pentru el. Serveste-i un Puzzle 3D Model Roadster VM-O1 din lemn Ugears la micul dejun si asteapta-te sa nu se ridice de la masa pana cand nu pune si ultima piesa in joc.

Plecand de la afinitatile berbecului tau, poti inlocui Roadster-ul cu Puzzle 3D Cronometru sau organizator Ugears, in miniatura, o Barca Trimaran, avioane sau nave maritime din lemn.

Puzzle-3D-Barca-Trimaran-din-lemn-Ugears

3. Organizare la birou

Berbecul este de asemenea un antreprenor natural. Mintea sa ascutita si abilitatile de asumare a riscurilor il ajuta sa incheie contracte profitabile. Acest potential de succes este in continuare stimulat de o ambitie apriga. Berbecul nu se conformeaza sa urce la pas pe scara corporativa, ci va cauta in permanenta scurtaturi si manevre uimitoare de inspiratie pentru a ajunge in varf. Daca asa este Berbecul pentru care tu cauti acum un cadou, poti sa-i oferi obiecte care il vor ajuta la locul de munca - de exemplu un Organizator birou din lemn. Si daca suntem la capitolul organizare iscusita, un alt cadou ingenios pentru un barbat berbec poate fi si acest Portofel practic.

 

4. Cadouri zodia berbec ce aprind scantei

Berbecul este un semn de foc care respira energie si are un nivel ridicat de dinamism, pe toate planurile - in viata profesinala, sociala si profesionala. Astfel, cadourile care au legatura cu focul ii vor atrage cu siguranta interesul.

Daca pregatesti un cadou pentru iubitul tau Berbec, poti genera si un altfel de foc, unul erotic, care va fi savurat pana la ultima picatura. Cand vine vorba de jocuri erotice, poti selecta linistita - orice naughty game va fi pe placul berbecului. Un ultim indiciu: Daca alegi Joc erotic Porunci in dormitor, ofera-i lui satisfactia (macar de ziua lui), de a fi pe deplin in control. Ai timp sa-ti iei revansa.

Indraznet si uneori impulsiv, barbatul Berbecul poate fi uneori catalogat ca fiind egoist, insensibil, dominator si nerabdator. Pentru latura sa indrazneata, ce zici de acest Set 52 stickere Perverse ?

set-52-stickere-perverse

5. Cadouri time-saving

Barbatii berbeci sunt manati de impuls. Ceea ce se intampla in prezent, ii influenteaza intr-o masura foarte mare. Prin urmare, ei nu agreaza lucrurile de refletie sau care le pun rabdarea la incercare. Nu le place sa gateasca sau sa dea cu aspiratorul, ci ar prefera lucrurile care ii ajuta sa termine rapid cu aceasta corvoada. Uite un exemplu: poti sa oferi cadou un set accesorii de vin unui barbat berbec, ca atunci cand primiti musafiri sa nu fie nevoit sa rascoleasca prin toate sertarele un tirbuson.

6. Sunt buni jucatori si nu rateaza un joc bun

Consolele de joc si accesoriile de gaming reprezinta cadouri inspirate pentru Berbecii avizi de competitie sub toate formele sale. Ofera-i o Consola de jocuri retro sau lucruri care il pot face sa uite, chiar si pret de cateva ore, de adevarata aventura outdoor, atunci cand ramane in casa. Gadgeturile de toate soiurile, pot fi pe sufletul oricarui Berbec. O drona ii va oferi ocazia nativului de foc sa-si exerseze abilitatile de joaca.

Mini-Drona-Illuminator-5

7. Scule si motoare

Trusa de scule este cadou win - win, pentru el si pentru tine. Multi barbati Berbeci adora sa repare lucruri in jurul casei sau cel putin sa aiba la indemana sculele necesare pentru cand va fi cazul de vreo interventie. Deci nu rata ocazia de a te asigura ca el dispune de lucrurile necesare, iar tu de forta lui de munca, pentru a rezolva micile reparatii din gospodarie.

Sunt cativa Berbeci care iubesc masinile si sunt foarte pasionati de tehnologia cailor putere, pana in maduva motoarelor. Daca si tu ai un astfel de prieten Berbec, cu siguranta vei surprinde o reactie de milioane oferindu-i un inedit motor turboo jet.

trusa-de-scule-ulei-de-motor

 

Cadouri berbec femeie

Femeia Berbec este de obicei increzatoare, indrazneata, spontana si independenta. Moderna si cu o puternica stima de sine, ea este deseori o sursa de inspiratie pentru alte femei. De multe ori este extrem de motivata si ambitioasa. Nu face casa buna cu economiile, pentru ca ii place sa-si cheltuie banii si sa se bucure din plin de acestia.

In schimb, la nivel sentimental tinde sa fie foarte iubitoare si aventuriera. Ii place sa fie in competitie si sa fie apreciata pentru rezultatele realizate. Nu se teme sa-si asume riscuri, iar intr-o relatie ii place sa filtreze intr-un mod distractiv si provocator. Daca iubita ta este berbec, citeste inca o data ultima propozitie, pentru ca-i vom sublinia aceasta trasatura din dorinta de a te ajuta sa-i pregatesti cadoul nonconformist care o va face sa capete rosu in obraji.

 

8 Super idei cadouri femei zodia berbec

 

1.Darul aventurii

Berbecul cauta constant lucruri noi in viata sa si ii place sa se aventureze ori de cate ori are ocazia. Acest lucru se poate datora faptului ca planeta sa dominanta este Marte, care este asociata cu actiunea, iar elementul sau primordial este focul, care inzestreaza individul cu vitalitate si energie. Una din consecinte este ca acest semn zodiacal are o pasiune pentru aventura si actiune fizica, de unde reiese evident interesul sau pentru activitati outdoor si deseori pentru sporturi extreme. Deci, daca ai pornit in cautarea unui cadou special pentru prietena ta Berbec, ce ar fi sa-i oferi actiunea si distractia la care ravneste. Daca stii ca nu se da in laturi de la sporturi extreme, surprinde-o cu un curs de offroad la Cheile Gradistei sau pe crestele Penteleului.

Totusi daca ai ceva semne de intrebare si nu esti pe deplin convins ca experienta offroad va fi binesosita in viata sarbatoritei berbec, poti sa mergi la sigur pe varianta unui Jurnal de voiaj.

 

2. Pe jocuri, fiti gata, start!

Femeia berbec tinde sa fie foarte competitiva, dar spre deosebire de alte zodii, are si un simt fair play bine dezvoltat - vrea sa castige pentru ea insasi, ca sa arate lumii de ce este in stare.

Berbecii adora noptile de distractie (si jocurile erotice), dar se bucura si de activitati ce le ofera un avantaj competitiv - nu e de mirare ca planeta care le guverneaza zodia este Marte, zeul roman al razboiului. De aceea, unul din cele mai potrivite cadouri pentru femeia Berbec poate fi un joc - Pachet carti de joc XXXL, Joc Tarot Game of Thrones, set Turnul Petrecerii sau In fata blocului, Yoga Goat, jocuri ce ii pun mintea pe bigudiuri si ii satisfac latura ambitioasa.

jocul-petrecerii-yoga-goat

Pentru partenera ta berbec poti miza pe o versiune de joc mai indrazneaza, gen Joc erotic Bound By Love sau Joc de carti erotic Pofta de fantezie, care va face apel la partea erotica si senzuala a femeii Berbec.

Indiferent de ce alegi, jocurile trebuie sa fie obligatoriu distractive, mai ales ca Berbecul ar dori un pic de competitie prietenoasa. Nu uita sa pui la indemana ceva de rontait, de inmuiat intr-un Sos picant Psycho Juice si ceva de baut, pentru ca amandoi sa gustati din ele in timp ce va ganditi la urmatoarea miscare.

 

3. Gadgeturi in miscare

Femeia berbec nu suporta sa traiasca dupa reguli, motiv pentru care orice cadou care ii va accelera ritmul vietii, cum ar fi un gadget, sau care ii va usura activitatile cotidiene simple va fi extrem de apreciat. Din seria gadgeturilor in miscare opteaza pentru Gadget pentru cocktailuri multicolore, o oglinda cu LED-uri, un Blitz pentru smartphone sau o Drona de selfie cu GPS.

Blit-LED-pentru-Smartphone

4. La pas cu organizarea

Cel mai probabil, femeia berbec te va uimi cu ritmul in care traieste si cu usurinta cu care ataca fiecare task. Acest lucru nu este deloc surprinzator daca ne gandim ca elementul asociat acestei zodii este Focul, simbol al dinamismului si sursa de energie intensa. Deci, un cadou minunat pentru femeia Berbec va fi ceva care sa o ajute sa ramana in miscare sau sa-si planifice zilele pline de munca - Carnetel de notite in forma de fructe sau un Suport din lemn multifunctional.

 

5. O cana care prinde viata

cana-termosensibila-inimioara

Poti sa-i oferi o Cana puzzle sau o Cana inteligenta. Ideea e sa nu fie o simpla cana. O s-o poata folosi pentru orice lichid preferat: apa cu lamaie, ciocolata calda, cappuccino, cafea, cacao cu lapte etc.

 

6. Pofta de miscare de la primele semne ale ... muzicii

Femeia Berbec sesizeaza distractia in tot ce misca. Nimic nu e intamplator pentru ea! Ii place muzica, sa danseze, sa se gandeasca sa aventuri: boxele, cutiutele muzicare DIY, castile.

casti-urechi-ocupate-si-maini-libere

 

7. Sosete viu colorate pentru femei zodia berbec

Cand vine vorba despre sosete pline de energie, Mindblower le are pe toate: Set 6 Sosete cu Inimioare Ascunse, Set 6 Sosete cu Design Tropical , Set 6 Sosete pentru Golf  , Set 6 Sosete Mojito , Set 5 perechi sosete colorate Pisici.

set-5-perechi-sosete-colorate-cu-modele-vesele

8. Grandoare in pasi de aur si diamante

Asa cum anuntam in debutul acestui articol, piatra pretioasa a Berbecului este diamantul. Plecand de la acest lucru, un cadou inspirat pentru o femeie berbec ar putea fi aceasta Sticla diamant. Adauga aici acest Trandafir placat cu aur de 24K sau un trandafir criogenat.

 

trandafir-criogenat-rosu-giftbox

Concluzie cadouri pentru zodia berbec

Daca ai parcurs cu noi pana la final acest articol, cel mai probabil in acest stadiu deja stii ce cadou vei cumpara. Si pentru ca microbul energiei ce tine in viata semnul zodiacal al FOCULUI ne-a cuprins si pe noi, atat iti mai spune: ARDEM de nerabdare sa aflam ce vei alege.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!