70+ Idei Mesaje superbe de Paste, Felicitari si Urari speciale

70+ Idei Mesaje superbe de Paste, Felicitari si Urari speciale
Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina, un moment special in care se aduna toata famila la masa festiva, mergem la biserica, ciocnim oua rosii, vanam oua prin curte alaturi de cei mici, ii sunam pe cei dragi, mergem in vizita la nasi, la parinti sau bunici, trimitem cadouri frumose celor la care ne gandim, dar la care nu putem ajunge in aceste zile.

Pastele este sarbatoarea Luminii, un timp de reflectie, de trairi pozitive si bucurie alaturi de familie si prieteni. Iata o lista lunga (ca sa ai de unde alege) cu multe idei de mesaje, urari si felicitari frumoase de Paste. Poti sa folosesti aceste cuvinte frumoase in felicitarile care insotesc un cadou frumos de Paste, in mesajele text pe care le trimiti prin telefon (la mai toata lista sau la segmente din ea), in emailurile catre colegi, in scrisorile pe care le trimiti celor dragi.

Urari de Paste fericit

1. Paste fericit tie si intregii familii. Sa va bucurati din plin de sarbatoarea Pastelui si sa petreceti timp frumos impreuna.
2. O Duminica fericita de Paste! Fie ca miracolul Invierii sa va lumineze viata cu dragoste, fericire si bucurie!
3. Va trimitem toate gandurile bune de Paste. Sa aveti o sarbatoare fericita, plina de paste, bucurie si Oua Colorate.
4. Fie ca semnificatia Pastelui sa se reflecte in viata voastra si tu, impreuna cu familia ta, sa traiti reinnoirea iubirii si fericirii!
5. Iti doresc un Paste fericit, prietene! Dumnezeu sa-ti umple cosul de Paste cu fericire si bucurie nu doar acum, ci pentru totdeauna!
6. Sper ca inima ta sa se umple de bucurie de Paste. Dumnezeu sa te binecuvinteze.
7. Paste fericit 2021! Fie ca aceasta sarbatoare a Pastelui sa-ti umple inima de speranta, dragoste si pace.
8. Semnele primaverii aduc adevaratul spirit al Pastelui. Bucurati-va de acest moment fericit de veselie si speranta. Sa aveti un Paste fericit!
9. Va dorim un Paste binecuvantat! Fie ca lumina Lui Dumnezeu sa straluceasca mereu pe calea voastra si intelepciunea Lui sa va ghideze mereu.
10. Duminica fericita de Paste, mama si tata! Iubirea si sprijinul vostru sunt cel mai bun cadou pentru mine de Paste. Va imbratisez!
11. Pastele este momentul potrivit sa ne amintim de jertfa Domnului Hristos si de iubirea sa neconditionata. Sa urmam calea cea dreapta! Paste fericit!
12. Mi-ai umplut viata cu lucruri bune si inima mea te iubeste atat de mult incat simt ca pot sacrifica totul pentru tine. Paste fericit, iubirea mea!
13. Sarbatoarea Pastelui este minunata pentru ca imi permite sa petrec mai mult timp cu cei pe care ii iubesc cel mai mult: cu voi. Sarbatori fericite!
14. Fie ca Lumina Pastelui sa se aprinda in inima ta si sa te faca mai intelept si mai bun. Paste fericit!
15. Va trimitem cele mai sincere urari in dimineata Sfintei Sarbatori de Paste. Fie ca acest Paste sa va indeplineasca toate visele si sa aduca multa dragoste, fericire si sanatate in familie

Mesaje de Paste pentru prieteni

16. Fie ca fiecare particica din viata ta sa fie plina de binecuvantari de Paste si de culorile primaverii. Paste fericit!
17. Paste fericit pentru cel mai bun prieteni! Fie ca viata ta sa primeasca o noua lumina si multe lucruri bune sa ti se intample anul acesta!
18. Fie ca aceasta sarbatoare de Paste sa iti aduca dragoste si fericire infloritoare si sa te ajute sa-ti realizezi toate visele. Bucura-te de tot ce aduce Pastele, prietene drag!
19. Sper ca acest Paste sa-ti aduca un flux de bani frumosi si calatorii minunate, dar cel mai important: o viata plina de impliniri alaturi de cei pe care ii iubesti. Ceva bun o sa iasa din ouale de Paste, ai sa vezi! :)
20. Fie ca fericirea adevarata sa fie zugravita in inima ta in culorile pastelate ale primaverii. Sper ca Sfintele sarbatori de Paste sa te intampine cu bucurie si prosperitate. Paste Fericit!
21. Nu lasa iepurasul de Paste sa te pacaleasca. Iti trimic urari calde tie si celor dragi! Paste cu Lumina!
22. Paste Fericit, amice! Dumnezeu sa te acopere cu toate binecuvantarile minunate ale lumii!
23. Paste fericit, prietene drag. Cu un prieten atat de minunat ca tine, fiecare zi este un inceput frumos.

Mesaje de Paste pentru parinti

24. Pastele este ziua in care trebuie sa fiu recunoscator / recunoscatoare pentru darul pretios din viata mea, pe care Dumnezeu mi l-a oferit: mama si tata. Paste fericit va doresc!
25. Paste fericit celor mai buni parinti! Domnul mi-a dat totul pentru ca voi sunteti parintii mei. Fie ca El sa va indeplineasca toate dorintele in aceasta zi sfanta!
26. Va trimit cele mai frumoase urari de Paste. Nimic pe lumea aceasta nu este mai pretios decat ceea ce insemnati voi pentru mine. Toata dragostea mea se indreapta spre voi!
27. Bucurati-va de acest Paste cu ganduri si trairi pozitive. Fie ca sarbatoarea Pastelui sa aduca zambete, binecuvantari si recunostinta. Va iubesti, dragii mei!
28. Fie ca Domnul sa va umple cosul de Paste cu bucurii, sanatate si fericire.
29. Mama, iti doresc un Paste fericit!. Iti multumesc pentru tot ce faci pentru mine. Sarbatori cu bine!
30. Fie ca Pastele sa aduca raze de fericire in viata ta, mama. Iti trimit cele mai calde felicitari de Paste.
31. Sper ca spiritul Pastelui sa va ia toate poverile de pe umeri si sa le inlocuiasca cu pace si multumire. Sarbatori fericire!
32. Ati for acolo langa mine oricand am avut nevoie de voi. De la primul meu pas. Sunteti o binecuvantare pentru viata mea si va doresc Paste Fericit 2021!

Mesaje de Paste pentru sora

33. Sa zbori sus si sa te bucuri de toate, cu aripile credintei. Paste fericit, draga mea sora.
34. Cele mai calde ganduri pentru tine in aceasta zi minunata de Paste. Draga mea surioara, sa ai parte de sarbatori frumoas alaturi de cei dragi.
35. Fie ca aceasta sarbatoarea a Pastelui sa aduca fericire din abundenta pentru tine.

Mesaje de Paste pentru frate

36. Sa fii binecuvantat si fericit! Dar, cel mai important, sa ramai in siguranta! Un Paste fericit, fratele meu!
37. Stii ca mi-as dona si rinichiul pentru tine, dar nu bomboanele cu oua de Paste :) Paste fericit, fratelo!
38. Fie ca aceasta zi minunata sa aduca atat fericire si atat noroc in viata ta incat sa le poti duce cu greu. Iti doresc toate cele bune, fratele meu!

Mesaje de Paste pentru fiu

39. Paste fericit fiul meu! Dumnezeu sa te binecuvinteze cu fericire si toate dorintele tale sa se implineasca.
40. Iti multumesc ca ai fost cel mai bun fiu pe care as fi putut sa-l am. Esti o adevarata binecuvantare pentru noi. Paste fericit si multa dragoste iti trimit!

Mesaje de Paste pentru fiica

41. Paste fericit pentru cea mai buna fiica din lune. Fie sa descoperi toate ouale bucuriei in calatoria ta uimitoare prin viata. Te iubim!
42. In aceasta zi minunata a Pastelui, cele mai frumoase ganduri ale mele se indreapta spre tine, fiica mea mult iubita. Paste fericit, draga mea!
43. Paste fericit pentru cea mai frumoasa fiica. Iti dorim sa atingi limita cerului si sa fii fericite toata viata!
44. Speram ca lumina uimitoare a Domnului care a Inviat sa straluceasca asupra ta, sa-ti aline zilele mai grele prin care treci si sa te ajute sa-ti realizezi toate visele. Tone si tone de dragoste pentru tine, iubita noastra!
45. Paste Fericit, draga noastra! Fie ca tot timpul sa zambesti si sa fii fericita! Fii intotdeauna pregatita sa imbratisezi orice vine bun de la viata.

Mesaje de Paste pentru colegi

46. Sper ca aceasta sarbatoare a Pastelui sa-ti aduca liniste si bucurie, asa cum prezenta ta aduce mereu la locul de munca. Sa petreci timp frumos cu cei dragi. Paste fericit!
47. Cu un coleg uimitor ca tine, fiecare zi la birou este speciala. Iti multumesc pentru tot si iti doresc Paste fericit alaturi de familie!
Mesaje de Paste pentru sef
48. Fie ca Invierea lui Hristos sa fie o ocazie buna pentru a dezlantui fericirea, pacea si compasiunea spre inima dumneavoastra. Paste fericit!
49. Fie ca Pastele sa fie plin de momente vesele si multa bucurie. Domnul nostru sa va binecuvinteze si sa va ofere pace si prosperitate!
50. Fie ca Hristos sa se nasca din nou in inima dumneavoastra. Fiecare sfera a vietii sa fie luminata cu intelepciunea sa Divina. Paste fericit 2021!
51. Fie ca adevaratul spirit al Pastelui sa va atinga inima si sa va ajute sa gasiti bucurie si multumire in lucrurile mici. O sarbatoarea minunata alaturi de familie si prieteni!

Mesaje amuzante de Paste

52. Aici Iepurasul de Paste. Paste fericit de la familia mea pentru a ta!
53. Conform Pastelui, poti pune adevarul intr-un mormant, dar acesta nu va ramane acolo. Paste fericit tuturor!
54. Ca sa facem o schimbare anul acesta, ma gandesc sa sarbatorim cu pui in loc de oua. Poate ar avea  un gust mai bun. Ce spui? Paste fericit!
55. Croieste-ti drumul hop-hop spre fericire, asemenea iepurasului de Paste. Sarbatori minunate alaturi de cei dragi!
56. Cea mai amuzanta parte a sarbatorii Pascale este ca iepurasul ... face oua! Bucura-te din plin de aceasta ocazie. Paste fericit!
57. Va trimitem oua colorate si bomboane gustoase de Paste! Nu le mancati singuri, ci impartiti cu cei dragi. Paste fericit!
58. Pastele inseamna o sarbatoare cu oua colorate si iepurasi. Deci, va dorim un Paste fericit-iepuras-oua.

Mesaje de Paste pentru copii

59. Imi faci inima sa sara - hop, hop! Paste Fericit, micuta mea!
60. Paste fericit unui baietel foarte special. Bucura-te de aceasta zi minunata.
61. Iti doresc un Paste fericit, plin de viata si culoare!
62. Sper ca intreg cosul tau sa fie umplut pana la refuz anul acesta de dulciuri. Si nu uita adevarata semnificatie a Pastelui. Te imbratisez!
63. Esti un ou atat de bun! Paste fericit, dragul meu/ draga mea!
64. Paste fericit pentru iepurasul meu preferat.
65. E dimineata zilei de Paste. Hai sa multumim Domnului pentru aceasta lume frumoasa (si pentru dulciurile din belsug).
66. E timpul sa pictezi oua, sa mananci iepurasi de ciocolata si sa petreci timp cu prietenii si familia. Paste fericit!
67. Hop, hop, hop. Ai auzit? Este Iepurasul de Paste care se indreapta spre tine acum.
68. Exista ceva mai bun decat un Paste petrecut cu un iepuras asa dulce ca tine?
69. Paste fericit pentru un Iepuras care este foarte special pentru mine.
70. Am venit tup-tup ca sa-ti urez toate cele bune de Paste!

Citate frumoase despre Paste

71. "Pamantul rade cu flori" - Ralph Waldo Emerson
72. "Domnul nostru a scris despre promisiunea Invierii nu doar in carti, ci in fiecare frunza de primavara." - Martin Luther King Jr
73. "Pastele este un moment de bucurie in care trebuie sa fim recunoscatori, sa fim siguri ca totul este iertat, ca viata se intinde dincolo de pamant." - Byron Pulsifer



Speram ca ti-a placut colectia noastra de urari si mesaje de Paste. Acestea ii vor inspira pe cei dragi si le vor asterne zambetul pe chip. Puteti trimite aceste urari prin email, prin sms-uri sau chiar pe Facebook. Indiferent daca vrei sa-ti surprinzi parintii, copiii, prietenii sau alte rude, aceste mesaje simple, dar simpatice, sunt cel mai bun mod de a aminti cuiva ca te gandesti la el/ ea de sarbatoarea sfanta a Pastelui. Prin urmare, sa raspandim bucuria si magia Pastelui tututor prin aceste urari si mesaje de Paste.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!