Înveselește-l: 8 Cadouri pentru bărbați

A fost odată ca-n povești,
A fost ca niciodată,
Din rude mari împărătești,
O prea frumoasă fată.
Și era una la părinți
Și mândră-n toate cele,
Dar iubitul ei era cam zăpăcit,
Iar ea nu știa cum să-i alunge gândurile rele.

Sigur nu asta voia să zică poetul atunci când stătea aplecat la birou să scrie „Luceafărul”... dar sigur te regăsești și tu ocazional în situația asta.

Dacă iubitul tău e stresat zilele astea sau pur și simplu nemulțumit de ceva, o mică atenție haioasă îi poate readuce zâmbetul pe buze. Avem câteva sugestii de cadouri pentru bărbați care ar putea înveseli și cel mai morocănos dintre pământeni, potrivite pentru mai toate situațiile.

 

Dacă e stresat la birou: Agenda Rambo

Amintește-i că orice s-ar întâmpla, în secundă în care merge la servici se transformă într-un erou ca în filmele de acțiune. Ca bonus, îl poți ajuta să se organizeze mai bine cu o agendă practică.

 

Dacă se plânge de programul prea încărcat: Ceasul „Cască Ochii"

Cu toți am trecut prin momente în care orele par să nu mai ajungă, telefonul sună încontinuu și ceasul pare să se miște cu viteza luminii. Nu poți să-i faci timp liber, dar poți să-i elimini stresul de a se uita la ceas. Alege cel mai haios ceas din lista noastra de cadouri pentru bărbați - data viitoare când vrea să vadă cât timp i-a mai rămas, o să fie întâmpinat de o creatură simpatică ce-și dă ochii peste cap ca în desenele animate.                                    

Dacă n-a reușit să vadă Mad Max la cinema: Clacheta Ca-n Filme
Programul încărcat sau pur și simplu neatenția l-au făcut să rateze cel mai mare film al anului? Consolează-l cu o clachetă ca-n filme, un accesoriu haios cu care poate să-și facă el propriile filme! Numai pregătește-te să te fugărească prin casă țipând "Acțiune!" de fiecare dată când te aranjezi să ieși în oraș... îi va fi imposibil să reziste acestei tentații.  


Dacă zice că prietenii lui se aprind din orice: Dozator în formă de extinctor 
Ocazional, amicii lui sunt nemulțumiți din varii motive și el s-a plictisit să facă pe pacificatorul. Ajută-l să stingă conflictele cu prietenii dragi cu o diplomație mai aparte -€“ dozatorul în formă de extinctor. O bere rece, stropită generos, calmează orice spirite. 

Dacă s-a apucat să-și reorganizeze casa: Suport de cărți cu discuri de vinil
Dacă l-ai prins că se uită cu jind la catalogul Ikea sau că aruncă un ochi la tine când te dai pe Pinterest, e clar că i-ar place să-și rearanjeze casa. Primul pas ar fi să-și strângă toate cărțile aruncate peste tot sau măcar albumele preferate. Un suport de cărți cu discuri de vinil e o idee de cadouri pentru bărbații care vor sa pună un accent aparte în orice cameră și să le arate prietenilor că apreciază muzica bună. 


Dacă nu-i place cum îi stă părul: Pieptăn-briceag de buzunar
N-a mai ajuns de mult la frizer sau se tot plânge că îi stă bretonul strâmb? Nu poți să-l iei de aripă și să-l duci la tuns, însă poți să-l surprinzi cu ceva special. Pieptănul-briceag de buzunar salvează situațiile de tip „Coafura NU rezistă" iar ambalajul său retro îți va face prietenul să se simtă ca John Travolta în Grease.

Dacă se împiedică toată ziua de capace de bere: Deschizător de sticle Colecționează Capacele 
S-a ridicat mercurul în termometre iar frigiderul e plin de beri reci. Nici tu nici el nu puteți face doi pași fără să va loviți de un capac aruncat la întâmplare. Deschizătorul de sticle Colecționează Capacele e o idee de cadouri pentru bărbați pe cât de practica pe atât de cool: iubitul tău va avea în permanență o colecție cu care se va lăuda prietenilor. Fie că vrea să bată recordul la sticle de Bergenbier adunate în frigider fie că încearcă să bea o bere nefiltrată din fiecare colț al lumii, acest deschizător îi va păstra organizate și frumos prezentate toate "cuceririle". 

Dacă se plânge că mereu la grătar i se mănâncă "bucata lui": Ștanțatorul pentru grătar 
Când nu visează la relaxatul pe canapea sau la terasă cu berea în mână, își face planuri pentru cele mai gustoase fripturi și cei mai arătoși hamburgeri la grătar. Dar mereu se întoarce nemulțumit că cineva i-a furat "bucata lui". Stanțatorul pentru grătar e unul din cele mai tari cadouri pentru bărbați : lasă-ți prietenul să-și marcheze teritoriul, că doar bucătarul e un artist și artistul trebuie să-și lase semnătura.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!