Iubitul perfect si cadoul perfect- idei cadou iubit

Iubitul perfect si cadoul perfect- idei cadou iubit

Cadou iubit ..te gandeai ca vorbim despre cadoul iubitului tau, nu? Dar ce ar fi sa vorbim putin care este cadoul tau iubit? Ce iubesti tu? …Da, pe el, stim. Si uite asa am ajuns impreuna la concluzia ca iubesti cadoul iubitului.  Daca te-am facut sa iti iesi din minti cu aceste randuri inseamna ca ai ajuns in locul potrivit! Caci noi avem cadouri pentru el, cadouri cu personalitate, cadouri pentru oameni puternici. Cadouri pentru acel EL special din viata ta, care si-a dorit un altfel de cadou. Tu esti acea femeie speciala care il va surprinde cu cadouri iesite din minti.

Acum ca stim ce cauti, o sa incercam ca impreuna sa iti dam cateva sugestii idei cadouri iubit. Ai un iubit stresat? Sau poate el ar fi cam dar tot stresul e pe capul lui? Stii ca se relaxeaza urmarind serialul preferat? Uneori aceleasi episoade pe care le-a mai vazut? Acum poti oferi un cadoul iubitului o minge antistress cu personajul sau preferat.

Ai un iubit care este sufetul oricarei petreceri? E genul care se face remarcat prin glume si e mereu pus pe distractie si fun? Cu un astfel de cadou vei fi iubita ideala: shoturi adevar sau provocare.  Cheama prietenii vostri si pune la cale o petrecere la care gazda va mentine atmosfera relaxata si foarte sincera. Jocul Adevar sau provocare este un cadou pentru iubit, de jucat impreuna. Pontul nostru pentru voi, doamnelor, acest cadou este cel care il vor face pe dumnelui ca dupa un shot sa spuna adevarul.

Ai un iubit si implicit ai o relatie dar tu vrei mai mult? Ai vrea sa duci relatia la un alt nivel si nu stii cum sa ii spui si lui dorinta ta? Ce zici daca incerci sa il abordezi prin intermediul unui cadou pentru el, dar si pentru voi. O idee de cadoul pentru el care sa implice o activitate de cuplu. Pentru inceput, ii poti oferi o harta razuibila, puteti discuta despre urmatoarea vacanta pe care sa o faceti impreuna ca apoi…sa raman doar sa treceti la fapte. Eh, zi tu daca nu e o idee iesita din minti?

Acestea sunt doar cateva din ideilei de cadou pentru iubit, insa in sectiunea cadouri iubit vei descoperi poate ceva ce se potriveste manusa iubitului tau. Vezi ce am facut acolo? E iarna, ii poti lua chiar si pereche de manusi…Pst, pst! Avem manusi indragostite, vezi sectiunea cadouri iubita…

Hai, te lasam sa explorezi site-ul si sa te distrezi alegand din cadourile iesite din minti. Si nu uita ca daca ai idei, propuneri sau sugestii ne poti contacta pe Facebook sau online pe chatul de pe site.

Enjoy!

 

Click AICI pentru oferta actualizata cadouri pentru iubit din magazinul Mindblower

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!