Hai la festival!

Nu îți pune Converșii de festival în cui încă, vara abia a început! Cu siguranță Electric Castle 2015 va fi  punctul de referință pentru următoarele evenimente ale sezonului:

later edit: Era cât pe ce să ratăm câteva - mulțumim pentru ponturi! Dacă mai știți și alte festivaluri sau concerte faine în aer liber, dați-ne de știre!


 

Și nouă ne place să mergem la concerte, așa că am pregătit un kit de acesorii festival numai bun pentru vara aceasta.

Vrei să te faci remarcat în mulțime? Masca de cal înfricoșătoare sau de unicorn deja face parte din uniforma de festival. Ai toate șansele să te pomenească toți și să apari și în after movie-ul evenimentului.



Te-ai săturat să te ferești de oameni în loc să dansezi, pentru că ai mâinile ocupate cu paharele de bere sau să rabzi de sete un concert întreg, pentru că le-ai pus pe jos și ti le-a vărsat cineva? Casca noastră îți vine în ajutor.

Dacă rămâi fără băutură, nu strică o încercare să bei din paharul vecinului atunci când nu este atent. Folosește paiele în rețea și nu sta însetat!

Vrei să te îmbraci cât mai lejer, dar ți-e frică de ploaie? Cu pelerina Poncho Retro Arcade o să fii și la adăpost, și trendsetter. Când toți ceilalți o să stea la cozi pentru niște pelerine transparente, care arată ca niște saci de gunoi, tu o să poți să cânți în ploaie fără nici o grijă.

Ai chef de agățat? Cu tricoul cu ochi mișcători, o să fie floare la ureche să intri în vorbă cu fetele care îți plac și îți păstrezi și telefonul la loc sigur.

Fă-ți de cap liniștit! Cu ochelarii cenzurați la ochi nu o să te mai recunoască nimeni în poze și nu mai e nevoie să stai cu ochii în patru ca să te ferești de fotografii festivalului.



N-ai nimic de ascuns și vrei să vadă toată lumea ce happy-happy-joy-joy ești? Avem o selecție de ochelari care mai de care de haioși din care să alegi. Arde-o dandy, relaxat, cu o mustață chic subțirică, mai stufoasă sau pixelată ori feminin, cu ochelarii cu mustață de iepuraș.

Tot festivalul o să fie un du-te vino de colo colo și o mare înghesuială cu dat și primit coate în timpul concertelor. Pune-i o centură de siguranță telefonului tău ca să nu îl pierzi și stai conectat cu prietenii tăi. (Pont: îl poți cumpăra cu discount de 35%, la doar 35 lei!)


Se spune că un zâmbet poate lumina ziua oricui. Ce-ar fi să ai un zâmbet strălucitor la propriu și noaptea? Cu siguranță vei fi invidiat de toți purtătorii de brățări fosforescente.
 

La orice concert, cozile cele mai mari, după standurile de bere, sunt la atracțiile cele mai mișto. Ia problema în mâini și țopâie de colo, colo după cum ai chef cu balonul Jumbo. Bonus, dacă îl fluturi în aer, prietenii o să te repereze mintenaș.

Ai dansat, ai cântat, ai prins și un bâț de tobe de la trupa ta preferată. De-abia îți mai târăști picioarele la cort sau la cazare, dar vecinii tăi au alte planuri. Dormi liniștit cu capul în perna Ostrich - te așteaptă cele mai frumoase vise și flashback-uri cu artiștii tăi preferați.

 

Surse fotografii:

  • Concert: www.facebook.com/ElectricCastle
  • Masca unicorn: www.thinkgeek.com
  • Masca infricosatoare de cal:  http://www.vice.com/ro/read/am-cunoscut-fauna-libertatii-la-sziget-2014-104

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!