Marile beneficii ale hartilor razuibile. Tu le cunosti?

Marile beneficii ale hartilor razuibile. Tu le cunosti?

Azi vorbim de harti razuibile si iti aratam de ce merita sa ai si tu una in casa, la birou, in camera copilului sau pe lista de cadouri pentru o persoana draga din viata ta.

Indiferent daca obisnuiesti sa calatoresti in interes de afaceri sau de placere, singur sau alaturi de prieteni si familie, fiecare aventura intr-un colt de lume aduce cu sine experiente si amintiri noi. Poate ca visezi la o expeditie in jurul Lumii sau poate ca esti suficient de norocos sa te bucuri de mai multe vacante intr-un an.

Oricare ar fi cazul, ai nevoie de un mod unic si ingenios de a-ti monitoriza calatoriile si de a-ti reaminti cat de bine purtat prin lume esti tu.

beneficii harti razuibile

 

Ce este o harta razuibila?

O harta razuibila pare o harta ca oricare alta.

La prima vedere.

Dar, apropie-te si ai sa vezi cat este de speciala. Este realizata dintr-un material razuibil la suprafata, un material pe care poti sa-l indepartezi treptat cu o moneda pentru a expune in toata splendoarea tarile sau regiunile diferite in care tu ai pus piciorul. In functie de modelul hartii razuibile, destinatiile vor fi evidentiate in culori stralucitoare.

expeditii harta razuibila

Deci, ideea este sa diferentiezi tarile sau locurile ne-razuite de cele marcate.

Dupa ce ai vizitat o locatie sau o tara, o poti razui pur si simplu, dezvaluind ceea ce se afla dedesubt, facand astfel acea zona diferita de restul lumii. Acest lucru este foarte util pentru cei care calatoresc, pentru ca pot observa cu usurinta pe harta unde au fost si unde isi doresc sa mearga. De exemplu, daca o persoana a fost in Franta, Spania si Anglia, ea va razui aceste 3 tari pe harta sa, iar celelalte state vor ramane acoperite.

Daca iti plac provocarile si daca iti place sa calatoresti, in calitate de vizitator conventional sau explorator cu rucsacul in spate, cel mai probabil, iti vei dori o harta cat mai curata si razuita. Acest lucru te va ajuta sa pretuiesti mai mult experientele prin care treci, in cucerirea Lumii.

 

Ce avantaje aduce o harta razuibila?

1. Iti monitorizezi experientele de calatorie

Daca esti un calator activ, mereu pe fuga, o astfel de harta razuibila te va ajuta sa tii mai usor o evidenta a excursiilor pe care le-ai intreprins.

Calatoriile sunt importante pentru propria dezvoltare. Sunt o forma de educatie si un mijloc de intelegere a lumii. In plus, calatoriile pot fi foarte distractive, chiar daca sunt de scurta durata.

Prin urmare, are sens sa-ti documentezi calatoriile intr-un mod semnificativ, sa-ti fixezi in minte si in spatiu cat de departe ai ajuns pe aceasta perla albastra numita Pamant. Si stii ce mai este minunat la o harta razuibila? Ca este personala.

harta-razuibila-am-fost-acolo-53-152-337036

 

2. Iti ajuti copiii sa inteleaga mai usor care e treaba cu geografia

harta razuibila copii

Nu e usor sa insufli copiilor dragostea pentru geografie. Dar, hartile razuibile pot indeplini si aceasta functie educativa pentru cei tineri. Este o modalitate extrem de distractiva de a invata geografia, pentru ca le permite copiilor sa razuiasca harta, atunci cand stiu raspunsurile corecte.

original_scratch-the-world-adventure-map-for-kids

Din acest punct de vedere, o harta razuibila reprezinta un material didactic senzorial extrem de pretios. Pentru copiii cu abilitati cognitive vizuale, acest lucru le poate imbunatati tehnica de invatare, mult mai mult decat hartile conventionale.

Harta razuibila Wild

 

Harta razuibila capitalele Lumii

Harta-razuibila-Capitalele-Lumii-1-529-412251

 

3. Descoperi orasele pe hartile razuibile detaliate

Pe hartile razuibile ale statelor (cum este Harta Romaniei) sunt redate mai multe detalii si mai multe orase. Vei fi surprins sa descoperi cate lucruri poti vizita intr-o anumita regiune. Aceste tipuri de harti razuibile devin din ce in ce mai populare mai ales pentru cei care petrec mai mult timp intr-o anumita tara sau regiune.

harta razuibila familie

 

4. Solutii practice pentru scoli si gradinite

Desi institutiile de invatamant au adoptat tehnologia ca metoda de invatare eficienta, asta nu inseamna ca nu mai exista uneori loc pentru mai multe modalitati traditionale de predare. O harta razuibila inramata poate fi o modalitate excelenta de monitorizare a progresului cunostintelor copiilor despre geografia Romaniei, a Lumii sau a anumitor state.

harta-razuibila-a-romaniei-2334-7133

 

5. Iti stabilesti obiectivele

Calatoriile reprezinta o experienta excelenta de care se bucura multe persoane. De aceea, este important sa stii unde ai fost si unde iti doresti sa mergi in viitor. O harta razuibila iti poate oferi indemnul de care ai nevoie pentru a-ti stabili itinerariul pentru concediul urmator sau iti poate da curajul de a vizita locuri neexplorate ale Lumii.

Harta razuibila USA Edition

Harta-razuibila-USA-Edition-7-679-180739

 

Concluzie harti razuibile

Hartile razuibile vor fi intotdeauna un instrument valoros pentru toti veteranii si aspirantii exploratori, ca mementouri personale uimitoare, care ajuta la pastrarea amintilor intacte. Cu toate acestea, nu este obligatoriu sa fii calator cu “acte in regula” ca sa te poti bucura de o harta razuibila. Oricine o poate folosi si asta e cu adevarat grozav.

Avem o multime de harti razuibile ce pot reprezenta cadouri minunate. Hai in magazin!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!