Mindblower.ro prezintă “Aproape în Direct de la sediu!” Episodul 2 – “Când faci cadou un Ceas Ancoră?!”

Mindblower.ro prezintă  “Aproape în Direct de la sediu!” Episodul 2 – “Când faci cadou un Ceas Ancoră?!”
Sediul Mindblower.ro

Bucureşti, 2017

Luni, 24 mai

Ora 12:15

În biroul cadourilor ieşite din minţi e haos…ca în fiecare zi de luni! 8-)  Cadourile sunt care mai de care mai vesele şi mai fericite, ambalate cu drag şi spor de Andrei (v-am mai povestit despre el – e Samuraiul Comenzilor şi  Spadasinul  Cadourilor).

Ne viziteaza la sediu o domnitza drăguţă şi super-mega încântată de…un Ceas Ancoră! Uhuu…nici nu mă gândeam că poate provoca astfel de reacţii! Mă gândesc… prietenul/ soţul/ iubitul/ e MARINAR sau PESCAR înrăit! Sau poate e ceva mai metaforic şi vrea să-i dea de înţeles că EA este ANCORA lui şi să o ceară mai repede de nevastă! (deşi nu cred că a mers atât de departe …). Şi, cum nimeni nu pleacă neîntrebat şi “nechestionat” de la sediu – da, recunoaştem, suntem nişte curioşi incurabili! –  am aflat desiiigur şi  “secretul” ceasului în cauză! Darnica noastră clientă, să-i zicem Corina (v-aţi prins, da? Nu o cheamă aşa!) ne răspunde cu drag la întrebări.  Răspunsul, “face toţi banii”: 

"- Păi, ceasul e fix ce cautaaam de ceva vreme…mă rog, nu voiam neapărat ceas, dar trebuia să fie ceva util şi…să aibă o ANCORĂ. De ce?!  Nu, nu am niciun marinar pe lângă mine şi nici un prieten care e mort după pescuit… E ziua unui prieten tare bun care, anul trecut de ziua lui, în urma unei petreceri …şi-a tatuat o ANCORA pe mâna…aşa că am zis că în fiecare an, să-i amintim şi să refacem “jurământul ancorei” (aşa l-am numit noi)."

Pfiu….la asta nu mă aşteptam! Nici nu vreau să mă gândesc ce petrecere a fost acolo! Partea bună e că un ceas…mai ales ANCORĂ are  mai multă valoare decât aş fi crezut vreodată! Mda, de fapt, e aceeaşi concluzie la care ajungem mereu:

Oamenii ştiu să  alegă cadourile! Bine, asta dacă au de unde…dar aici nu e problemă, pe mindblower.ro găseşti siigur FIX ce-i place sărbătoritului tău! 

 

Till next time, va recomandăm să nu va ieşiţi din minţi căutând cadouri, veniţi direct la noi! ;)

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!