Oamenii cadourilor iesite din minti

Oamenii cadourilor iesite din minti

Hei! Suntem Angi şi Alex, oamenii cadourilor iesite din minti. Suntem pereche încă din 2007 (oare când a zburat timpul?!?), ne place să râdem şi să-i facem pe ceilalţi să radă, adorăm să ne bem cafeaua la birou şi zilele de luni sunt preferatele noastre. Da, ne-am ieşit din minţi! :)

Angi – Îmi plac văcuţele, sunt mereu calmă şi cu zâmbetul pe buze.
Alex – Sunt fan Starcraft (mă uit la turneele din Coreea), sunt perfecţionist şi atent la detalii, cam la prea multe.

Împreună facem super-echipa pentru că ne completăm şi ne susţinem în tot ceea ce facem, mai ales în proiectul atât de drag nouă – Mindblower. Si, pentru că noi eram responsabili cu cadourile, întotdeauna şi de fiecare dată cadoul razultat nu era unul WOW, ne-am gândit că se poate mai bine. Că se poate să existe un loc în care găseşti tot felul de cadouri wow care să se potrivească cu personalitatea prietenului sărbătorit, ceva ieşit din minţi, care să-l facă să spună din suflet: „Ce tare e! Unde l-ai găsit şi pe ăsta?”. Aşa că am început proiectul Mindblower.

Care e reţeta de succes?! Păi noi nu credem că există un răspuns concret…nouă pur şi simplu ne place ce facem! Ne-a plăcut de la început după care ne-a plăcut şi mai mult şi acum ne place de “murim”! Şi, când rezultatele sunt mai mult decât cifre, cifre şi iar cifre, păi atunci e şi mai mişto. Cu entuziasmul nostru, până acum, am făcut fericiţi mai bine de 36.000 de clienţi şi nu ne oprim aici! Cum am ajuns până aici? În primul rând ne-am dorit ca oamenii drăguţi şi darnici care cumpără cadouri să fie mulţumiţi. Să fie trataţi aşa cum noi ne dorim să fim trataţi în orice situaţie, fie că e vorba de o colaborare în afaceri sau parteneriat personal …adică cu respect! Şi, cel mai important, nu ne-am lăsat duşi de val şi nu am abandonat nicio clipă ideea asta!

E important pentru noi, să ştim că lucrurile pe care le facem, le facem bine aşa că încurajăm în permanentă feedback-ul, suntem deschişi şi receptivi pentru că ne dorim să va oferim tot ce este mai bun. Pentru că transparenţă este foarte importantă pentru noi, suntem prezenţi pe platforma independentă Trusted.ro, unde clienţii îşi împărtăşesc experienţă avută cu noi. Insa fiecare părere e importantă peentru noi, aşa că ne găseşti şi pe Facebook şi Instagram.

Ne dorim ca experianţa cu mindblower să fie una frumoasă şi corectă aşa că avem puncte forte cu care ne detaşăm de “ceilalţi” ;)

  • Avem cadourile pe stoc, astfel că acestea ajung la tine simplu şi rapid prin curier. Lucrăm doar cu stoc propriu, aşa că îţi garantăm că produsele ajung în termenul stabilit.
  • Suntem atât de siguri că îţi livrăm la timp produsele comandate, încât îţi şi garantăm lucrul ăsta. Primeşti garantat un voucher de 20% discount pentru următoarea comandă, în cazul în care produsul comandat nu se livrează în termenul menţionat în pagină de produs. Pentru asta trebuie doar să răspunzi la telefon pentru a confirma comanda.
  • Am creat Gift Finder pentru că tu să poţi alege foarte uşor cadourile pentru cei dragi, ţinând cont de personalitatea lor şi de preţul produselor. E Bărbat, e Aventurier şi vrei să-i cumperi un cadou de 50 – 100 lei? Bifează aceste opţiuni şi ţi se arată o lista de cadouri care i-ar plăcea maxim.
  • La noi ai timp să te gândeşti şi răzgândesti: ai 30 de zile la dispoziţie, de la primirea pachetului, timp în care poţi să returnezi produsul fără nicio explicaţie.

Aşa suntem noi, ne bucurăm ca nişte copii de fiecare laudă, acceptăm şi "mustrări" (atunci când e cazul) pentru că doar aşa putem deveni mai buni şi tratăm fiecare omuleţ care ne calcă pragul (şi la propriu şi la figurat) cu respect si prietenie. :)

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!