Papuci de casa oita sau...cum să-l vrăjeşti pe Moş Nicolae!

Papuci de casa oita sau...cum să-l vrăjeşti pe Moş Nicolae!

Zilele răcoroase de toamnă sau iarnă cer musai o pereche de şoşoni comozi, călduroşi şi simpatici din cale afară. Până la urmă, ce-i mai plăcut decât să stai cu picioarele în sus, un ceai cald în braţe şi să visezi cu ochii deschişi la cadourile de Moş Nicolae sau Moş Crăciun?

Perfecţi pentru visatul cu ochi deschişi sunt aceşti papuci de casă oiţă, va spun sincer! Te fac să numeri o oaie, două oi în fiecare seară acasă şi, când eşti plecat, vei numără momentele până când te întorci la ei. Vrei cadouri pentru femei care să le topească de căldură şi confort? Vrei cadouri pentru întreagă familie? Recomandăm neapărat achiziţionarea acestor papuci de casă oiţă.

De ce? Pentru că, pe lângă că sunt simpatici foc, sunt realizaţi dintr-unul dintre cele mai confortabile şi călduroase materiale de pe planetă, fleece-ul de tip berber. Este un material textil foarte uşor, călduros şi moale, cu proprietăţi fantastice de izolare termică dar şi de respingere a petelor. Ţii minte cea mai pufoasă pătură în care te-ai învelit vreodată? Ei bine, aceşti papuci de casă oiţă sunt realizaţi din acel material.

Alege cele mai comode cadouri pentru copii cu o pereche de papuci de casă simpatici, cu oiţe – sunt perfecţi pentru orice copil cu măsura la picior între 18 şi 25, talpă măsurând 18 cm lungime şi 8.5 cm lungime, cu o deschizătura de 7 cm lungime.

Dacă vrei să răsfeţi o doamna şi vrei cadouri pentru femei care adoră animăluţele simpatice, alege varianta pentru adulţi. Talpă măsoară 26.5 x 12 cm iar oiţă în sine, cea care-şi face datoria de a ţine piciorul cald, e o pufosenie de 32 x 21 cm, cu o deschizătura pentru picior de 10 cm.

O pereche de papuci de casă oiţă pentru copii are doar 116 grame iar cea de adulţi doar 280 de grame ... cei care primesc acest cadou chiar vor avea senzaţia că merg pe nori. Numai să nu fii surprins dacă atâta confort îi fac să adoarmă înainte să apuce să zică "o oaie, două oi".

În orice caz, Moş Niculae şi Moş Crăciun vor fi vrăjiţi de aceşti şoşoni pufoşi şi vor fi cu siguranţă generoşi! La fel de generoşi că şi tine, care ştii să alegi cadouri pentru femei ce bifează calităţile practic, confortabil şi plin de haz. Că să nu mai zicem cât de bine ştii să alegi cadouri pentru copii care îi fac să ţopăie de bucurie.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!