Petrecerea burlacilor. 100+ Idei de Cadouri

Petrecerea burlacilor. 100+ Idei de Cadouri
Hmm... si-a gasit femeia. Si-a gasit cavalerii de onoare. Si-a planificat petrecerea burlacilor. Acum este momentul sa-i alegi un cadou potrivit pentru acest eveniment care va marca trecerea sa de la viata de burlac la cea de om cu mintea la cap, cu nevasta si copii.

Poate fi prietenul tau cel mai bun, poate fi fratele tau, viitorul cumnat, un coleg de birou sau un amic din gasca apropiata de prieteni.

Nu stii ce cadou sa aduci la petrecerea burlacilor? Avem cateva idei care te vor inspira si nu te vor lasa sa mergi acolo cu mana goala. De la cadouri de burlaci cuminti (cuminti si cadourile si burlacii) pana la cele dirty (pregate-teeee), avem un cadou perfect care va face ravagii la eveniment.

Pana la urma e ultima noapte de barbat singur si nelegat oficial. Ce poate fi mai interesant decat sa sarbatoresti cu cei mai buni prieteni ai tai?

Sunt cam aceiasi cavaleri care vor sta langa tine cand aproape iti va ingheta glasul la starea civila cand vei spune un "Da" raspicat in cele din urma.
cadouri pentru petrecerea burlacilor


Petrecerea burlacilor - un eveniment ce marcheaza tranzitia
Viata de dupa casatorie nu va mai fi niciodata aceeasi, asa ca de ce sa nu te bucuri de o petrecere de pomina ca si burlac? Aceasta poate fi o noapte speciala, distractiva, greu de uitat. Vei fi in compania celor mai apropiati prieteni si merita sa-i faci sa se simta speciali, sa petreceti timp de distractie si voie buna. Pana la urma, petrecerea burlacilor poate fi un eveniment memorabil atat pentru viitorul mire, cat si pentru ceilalti barbati prezenti la petrecere.


Ce inseamna petrecerea burlacilor?
Este o petrecere care se organizeaza in cinstea viitoarei casatorii a unui barbat. La aceasta participa de obicei prietenii si membri ai familiei mirelui. Este o buna oportunitate pentru viitorul mire sa se intalneasca cu cei apropiati, sa-si ia ramas bun de la viata de burlac si sa inceapa un nou capitol din viata sa alaturi de partenera de viata pe care si-a ales-o.

idei petrecerea burlacilor

Cine organizeaza petrecerea burlacilor?
Aceasta petrecere este in mod traditional planificata de cel mai bun prieten al viitorului mire sau de catre prietenii apropiati. Cu toate astea, nu exista o regula clara. Sunt burlaci care isi organizeaza singuri aceasta petrecere de ultima "noapte de libertate". Oricum ar fi, important este ca cel care planifica petrecerea sa comunice toate informatiile esentiale cu viitorul mire, pentru ca totul sa decurga perfect, fara surprize neplacute.


Cand se organizeaza petrecerea burlacilor?
Oricand inainte de nunta, uneori cu 1 - 3 luni inainte de nunta. Se poate organiza o petrecere de o seara, o noapte sau chiar un weekend intreg intr-o locatie speciala.


Cat de implicat ar trebui sa fie mirele in organizarea petrecerii burlacilor?
Asta depinde de viitorul mire. Sunt persoane care vor sa fie foarte implicate si sunt persoane care vor sa fie surprinse. Conteaza foarte mult personalitatea si asteptarile viitorului mire.

idei petrecere burlaci

Ce cadouri se ofera la petrecerea burlacilor?
Cu toate ca petrecerea burlacilor nu are o reputatie tocmai pozitiva in randul barbatilor ce urmeaza sa-si puna verigheta pe deget, petrecerile moderne pentru burlaci pot fi foarte creative si nu trebuie in mod automat sa includa activitati compromitatoare. De fapt, petrecerea burlacilor a devenit o sarbatoare a prieteniei si a tranzitiei catre un rol mai matur in viata.

Si in ceea ce priveste alegerea cadourilor, exista unele dezbateri. Pe de o parte, viitorul mire poate pregati niste cadouri simbol pentru prietenii pe care ii invita la petrecere (un fel de "marturii"). Pe de alta parte, cei care sunt invitati la petrecere aduc un cadou frumos viitorului mire.

Sunt multe persoane care aleg cadouri gag care pot fi folosite chiar in timpul petrecerii. Altii aduc mancare, vin cu jocuri de petrecere sau chiar alcool. Cand alegi cadoul pentru viitorul mire, ia in considerare si relatia pe care o ai cu acesta.


cadou petrecere burlaci

100+ Idei de Cadouri pentru petrecerea burlacilor

 

Am impartit cadourile pentru petrecerea burlacilor in mai multe categorii ca sa-ti fie usor sa alegi.


Cadouri care pot fi folosite la petrecerea burlacilor
Aceste cadouri sunt ideale pentru a fi folosite direct la petrecerea burlacilor. Pot fi jocuri de societate amuzante, sosuri iuti (ce ar fi sa organizati o sesiune de adevar sau provocare? - o sa se lase cu rasete si lacrimi), decoratiuni pentru party, decantoare sau dispensere interesante de bautura, racitoare de vinuri, jocuri de baut.
 

Cadouri petrecere burlaci traZnit de haioase (nitel obraznice)
Prin esenta, petrecerea pentru burlaci poate fi un eveniment amuzant, asa ca are sens sa te prezinti la petrecere cu un cadou iesit din minti. Acest cadou poate fi accesorizat cu un mesaj amuzant de adio de la burlacie. De asemenea, poate fi un joc erotic pentru noaptea nuntii sau luna de miere, jucarii antistres pentru a scapa de tracul nuntii pe care il simt unii barbati inainte de marele eveniment oficial. Uite si alte idei originale de cadouri petrecere burlaci foarte amuzante.
 
Cadouri cuminti pentru petrecere burlaci
Cum il pregatesti pentru viata de barbat proaspat casatorit? Cu un cadou inspirat. Poti sa-i oferi o trusa de scule, o unealta multifunctionala sau o trusa de unelte pentru gratar. De asemenea, o harta razuibila inseamna ca ii urezi multe calatorii cu noua partenera de viata, in Romania sau pe tot Globul. Kiturile de ingrijire, suporturile de vin elegante, aparatele de masaj sunt alte cadouri inspirate pentru petrecerea burlacilor.
 
Cadouri legate de alcool si bautura
Cum sa lipseasca aceste cadouri din palmaresul petrecerii burlacilor? Pur si simplu e imposibil. Astfel de cadouri elegante sunt deliciul evenimentelor ce marcheaza trecerea la viata de om insurat. Vezi la noi decantoare vin, dozator vin, pahare decantare, set cadou accesorii vin, halba de bere din cupru, caseta de lux cu accesorii vin si sah.
 
Idei de cadouri marturii pe care viitorul mire le face invitatilor
Marturie ca prietenii tai au fost acolo la petrecerea ta de burlacie si s-au distrat copios. O amintire deosebita. Pot fi cadouri simbolice, cadouri masculine pe care orice invitat le va folosi cu placere: o plosca, o halba de bere, o unealta multifunctionala, ceva ce poate fi folosit outdoor (mai ales daca gasca este pasionata de calatorii si iesiri in aer liber).
 
Acestea au fost cele mai originale si inspirate cadouri pentru petrecerea burlacilor. Fie ca tu esti viitorul mire, fie ca esti invitat la petrecerea burlacilor, iti dam un sfat: distreaza-te cat poti de tare. Sunt sanse mari ca evenimentul acesta sa ramana intiparit bine in mintea ta peste ani si ani. Marcheaza momentul cu unul din cadourile de mai sus pentru o nota finala totala.

Enjoy the party!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!