Petrecerea Burlacitelor. Cele mai inspirate Idei Cadouri

Petrecerea Burlacitelor. Cele mai inspirate Idei Cadouri
Petrecerea burlacitelor a aparut dupa modelul petrecerii burlacilor, care este un eveniment vechi de secole - de obicei, era o cina oferita de mire prietenilor sai cu putin timp inainte de nunta. Desi practica de a oferi o petrecere pentru a onora viitoarea mireasa isi are radacinile cu sute de ani in urma, termenul de petrecere a burlacitelor nu a aparut decat in anii 1960. Initial, petrecerea burlacitelor a fost vazuta ca implicand deseori manifestari cu libertate sexuala, unde viitoarea mireasa si prietenele sale se imbatau si isi desfatau privirea cu trupurile barbatilor care faceau striptease.

Cu toate acestea, azi petrecerea burlacitelor este foarte variata si are multe simboluri - in principal, se sarbatoreste noua calatorie a viitoarei mirese, in casnicia pe care si-a asumat-o. Unele mirese aleg sa organizeze petrecerea burlacitelor inainte de ziua cea mare, in timp ce altele refuza sa aiba o astfel de petrecere.

petrecerea burlacitelor idei cadouri

Iata 3 motive pentru care viitoarele mirese ar trebui sa aiba o petrecere a burlacitelor.


1. Onorarea vechiului capitol din viata, pentru a intra intr-unul nou

Petrecerea burlacitelor nu este despre a fi trista ca urmeaza sa te mariti. Cand esti pe punctul de a intra intr-o noua calatorie minunata in viata numita casatorie, este corect sa celebrezi si viata pe care ai avut-o inainte. Nu e absolut nimic in neregula daca iti iei "la revedere" de la vechile tale obiceiuri inainte de a intra in noua viata de fata casatorita.
Sarbatoreste viata pe care ai avut-o inainte si fii pe cale sa-ti asumi un nou angajament fata de dragostea vietii tale, pentru ca lucrurile pur si simplu nu vor mai fi la fel. Acorda-ti timp ca sa te gandesti la toate lucrurile minunate la care te poti uita inapoi, la toate experientele pe care le-ai avut inainte de a te casatori. Cum? Alaturi de cele mai bune prietene.



2. Fa o pauza de la toata nebunia nuntii

petrecerea burlacitelor sfaturi


Scopul petrecerii burlacitelor este sa-ti onorezi viata de fata singura, sa petreci timp cu prietenele apropiate si sa te distrezi cat mai mult. Daaaar, petrecerea burlacitelor este si un bun prilej de a lua o pauza de la tot ce inseamna nebunia planificarii unei nunti.
Poti sa te relaxezi si sa uiti putin de toate cele care trebuie facute. La nunta, te vei simti o mireasa mult mai fericita si gata sa te onorezi pe tine insati. Daca iti datorezi ceva - asta este: sansa de a te distra si de a scapa putin de stres.



3. Petrecerea burlacitelor trebuie sa te bucure

Nu e un secret ca mass-media descrie petrecerea burlacitelor ca o noapte nebuna de desfranare. Prin urmare, primul lucru la care ne gandim e ca acolo va exista bautura, jocuri traZnite si poate chiar stripperi. Dar, nu trebuie sa fie neaparat asa. Petrecerea burlacitelor poate fi exact pe sufletul miresei, exact asa cum si-o doreste ea. Daca ea vede petrecerea burlacitelor in jurul unei pizza cu prietenele sale cele bune, cine spune ca nu poate face asta? Petrecerea burlacitelor nu trebuie sa fie salbatica si nebuna daca nu te simti confortabila cu ideea asta. In schimb, poti planifica o iesire la spa, la plaja, la Disneyland - orice iti gadila fantezia. Nu exista asa-da si asa-nu pentru petrecerea burlacitelor.

Acesta fiind spuse, hai sa vedem cele mai inspirate cadouri pentru petrecerea burlacitelor.

cadouri petrecerea burlacitelor


Ce cadouri se ofera la petrecerea burlacitelor?

Cadourile pot fi variate: poti alege cadouri utile chiar pentru noaptea petrecerii. La fel de bine, poti merge pe un cadou de frumusete si grija pe care stii ca viitoarea mireasa il adora. Un joc erotic este o alegere intima, dar daca e vorba de o prietena apropiata, sigur o sa aprecieze ideea ta. Exista si multe cadouri cuminti care pot fi asociate cu o multime de mesaje amuzante, trasnite sau emotionante. La randul sau, viitoarea mireasa poate pregati niste cadouri - marturii pentru seara deosebita a petrecerii burlacitelor.

idei petrecerea burlacitelor


1. Cadouri socante, pentru o noapte dezlantuita

Am zis ca petrecerea burlacitelor poate fi una cuminte, dar daca mireasa este dezinvolta, deschisa, iar cercul vostru de prietene este foarte strans, va puteti amuza copios cu multe cadouri tabu, ca turnate pentru petrecerea burlacitelor. Multe din acestea pot fi folosite chiar la petrecere
 
2. Cadouri pentru petrecerea burlacitelor

Pot si cadouri legate de alcool, vin, bere sau whiskey, jocuri amuzante care vor face ca atmosfera sa fie unica. Daca mergeti la un spa sau la o piscina privata puteti incerca bombele de baie speciale, pudra de baie, sapunurile amuzante.
 
3. Jocuri erotice

Mai rar poti sa te prezinti in fata mirilor cu un cadou de nunta un joc erotic. Cu toate astea, la petrecerea burlacitelor este prilejul perfect sa oferi cadou un joc erotic traZnit prietenei tale foarte bune. Ca sa vorbim fara perdea, casnicia reprezinta un nou capitol pentru viata amoroasa a viitoarei mirese. Un joc erotic o sa o ajute sa puna sare si piper mariajului inca din noaptea nuntii sau din luna de miere. Sigur cei doi se vor distra foarte tare cu un astfel de joc erotic.
 
4. Cadouri cuminte pentru burlacite

Daca ai decis sa ramai in zona cadourilor cu bun simt  (practice, de beauty) poti opta pentru o oglinda cu becuri, un aparat de masaj, o patura sirena, o harta razuibila, o cutie de bijuterii sau altceva original care o sa o bucure pe viitoarea mireasa.
5. Cadouri petrecerea burlacitelor cu mesaje traZnite

Categoria asta de cadouri are in vedere acele surprize pe care le legi de un mesaj relevant. Iti explicam imediat cum functioneaza.
- ii alegi o jucarie antistres - ca sa treaca peste tracul din ziua nuntii
- ii oferi o agenda Make it Happen pentru un nou capitol din viata sa
- ii oferi o harta razuibila a Lumii si ii urezi o noua calatorie minunata alaturi de cel pe care l-a ales sa-i fie sot
- ii oferi o fantana de ciocolata si ii spui ca ii doresti o noua viata dulce ca ciocolata
- alegi un obiect de bucatarie sau ustensile de bucatarie (cutite, organizatoare etc) ca sa se pregateasca pentru viata de nevasta
- ii oferi un trandafir de aur, pentru ca e o fata de aur si ii doresti o viata pretioasa alaturi de sotul sau
- ii oferi un barometru de birou si ii scrii in felicitare ca ii doresti o casnicie cu soare si vreme mereu frumoasa

 
6. Idei de cadouri marturii pe care viitoarea mireasa le face invitatelor

Acestea sunt o confirmare a faptului ca prietenele tale au fost alaturi de tine la cea mai importanta petrecere dinaintea nuntii si ca impreuna v-ati distrat frumos. Poti sa le oferi o cana termosensibila, un joc amuzant, o cizma de bere haioasa, o pereche de sosete amuzante (poate chiar faci ca petrecerea burlacitelor sa fie in bikini si sosete colorate), o mascuta de dormit etc.
 
Acestea au fost ideile noastre de cadouri pentru petrecerea burlacitelor. Daca ai fost invitata la o petrecere a burlacitelor, mergi cu inima deschisa, cu apetit pentru distractie si cadoul potrivit pentru distractie. Sigur o sa petreci timp pe cinste.
 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!