Pijamale din flanel - intrebari si raspunsuri

Pijamale din flanel - intrebari si raspunsuri

Nu suntem straini de confortul idilic pe care il aduce o pereche de pijamale din flanel. Sunt fermecatoare, un cadou minunat. Unele din cele mai bune pijamale sunt, fara indoiala, cele din flanel.

Iata cateva intrebari frecvente cu privire la pijamalele din flanel.

 

Ce sunt pijamalele din flanel?

Aceste pijamale sunt alegerea ideala pentru cei care doresc o noapte sanatoasa in pijamale confortabile, fara supraincalzirea corpului. Iti vor tine de cald, dar nu vor retine caldura pe corpul tau.

Cu cat vremea va deveni mai rece spre toamna tarziu, cu atat vei dori sa ai o pereche de pijamale din flanel - bluza si pantaloni. Daca nu vrei sa dardai de frig sau sa setezi centrala pe temperaturi prea mari, mizeaza pe o pereche de pijamale din flanel. Acestea sunt excelente pentru a-ti tine de cald in lunile de iarna.

Pijamalele din flanel sunt perfecte pentru a merge prin casa dimineata sau dupa un dus nocturn. A avea o tinuta confortabila pentru inceputul si finalul zilei, iti poate seta starea de spirit pentru intreaga zi. Cand o sa aluneci in pijamale, o sa te simti ca acasa.

 

Din ce este facut flanelul?

Flanelul este din bumbac, iar cel mai bun si sigur flanel este 100% bumbac.

Ca o mentiune, multi cred ca flanelul este o tesatura in carouri, dar flanelul reprezinta modul in care bumbacul este tesut/ inserat intr-un material (tesatura).

Pijamale-dama-Serene-2-piese-pantaloni-lungi-100-bumbac-flanel

Cum sunt pijamalele din fleece?

Acestea sunt o alternativa pentru pijamalele flanel, in general mai rezistenta (la picaturile de cafea sau alte pete dure). In ultimii ani, fleece a fost un material deseori criticat din cauza energiei statice acumulate. Azi, pijamalele din fleece sunt sigure de purtat pentru cei care se feresc sa atinga clanta usii dupa ce au pasit pe un covor.

 

Care este diferenta intre fleece si flanel?

Diferentele intre cele doua materiale sunt in mare parte referitoare la modul de obtinere. Totusi, atunci cand cumperi o pereche de pijamale, trebuie sa te raportezi la nevoile personale.

  • Diferenta dintre pijamalele fleece si flanel este materialul. Flanelul este fabricat din bumbac, iar fleece din poliester.
  • Poliesterul este mai rezistent la apa decat bumbacul.
  • Poliesterul este mai rezistent la uzura decat testaturile pe baza de bumbac, ca flanelul.
  • Ambele materiale sunt durabile, dar cele fleece sunt renumite pentru proprietatile de incalzire (pastreaza caldura mai bine decat flanelul).
  • Fleece-ul este mai confortabil, dar flanelul este mai natural.

 

Care este cel mai calduros material pentru pijamale?

Cel mai calduros material este fleece. Fiecare persoana are o anumita preferinta, dar daca vrei sa-ti fie cat mai racoare noaptea, alege flanelul.

Pentru pijamale din flanel dar si alte materiale, te asteptam in magazinul online Mindblower.

https://mindblower.ro/pijamale-dama

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!