Povestea cadoului mult asteptat

Povestea cadoului mult asteptat

Maria astepta nerabdatoare cadoul pentru Andrei.

La ora 16 urmau sa vina prietenii ei, sa mearga impreuna la petrecere.

Era ora 15.30 si inca nu primise cadoul de la Mindblower. Stia ca facuse o imprudenta pentru ca lasase pe ultima zi comanda pentru cadoul lui Andrei.

"Ar fi trebuit sa-l comand alaltaieri si azi deja l-as fi avut. Off, sunt atat de uituca uneori. Dar, nu-i nimic. Va veni, va veni, va veni, sigur va veni."

Isi imagina ca daca spune asta de mai multe ori, atrage energii pozitive si totul va decurge perfect: va primi cadoul, va fi pregatita cand vor ajunge prietenii ei si isi va croi drum increzatoare spre petrecerea lui Andrei. In definitiv, ea era gata imbracata si aranjata. Putea sa iasa oricand din casa. Doar ca... doar ca nu avea cadou.

Din pacate timpul trecea si nici urma de curier la usa sau la telefon. I se impaienjenisera ochii de uitat in telefon. Isi facuse si un ceai antistres (nu ca ar fi fost stresata, dar acesta ii era la indemana). Deschise si usa de vreo doua ori pentru ca i se parea ca aude zgomot pe scara. Nimic.

Ce era de facut?

...

Nu stiu, o fi fost vreo urma de energie pozitiva pe care o incantase ("va veni, va veni, sigur va veni") sau ceaiul o fi avut puteri magice, pentru ca la un moment dat si-a adus aminte. Ea, uituca (uneori) si-a adus aminte.

Si-a adus aminte ca primise acum doua saptamani un colet de la parinti, cu acelasi curier, Fan Courier.

Repede, la telefon.

Repede, rasfoieste agenda.

Cauta sms-ul din urma cu 14 zile si...ooo, era chiar acolo: sms-ul cu numarul curierului. Era curierul de pe zona ei. Sansele ca acela sa fie curierul care are cadoul lui Andrei erau pesemne foarte mari.

...

"- Alo, buna. Sunt Maria Ignate si trebuie sa primesc un colet important si urgent... Cum? Este la tine? Si ajungi in 5 minute? Multumesc, este grozav... Da, da. Sigur. Sunt chiar aici si astept."

In 4 minute si 35 de secunde curierul a batut la usa Mariei, purtand in brate cadoul mult asteptat al lui Andrei. Ce pace se asternuse acum pe chipul Mariei. Era cu adevarat pregatita pentru petrecere. A semnat de primire. Curierul i-a multumit si a dat sa plece.

- Hei! Eu sunt Maria.
- Da. Scrie pe AWB.
- Ah, da... sigur, scrie pe AWB. Poti sa-mi spui numele tau? Cred ca ne vom mai revedea.
- Sunt Florin.
- Florin, daca tu esti curierul meu (pardon, adica al zonei... al zonei in care locuiesc eu... aici, in Bucuresti), inseamna ca pot sa-ti memorez numarul de telefon in agenda si sa te sun direct cand voi mai avea de primit colete?
- Desigur. Dar, daca nu raspund din prima, probabil sunt cu un colet in brate si nu am cum. Poti sa insisti.
- Ok. A... stii, tocmai facusem ceai. Vrei si tu? Afara a inceput sa ninga si poate vrei sa te incalzesti putin. Sigur mai ai si alte livrari.
- Multumesc. De fapt, as vrea la baie daca se poate.
- La baie? Da, da, sigur.

...

Maria s-a imprietenit cu reprezentantul Fan Courier de pe zona ei si se sincronizau usor ori de cate ori avea ceva de primit. Uneori, cobora si prelua coletul din fata blocului. Alteori, il anunta pe Florin ca este acasa dupa o anumita ora, pentru a receptiona coletul.
A invatat sa-si stabileasca remindere pentru a comanda din timp cadourile celor dragi si a descoperit ca achizitionarea unui cadou online este un proces confortabil pana la final si nu stresant.

Concluzia: Comanda-ti cadoul din timp.

Concluzia 2: Interactioneaza cu curierul tau. Creaza o relatie cu el si data viitoare va fi mai simplu sa intri in posesia coletelor pe care trebuie sa le primesti (fie ca sunt de la parinti, de la Mindblower sau de oriunde altundeva). Ofera-i un ceai cald daca afara e frig. Serveste-l cu o briosa daca tocmai ai scos tava din cuptor. Spune-i o gluma. Intreaba-l cum a fost ziua lui. Afla-i numele. Noteaza-i numarul de telefon. Faci o fapta buna si iti va fi mai usor sa primesti colete prin curier. Pentru ca primirea unui colet prin curier ar trebui sa fie un proces confortabil, nu stresant, iar tu poti contribui la acest lucru.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!