Robotica educationala in mainile copilului tau. Cadouri copii "serioase" de 1 iunie

Robotica educationala in mainile copilului tau. Cadouri copii "serioase" de 1 iunie

Piata de jucarii este arhi-plina de produse plictisitoare care risca sa ajunga neiubite si uitate pe fundul unui sac de inutilitati, doar la cateva zile dupa ce au fost despachetate de mainile inca mici si curioase.

Ce inseamna asta?

Ca este necesara o triere mai aspra atunci cand cumperi un cadou pentru un copil. Copiii de azi au nevoie si sunt dornici de jucarii educative, performante, interactive, stimulatorii.

Cum descoperi adevaratele tehnologii care-i inspira si-i educa pe cei mici, dar care raman in acelasi timp suficient de distractive pentru ca ei sa se reintoarca la ele? Avem cateva sugestii foarte tari.

Aceste jucarii high-tech sofisticate te vor face sa-ti doresti sa revii din nou la varsta copilariei. Rau nu ar fi, mai ales ca 1 Iunie este despre toti copiii, mai mici sau mai mari. De 1 Iunie ai unda verde la joaca alaturi de copilul tau pasionat de gadgeturi. Ramai alaturi de el in aceasta explorare de proportii, invata-l sa ia tot ceea ce este mai bun dintr-un gadget- robot pentru a-si exersa capacitatile cognitive si bucurati-va impreuna de  toate beneficiile pe care le aduc aceste jucarii ale viitorului. In utilizarea robotilor educationali destinati recreerii si amuzamentului este foarte important  ca cel mic sa fie insotit de un adult care sa-l ghideze si sa-l ajute ori de cate ori este necesar.

 

5 Sugestii de roboti educationali pentru cadouri 1 iunie

  1. Robot interactiv Tobbie.

Faceti cunostinta cu acest robotel inteligent cu sase picioare, o solutie interactiva pentru copii. Imbunatateste cunostintele de robotica, dezvolta abilitati creative si critice de gandire. Nu exista dubiu: te vei indragosti de el. De fapt, al tau copil va fi fascinat de Tobbie, iar tu cu siguranta ii vei canta in struna. Tot ce tine de acest robotel este captivant: designul luminat, modul in care se misca, modul in care te urmeaza. Rezerva-ti ziua de 1 iunie pentru a o petrece alaturi de copilul tau pentru ca Tobbie vine direct cu o provocare: il gasesti dezasamblat in cutie, iar voi doi: parinte  si copil, o echipa speciala cu o misiune pe masura, il veti pune cap la cap pana cand i se aprind luminitele.

  1. Robot educational motorizat 4in1.

Cea mai interesanta calitate a acestui robotel este capacitatea sa de metamorfozare. De aceea este imposibil ca baiatul tau sa se plictiseasca in compania lui. Cu cele 32 de piese din pachet se pot realiza patru modele robotizate: un robotel mergator, un gandac care o tot tine in rostogoliri, o bestie si o remorca. Asamblarea se face fara lipici si fara ustensile aditionale. Robotul are incorporata o cutie de viteza in 3 trepte si este cadoul ideal pe care poti sa-l faci copilului tau de 1 iunie.

  1. Kit Robot Solar DYI.

Pasiunea copilului pentru roboti te va scoate si pe tine din pepeni. Asta pentru ca e greu sa rezisti acestui microb. Dar in afara de a fi un gadget inovational ce functioneaza complet cu energia soarelui, acest robot reprezinta un minunat punct de plecare pentru discutii constructive, de conectare si invatare. Un robot si 14 versiuni. 14 posibilitati unice de a crea moduri creative si interesante. Robotul este pregatit pentru apa si pentru uscat si are doua niveluri de dificultate: amator si expert.

  1. Cadouri copii: Dinozaur alimentat cu energie solara 12 in 1.

Au ceva dinozaurii acestia de reprezinta un punct de atractie atat de mare pentru copiii din ziua de azi. Dar acest dinozaur motorizat va face deliciul jocului. Contine 212 piese cu ajutorul carora se pot realiza nu mai putin de 12 roboti (da, inclusiv faimosul T-Rex). Ajuta-l pe al tau copil sa inteleaga cum functioneaza incarcarea solara si puteti petrece impreuna timp lung de calitate si de conectare.

  1. Cadouri copii: Kit Educational 7 in 1 Flota Spatiala.

Din categoria jocurilor educative STEM, aducem la inaintare acest kit 7 in 1 absolut spectaculos. Explorarea spatiala nu se mai intampla doar pe ecrane si in vise, ci prinde viata cu ajutorul a 7 modele functionale. Este alimentat de catre soare, ecologic si ideal pentru copilul tau mai mare de 10 ani.

 

 

De 1 iunie, Mindblower propune idei educationale pentru mintea foarte ascutita a copiilor de azi. Sunt jucarii de oameni mari si oameni mici, cu o putere incredibila de a atrage lucru in echipa.  De Ziua Copilului faci echipa cu juniorul tau pentru a descifra tainele roboticii intr-un mod super-interactiv. Te prinde?

 

Pentru categoria cadouri copii din magazinul Mindblower, click AICI

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!