Sfaturi de îngrijire barbă. Ce trebuie să afli!

Sfaturi de îngrijire barbă. Ce trebuie să afli!

Bărbos sau viitor bărbos, trage-te aproape și pleacă bine urechea, pentru că avem câte ceva să-ți dezvăluim.

Dacă vrei să crești o barbă serioasă, trebuie să o iei în serios.

Nu e cazul de over styling.

Nu e nevoie să o recompensezi neapărat cu o mustață lungă.

O barbă mai voluminoasă nu înseamnă automat o barbă mai bună.

Dar un lucru e cert: trebuie să ai grijă de ea. În caz contrar, riști să arăți ca un homeless bine îmbrăcat.

Și nu vrei asta!

 

Te-ai prins. Barba a devenit surprinzător de populară în ultimii 5 - 7 ani. Ceea ce odinioară părea neîngrijit, leneș și neprofesional, este azi văzut ca un semn de masculinitate și maturitate. Cu cât barba este mai lungă, mai stufoasă și mai impresionantă, cu atât realizarea pare mai mare.

Isteria și fascinația din jurul bărbii pline începe să scadă, dar cultura bărbii se află încă pe val și va rămâne acolo o perioadă bună de timp. Dacă îți croiești și tu drum spre cercul adepților lui Garibaldi sau hipsterilor, află că este important să știi cum să-ți îngrijești barba.

Join the club!

 

De ce ai nevoie de ulei pentru barbă și mustață?

 

Fă cunoștință cu unul din cele mai importante produse de îngrijire barbă.

Uleiul pentru întreținere barbă.

Cele mai multe uleiuri pentru barbă reprezintă mixuri de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale care nu se pot utiliza ca atare și care sunt diluate. Uleiurile esențiale intră în barbă (de exemplu uleiurile de limes, rodie  sau santal) și oferă beneficii reale, cum ar fi vitamine, ce fac barba mai sănătoasă.

Și asta nu e tot.

Imagine similară

Ele vin la pachet cu un miros intens, extrem de plăcut. Ai putea chiar să crezi că o simplă fluturare de barbă ți-ar putea aduce femeile la picioare. Nu garantăm acest lucru. Dar important este că barba ta va fi frumos îmblânzită, ferchezuită și pregătită de noi cuceriri.

Asta pentru că uleiul pentru barbă hidratează părul facial, dar și pielea. Înmoaie barba nărăvașă și aspră, făcând-o mai ușor de manevrat. Firele de păr vor fi mai strălucitoare și mai puțin uscate. Îți va fi mai ușor să dai bărbii forma dorită. În fine, uleiurile esențiale sunt antiseptice naturale ce curăță porii și combat acneea.

 

Cum aplici uleiul pentru barbă și mustață?

Cel mai bun moment este după duș sau după ce te speli pe față, pentru că atunci porii și foliculii sunt deschiși, ceea ce permite părului și feței să absoarbă ușor uleiurile esențiale. Sunt suficiente câteva picături. Dacă ai o barbă lungă, poți folosi un pieptăn.

Am nevoie de ulei sau balsam pentru barbă?

 

Dacă ai barbă, da. Trebuie să ai grijă de barba ta la fel ca de scalpul tău. Asta înseamnă să o speli de două - trei ori pe săptămână și să folosești ulei aproape zilnic. Va arăta mai bine, va mirosi mai bine și o vei simți mai plăcut.

 

 

De ce ai nevoie de un pieptăn barbă?

Un pieptan bine ales dintr-un kit barbă îți poate îmbunătăți foarte mult aspectul. Barba va fi mai curată, mai stilată, deloc încurcată și fără mâncărimi.

Pe măsură ce barba va crește, va deveni din ce în ce mai încăpățânată și rebelă, iar un pieptăn de bună calitate va face diferența. Balsamurile, gelurile, uleiurile pentru barbă sunt grozave, dar dacă nu ai un instrument potrivit pentru redirecționarea firelor de păr rebele, barba ta va arăta în continuare ca a unui amator.

Ce trebuie să știi despre o perie de îndreptat barba?

 

Este bine să-ți perii barba, însă doar o dată pe zi.

Dacă exagerezi, firele se vor despica la vârfuri și aspectul general va fi unul neplăcut. De aceea, ar trebui să folosești peria pentru barbă o singură dată, dimineața. În schimb, poți să folosești pieptanul ori de câte ori simți că firele sunt încurcate.

Pentru cele mai bune rezultate, poți să perii barba după duș, ca să te asiguri că firele vor crește în aceeași direcție. Astfel, vei evita să te pricopsești cu o barbă haotică, ce poate eclipsa aspectul matur și rafinat pe care îl poate oferi o barbă frumos îngrijită.

5 Ultime sfaturi despre barbă și kit îngrijire barbă

 

  1. Curăță barba frecvent pentru că se poate murdari. Adună praf și impurități.
  2. O barbă plină și frumoasă trece câțiva cm sub bărbie, fără a fi întreruptă de o linie vizibilă. Mai degrabă se estompează încet.
  3. Barba nu ar trebui să aibă o lungime egală peste tot. În general, părul de pe obraji va fi mai scurt decât cel de pe bărbie.
  4. Dacă vrei o mustață impresionantă, las-o să crească, dar nu cu mult față de firele de pe obraji.
  5. Folosește foarfece pentru ajustare ori de câte ori crezi că este necesar.

 

Investește într-un set cadou barbă

 

Pentru a te asigura că barba ta este bine răsfățată ... pardon, bine îngrijită, colecționează toate produsele enumerate mai sus sau investește într-un set cadou barbă. Aceste pachete conțin cam tot ce ai nevoie pentru a-ți dichisi barba cu rigoare în fiecare zi: pieptăn barbă, ulei pentru barbă, gel, perie, foarfece.

 

Și barba ta poate fi în formă maximă. Cum o îngrijești, așa o ai.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!