Top 10 cadouri pentru copii de Craciun

Top 10 cadouri pentru copii de Craciun

Vine Craciunul si cei mai entuziasmati de aceasta perioada vor fi cu siguranta copiii. Ei il asteapta pe Mos Craciun cu atat de mult entuziasm incat este o adevarata bucurie sa-i vezi cum se dau jos din pat in dimineata zilei de Craciun si alearga spre brad, cu inima sa le sara din piept. Suntem Mindblower.ro, magazin online de cadouri originale si trasnite, asa ca nu te astepta sa-ti propunem jucarii si idei de cadouri pe care le gasesti pe toate drumurile. Sugestiile noastre de cadouri pentru copii de Craciun sunt curajoase si avem toata increderea ca vor fi extrem de indragite de copii.

De la jocuri distractive, pana la obiecte de camera spectaculoase, avem cele mai bune idei pentru un Craciun special. Indiferent daca este vorba despre proprii copii sau despre cei ai prietenilor, rude sau vecini, colectia noastra de cadouri de Craciun pentru copii este plina de surprize minunate.

Nimic nu se compara cu experienta minunata de a vedea ochii celor mici care se fac mari- mari, atunci cand descopera ce se afla sub hartia frumos colorata care imbraca un cadou. Sa gasesti un cadou perfect pentru cei mici te poate face sa te simti ca si cum ai alerga dupa un unicorn, insa mai jos ai cateva optiuni grozave pentru un copil special, indiferent de varsta sa.

Idei rapide cadouri pentru copii de Craciun

  • Un joc interactiv poate tine plictiseala departe in zilele ploioase.
  • Un joc de constructie va poate ajuta sa petreceti impreuna timp de calitate.
  • Orice copil va fi cucerit de imaginea unei masinute care escaladeaza peretii si tavanul.
  • Daca plecati des in vacante, un joc de calatorii poate fi o idee minunata pentru cadou de Craciun.
  • Uneori merita sa te gandesti la lucruri mici. Cum ar fi o pereche de sosete colorate cu un design special. Nu te grabi spre cadourile mari, pentru ca uneori lucrurile mici pot fi mult mai neasteptate. (de exemplu, un monociclu puzzle)
  • Pentru cei mai mici copii alege o perna unicorn sau o tavita multifunctionala de joaca. Prescolarii au nevoie de un cadou care sa ii puna in miscare - jucati impreuna provocarile din seria In fata Blocului si alege un cadou pentru distractie outdoor (de exemplu, un puzzle monociclu). Scolarii se vor bucura de jocuri de constructie, roboti STEM multifunctionali, masinute care alearga pe pereti. Fura-i din fata telefoanelor si atrage-i intr-o sesiune de lucru in echipa pentru a realiza impreuna un proiect.
  • Este cel mai bun din clasa la matematica? Ofera-i un cadou tematic-STEM, ca sa-i arati ca esti mandru/ mandra de ea (un space rail, dinozaur multifunctional sau robot).
  • Este cea mai buna din clasa la geografie? Ofera-i o harta razuibila sau un glob razuibil.
  • Indiferent de pasiunile sale, incurajeaza-i dragostea cu daruri care il/ o incanta si o fascineaza.

Top 10 cadouri pentru copii de Craciun

  1. Perna bustean si Perna Unicorn cu Lumini Colorate

Pernele sunt cadouri frumoase pe care poti sa le faci copiilor de Mos Craciun, mai ales daca este vorba de un mode atipic sub forma unui bustean sau daca este o perna Unicorn cu multe lumini colorate. Perna unicorn lumineaza precum Aurora Boreala, in mii de culori fascinante, iar cornul unicornului este de un roz metalic si lucios. Aceasta bestie mitica va face instantaneu pe oricine vesel, mai ales pe cei mici. Este un cadou amuzant si util pentru acestia, vor fi fascinati de lumini, de cat de moale si pufos este. Va fi perna lor preferata si nu se vor mai dezlipi de ea noaptea.

 

 Perna-bustean-1-498-781709

perna-unicorn-cu-lumini-colorate-2157-5958

  1. Puzzle 3D Monociclu Ugears

Aceasta jucarie ii va fascina pur si simplu pe copii, in special pe baieti. In primul rand este un joc educativ, un puzzle 3D format din mai multe bucati de lemn. Poti sa-l ajuti la acest proiect pentru a realiza impreuna monociclul. Cand va fi gata, arata-i cat de tare se roteste monociclu, in interior sau chiar afara, pe trotuar. Iata cadoul care genereaza ore intregi de distractie. Poate fi reconstruit iar si iar. Se livreaza dezasamblat, cu piesele incastrate in placi din lemn. Contine 300 de piese si este nevoie de circa 3 ore pentru ansamblare.

 

 puzzle-3d-moniciclu-ugears

  1. In Fata Blocului

Ti s-a intamplat sa te trezesti ca-i mai povestesti copilului tau se jucau copiii "pe vremea ta"? Uite, acum ai ocazia sa faci totul ca la carte. Ofera-i copilului tau acest joc si petreceti timp impreuna pentru a-i povesti si explica toate lucrurile frumoase legate de timpurile in care cei mici nu aveau calculatoare, smartphone-uri si jocuri electronice la discretie.

 in-fata-blocului

 

  1. Paturica are maini, pentru copii

Oooo, ce bucurie vei aduce unui copil, oferindu-i aceasta paturica. Si tu il vei sti in siguranta, la caldura. Nu trebuie sa mai stai cu gura pe el pentru ca se poate juca si isi poate misca mainile in voie in timp ce ramane invelit si ii este cald. Parintii care au incercat-o pana acum s-au indragostit de ea nu doar pentru ca reuseste cu succes sa tina racelile deoparte, ci si pentru faptul ca este usor de curatat.

 paturica-are-maini-pentru-copii

  1. Mini boxa retro si consola de jocuri

Daca al tau copil este indragostit de muzica, ce ar fi sa-i oferi o boxa mica unde sa poata sa-si asculte melodiile preferate? Boxa poate fi cuplata la un mp3 player, la calculator, laptop sau tableta. Boxa poate fi alimentata cu 3 baterii AAA sau direct la calculator, printr-un cablu USB.

Mini-boxa-retro

O alta idee grozava sau complementara (daca vrei sa faci o dubla surpriza) este cu siguranta o consola de jocuri, pe care baietii o vor folosi cu maaare drag. Cum altfel ar putea sa reactioneza cand vor vedea ca pot ataca o multime de jocuri grozave cu o singura consola de dimensiuni compacte.

 

Consolă-de-jocuri-retro

  1. Proiector magia cerului instelat si Proiector multicolor cu norisor bine dispus

Proiectoarele de camera reprezinta cadouri minunate pentru fetite, care au in general o tedinta de a-si infrumuseta spatiul de studiu, joaca si dormit, facandu-l ca asemenea unui colt de poveste. Asa este acest proiector LED, care are un design original in forma de nor cu curcubeu si care este ideal pentru a decora si ilumina camerele copiilor. Foarte util ca lumina de veghe nocturna. Un gadget ideal pentru copii moderni sau pentru versiunile copilaroase ale adultilor. Se apasa butonul proiectorul cu norisor, dupa ce acesta a fost conectat prin USB si inzestrat cu 4 baterii AAA. Lumea viselor de basm asteapta toti copiii la culcare!

 

proiector-multicolor-cu-norisor-bine-dispus

  1. Robot interactiv Tobbie

Faceti cunostinta cu cel mai simpatic robotel din lume. Jucaria promoveaza invatarea STEM (stiinta, tehnologie, inginerie si matematica). Se livreaza dezasamblat, iar cei mici il vor putea construi singuri sau cu ajutorul celor mari. Este recomandat copiilor cu varsta peste 8 ani, pasionati de robotica. Are doua moduri "Follow me" (Urmareste-ma) si "Explore" (Exploreaza). Este dotat cu senzor de miscare si de reglare a directiei.

robot-interactiv-tobbie

  1. Glob magnetic plutitor cu iluminare LED

Multi copii sunt pasionati de geografie si iti pun intrebari despre lumea in care traiesc. Daca vrei sa le starnesti si mai mult curiozitatea, iti propunem sa le faci acest cadou uimitor. Este vorba despre un Glob care leviteaza. Si iata ca nu se rezuma doar la geografie. Calea spre tainele fizicii de aici poate sa inceapa in forta. Globul leviteaza deasupra unui disc futurist si are la baza un sistem electromagnetic, cu 1 electromagnet si 1 senzor de camp magnetic. Are o baza stabila cu microCPU si piese electronice. Este o constructie impresionanta cu lumini LED colorate, Fascinante la intuneric.

glob-magnetic-plutitor-cu-iluminare-led

  1. Masinuta care merge pe perete

Sigur al tau baiat are deja un arsenal urias de masinute, dar are o masina care escaladeaza peretii si tavanul? Poate ca nu. Si poate ca a venit Craciunul perfect sa-i daruiesti acest cadou atragator si pentru barbatii in toata firea, nu doar pentru copii. Este un inedit cadou pentru copii si pentru cei care se simt vesnic copii, masinuta care urca pe perete se foloseste impreuna cu telecomanda cu 3 canale - aceasta permite manvevrarea a trei masinute antigravitatie in acelasi timp. Fii un sofer de Formula 1 chiar la tine acasa si invinge forta gravitatiei cu avant, nu asa oricum!

 

  1. Spotted jocul educativ de calatorie si Tavita multifunctionala copii

Spotted este jocul educativ de calatorie conceput pentru a fi o solutie viabila pentru tendinta tot mai frecventa a copilului de a cere telefonul mobil sau tableta in timpul calatoriilor cu masina. Si este extrem de distractiv. Daca obisnuiti sa calatoriti des cu masina si cu cei mici, acest cadou este cu siguranta binevenit. Jocul Spotted vine intr-o cutie albastra, ce contine: 216 tokeni (jetoane) de joc cu imagini si descriere in Engleza (pe partea cu imaginea) si in Romana (pe spate), 2 tablite din lemn, 3 saculeti (2 albi, 1 negru) si 1 regulament de joc.

joc pentru copii masina

Daca printre copii se afla si un toddler, pune in cos si Tavita multifunctionala pentru copii. Aceasta este super practica nu doar atunci cand calatoriti, ci si acasa, pentru a strange rapid dupa ce-l mic si pentru a-i pune la dispozitie, cat mai comod, materialele de joaca.

 tavita-multifunctionala-copii

Mai multe cadouri pentru copii de Craciun

Trebuie sa-ti spunem ca ne-a fost foarte greu sa ne rezumam la top 10 cadouri pentru copii de Craciun. Stii de ce? Pentru ca la Mindblower avem o grama de idei minunate pentru cadourile celor mici, in ultima luna a anului. De aceea, te invitam sa le descoperi pe toate. Sigur vei gasi ceva care se va lipi de inima copilului tau, indiferent de varsta pe care acesta o are.

Pentru decorul de camera iti recomandam Lampa led luna in culori ; special pentru Craciun, vezi Instalatie de lumini LED Mingiute Sepak Takraw si Instalatie de lumini LED Casute de Lemn.

lampa-led-luna-in-culori

Difuzorul pentru uleiuri esentiale poate fi un adaos icredibil in camera celui mic. Selecteaza cu grija uleiurile esentiale si il vei ajuta sa se concentreze mai bine la teme, sa doarma mult mai bine, sa fie mai plin de energie etc. Ofera darul naturii din sticlutele miraculoase cu uleiuri esentiale ce pot fi dispersate cu ajutorul acestui difuzor.

Harta Razuibila a Romaniei este cadoul perfect pentru copiii de toate varstele (da, chiar si bebelusi), pentru ca aici isi pot marca experientele personale care se extind de fiecare data cand viziteaza un nou coltisor de tara.

Pentru fetite adauga in sacul lui Mos Craciun un Set 6 sosete cu Sirene, pentru ca orice fetita o iubeste pe Arial. Cele mici vor fi super amuzate; cele mari vor fi super preocupate de cum sa-si compuna tinute vestimentare cool cu sosete colorate.

 

Pentru batii pasionati de tehnologii, jucarii STEM si gadgeturi cool iti recomandam drone, roboti si dinozauri educationali. Yeees! Mindblower, le are pe toate!

 

Pentru categoria Cadouri copii click AICI

 

Idei de mesaje cadouri copii pentru Craciun

  • "Te iubesc atat de mult pentru ca esti darnic cu cei din jurul tau."
  • "Stiu ca nu stam impreuna atat de mult cat ti-ai dori, dar sper ca acest cadou sa-ti aduca aminte de mine." - pentru perna unicorn
  • "Ma faci sa zambesc, asa ca am vrut sa-ti daruiesc un cadou care sa te faca si pe tine sa zambesti! Craciun fericit!"
  • "Sper sa-ti placa sa te joci cu acest robot. De abia, astept sa-l construim impreuna."
  • "Urmeaza-ti visul de a descoperi lumea. Te voi sustine intotdeauna." - pentru glob levitant
  • "Uite un cadou care sa-ti alimenteze creativitatea! Distractie placuta!"
  • "Stiu cat de multi iti place muzica. Bucura-te de melodiile preferate cu aceasta boxa retro."

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!