Top 10 Cadouri Secret Santa colega 2019

Top 10 Cadouri Secret Santa colega 2019

"Girls just wanna have fun", iar Secret Santa este modalitatea perfecta de a patrunde in spiritul festiv al Craciunului. Daca acum cauti cadouri Secret Santa colega, avem tot felul de idei feminine fabuloase, care sigur vor aduce bucurie de Craciun. De la dragut si nemaipomenit, pana la fabulos de amuzant, avem o paleta fantastica de idei Secret Santa, care sunt perfecte pentru orice buget.

Haideti sa recunoastem. Cumpararea unui cadou Secret Santa amuzant si interesant poate fi ca si cum ai merge pe teren minat, mai ales daca ti-a picat pe bilet o doamna mai in varsta de la contabilitate careia nu i-ai adresat vreodata mai mult de doua cuvinte.

Faptul ca nu cunosti hobby-urile si personalitatea colegei, face ca alegerea sa fie si mai dificila. Colega ta este tipul glamourous sau mai degraba linistita si conventionala? E creativa sau ii place sa calatoreasca? Daca raspunsurile astea te-au cam incuiat, nu-ti face griji! Avem un manunchi consistent de idei cadouri Secret Santa colega care ar trebui sa functioneze pentru oricine se afla pe biletul acela pe care tu l-ai tras.

Doar pentru ca trebuie sa alegi un cadou pentru Ioana de la IT pe care nu o cunosti foarte bine, nu inseamna ca nu poti sa-i gasesti ceva dragut si amuzant. Este bine cunoscut ca nicio femeie nu poate rezista unui masaj, asa ca de ce sa nu-i oferi un Aparat pufos de masaj pentru picioare? E un cadou misto si pe deasupra, ieftin - perfect ca sa te incadrezi in buget.

Totusi, daca numele de pe biletul tau este al unei colege care iti este si o foarte buna prietena, atunci esti indreptatit(a) sa alegi ceva mai indraznet si haios. De exemplu, Soacra pentru frigidere sau Masca de dormit broscuta curioasa sunt cadourile care starnesc chicote si zambete de la orice femeie. In plus, aceste cadouri sunt suficient de unice si neconventionale incat nimeni altcineva sa nu se fi gandit la ele.

 

Top 10 Cadouri Secret Santa colega 2019 - pret crescator

 

  1. Masca de dormit Broscuta curioasa - 38 lei

Este perfecta pentru colega pe care o suspectezi ca are jucarii de plus pentru ca iubeste lucrurile pufoase (ca altfel, ce poate fi coada aia paroaso-pufoasa care-i iese din geanta?). In plus, ii va fi utila cand sta prea mult cu ochii in monitor sau daca este sensibila la lumina.

masca-de-dormit-broscuta-curioasa

  1. Soacra pentru frigidere - 39 lei

Asta-i soacra care tace si face, un cadou Secret Santa cu totul neconventional pentru colega ta. Actioneaza ca un tampon absorbant pentru mirosurile neplacute care se acumuleaza in frigider si functioneaza cu bicarbonat de sodiu. Figurina prezinta un sistem reincarcabil, usor de utilizat, iar durata de actiune impotriva mirosurilor neplacute se situeaza in jurul unei perioade de circa 30 zile.

soacra-pentru-frigidere

  1. Calendar Steampunk din Lemn Ugears - 47 lei

Un studiu recent a demonstrat că femeile sunt cu mult mai organizate decât bărbaţii şi sunt capabile să îndeplinească mult mai multe sarcini atât acasă, cât şi la serviciu. Ce motiv mai bun de atât sa oferi acest cadou de Secret Santa colegei tale?

Calendar-Steampunk-din-Lemn-Ugears

  1. Aparat pufos de masaj pentru picioare - 75 lei

Papuci? Covor? Nope, nope! E o pereche de papuci de casa cu functie de masaj. Bonus: sunt suuuper suuuper moi. Datorita aspectului foarte dragalas si girly, aparatele de masaj cu asemenea design sunt ceea ce cauti cand ai nevoie de cadouri pentru femei care nu se opresc niciodata din muncit. Hei, nu cumva asa e si colega Popeasca din biletul tau de Secret Santa?

aparat-pufos-de-masaj-pentru-picioare

  1. Cana termosensibila Constelatii - 75 lei

In Cana termosensibila Constelatii cu inaltimea de 10,5 cm si diametrul de 9 cm., incap pana la 300 ml. de cafea sau ceai - daca mai pui si stropul de magie, s-ar putea sa fie chiar picatura care umple cana. Frumusetea sa consta in caracterul ei dublu: cand e rece, e un cer cu stele. Cand bautura o incalzeste, isi transforma peretii exteriori intr-o panza cu 11 constelatii. Este cadoul perfect de Secret Santa pentru colega pe care ai surprins-o o data citind horoscopul.

cana-termosensibila-constelatii

  1. Oglinda led maleabila - 82 lei

Oglinda LED este accesoriul care isi va gasi cu usurinta locul in trusa de infrumusetare a colegei tale. O va ajuta sa-si modeleze frumusetea in fel si chip. Are ventuze si un picior flexibil cu ajutorul caruia se poate fixa cu usurinta pe birou, in baie sau pe toaleta de machiaj. E super fashion si practica. Mai ca iti vine sa comanzi una si pentru tine.

oglinda-led-maleabila

  1. In Fata Blocului - 87 lei

Lapte Gros, Castelul, Elasticul, 123 La Perete Stai, Flori Fete Sau Baieti plus alte inca 50 de jocuri ale generatiei cu cheia la gat asteapta sa fie citite si impartasite. Acesta este cadoul care produce nostalgie si multa bucurie. Perfect pentru Secret Santa colega.

in-fata-blocului

  1. Hamac pentru picioare - 98 lei

Hamac-pentru-picioare

Alege acest cadou Secret Santa pentru colega ta si asteapta-te sa-si puna o multime de intrebari.

- Adica pot lucra cu spor si sa imi odihnesc picioarele amortite in acelasi timp?

- Da, poti!

- Si pot sa stau comod pe scaunul de la birou?

- Da, poti!

- Si pot sa mananc cat vreau si sa nu ma ingras?

- Nu, colega, asta nu. Mai bine lasi gogoasa aia deoparte si mananci un mar in timp ce iti intinzi talpile sub birou, ce zici?

  1. Wellness Pernita electrica - 138 lei

wellness-pernita-electrica

Crede-ne pe cuvant: orice colega si-ar dori acest cadou de Secret Santa. Caldura pe care aceasta Pernita o emana, amelioreaza cu succes durerile de spate, durerile musculate, osoase, durerile menstruale sau pe cele de suprasolicitare. Induce o stare de calm si relaxare. Durerea este eliberata in scurt timp de la utilizare, fiind o metoda invaziva si adjuvanta de tratament.

  1. Barometru Meteo Glob Pamantesc - 175 lei

barometru-meteo-glob-pamantesc

Uite accesoriul ideal pentru casa. Cristalele din interiorul globului isi vor schimba forma in functie de vremea de afara, astfel ca draguta ta colega va putea prezice daca cerul va fi senin sau daca urmeaza o furtuna. Nu o vei mai vedea vreodata ca ajunge plouata la birou, pentru ca nu a avut umbrela cu ea. Pentru ca e un cadou legat de previziune, functioneaza perfect pentru colega de la Marketing.

Secret santa colega

Te-ai convins? Avem idei Secret Santa care o vor face pe colega ta super fericita. Daca te-ai blocat in sugestii, in cele din urma poti sa alegi Wellness Pernita electrica. Aceasta o va face sa se simta relaxata si rasfatata.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!