Top 10 idei cadouri Craciun tata

Top 10 idei cadouri Craciun tata

Cand cumperi cadouri Craciun tata, mergi putin mai departe si nu te opri la optiunile clasice: o camasa, o sticla de vin si/ sau un deodorant. Este momentul sa fii mai inventiv/a si sa-l suprinzi cu un cadou neasteptat. In definitiv, este vorba de tatal tau - omul acesta deloc obisnuit. Cadoul sau de Craciun ar trebui sa fie la fel de uimitor ca si el. Am finisat aceasta colectie de cadouri cu "big daddy" in minte si suntem multumiti de rezultat. Cuprinde cadouri de Craciun unice, inovatoare, pe alocuri practice, pentru orice tatic.

Hai! Alege si ofera-i de Craciun cadoul super-Wow. Il merita, cu siguranta!

 

Sfaturi pentru cadouri Craciun tata

Pe tot parcursul anului, el a fost acolo, langa tine, ori de cate ori ai avut nevoie de el - ti-a dat sfaturi despre cum sa-ti repari masina, ti-a predat lectii de viata si poate chiar a impartit cu tine cateva dimineti (sau seri) incredibile. De Craciun, este timpul sa-i spui cat de mult inseamna pentru tine si cel mai potrivit lucru pentru a face asta, este sa alegi un cadou pe masura preferintelor si intereselor sale.

  • Pentru tata care are de toate, incearca un set de barbierit de lux, cu 4 piese incluse.
  • Daca iti spune ca tu esti singurul cadou de care are nevoie, suprinde-l cu un cadou de Craciun pentru toata familia (de exemplu, Racitor de vin 3 in 1 sau o Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin).
  • Un tata talentat in bucatarie va fi bucuros sa primeasca o serie de instrumente inovatoare practice (valiza barbeque cu 18 accesorii, kit gheare de urs).
  • Pentru tatal care iubeste sportul si provocarile outdoor ori nu lipseste niciodata din fata televizorului cand joaca echipa sa preferata alege un AirShot - Tir cu Tinte Suspendate in Aer sau un kit supravietuire outdoor.

Indiferent de ceea ce alegi sa oferi barbatului care a creat si a tinut unita familia voastra, asigura-te ca este ceva din suflet. Include un mesaj special. Emotia asta, alaturi de un cadou adecvat, ii vor reaminti cat de special este pentru tine.

 

Top 10 cadouri Craciun tata

 

  1. Unealta Wallet Ninja

De cand erai mic/a, ai avut impresia ca tatal tau este ca un Ninja atunci cand trebuie sa rezolve anumite probleme. Este puternic si pare ca nimic nu-l doboara. De aceea, credem ca aceasta unealta ii va veni manusa. Are 18 functii, pentru orice situatie. Este atat de mica si subtire, incat incape intr-un portofel.

Poate fi folosita ca: 1 - Rigla INCH 2 - Surubelnita mare 3- Desfacator de sticle 4- Desfacator de conserve 5- Curatator de fructe 6- Surubelnita mica 7- Cheie hexagonala #2 8- Cheie hexagonala #6 9- Cheie hexagonala #10 10- Cheie hexagonala #12 11- Cheie hexagonala #8 12- Cheie hexagonala #4 13- Surubelnita medie 14- Stativ pentru telefon 15- Desfacator de cutii 16- Deschizator de plicuri 17- Surubelnita pentru ochelari 18- Rigla CM

Unealta-Wallet-Ninja

  1. Hartie igienica Euro

Iata un cadou tare amuzant pentru un tata care stie de gluma. Este o mica avere la sul, cu doua straturi. Diametrul unei role este de aproximativ 10 cm la baza si fiecare bucata de hartie, pardon, fiecare bancnota are latimea de 10 cm. Sa tot arunce cu bani! Hartia este dublu stratificata si imita perfect bancnota de 100 de Euro.

Hartie-Igienica-500-Euro

  1. Racitor de vin 3 in 1

Daca tatal tau are gusturi fine, acest racitor cu aerator poate fi o supriza placuta pentru el. Dispozitivul raceste si aereaza vinul, pentru a-l face numai bun de baut. Ofera-l tatalui tau, alaturi de promisiunea ca vei merge in vizita la el si veti sta amandoi la un pahar de vorba, cu un vin perfect in mana. Racitorul cu aerator este fabricat din otel inoxidabil si PP. Are un design atragator si elegant.

racitor-de-vin-3-in-1

  1. Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin

De la tatal tau ai invatat sa faci primele mutari de sah, dar nu ati mai jucat de ceva timp si jocul s-a pierdut undeva, printr-un sertar prafuit. Poate ca ar fi timpul sa-i reamintesti cat ii placea sa joace sah si poate ca tu ar trebui sa treci mai des pe la el. Cand se va intampla acest lucru, veti scoate aceasta caseta si veti seta atmosfera perfecta pentru o relatie tata - fiu/ fiica: sah si vin.

caseta-deluxe-de-sah-si-accesorii-pentru-vin

  1. Trusa de scule Handy Man Large

Asta-i pentru tatal "Repara-tot" si nu putini sunt aceea. Nu stim cum se face, dar pare ca prin venele tatilor curge un talent innascut pentru reparatii si solutii la tot felul de probleme. Poate ca el are deja alte scule, dar nu are aceasta trusa. Si apoi, nici nu poate fi vorba de prisosinta cand ne gandim la reparatii. Nu stii ce, cum si de ce poate sa apara o problema. E bine sa fii pregatit. Trusa contine: un ciocan, un caiet Writersblok, o rigla pliabila din lemn, un patent si 3 pixuri retro.

Trusa-de-scule-Handy-Man-Large

  1. Patura cu maneci si buzunar

Poate ca tatal tau nu e atat de friguros, dar tu vrei sa-l stii bine. Aceasta patura cu maneci ii tine de cald si ii permite sa-si foloseasca mainile in timp ce se uita la meciurile favorite - sa-ti raspunda la telefon, sa tina paharul cu bere in mana sau sa ia o gustare. Buzunarul din fata este exact ce trebuie pentru telecomanda.

patura-cu-maneci-si-buzunar

  1. Suport carduri antifrauda si powerbank

E uimitor cum poate tatal tau sa tina pasul cu tehnologia, daca te gandesti cum erau vremurile cand te purta pe umeri si colindati padurile. Acest Suport carduri antifrauda si powerbank ii va fi foarte util.  Este realizat din aliaj metalic, protector impotriva furtului de date. Poate fi folosit si ca baterie externa pentru telefon sau tableta, avand o autonomie de 1800 mAh.

suport-carduri-antifrauda-si-powerbank

  1. Idei cadouri Craciun tata: Set cadou barbierit de lux 4 piese

Set Cadou Barbierit 4 Piese este ambalat intr-o cutie neagra de lux, cu inchizatoare magnetica care poate fi folosita cu usurinta si in calatorii. Il ajuta pe tatal tau sa aiba grija de barba sa si sa arate intotdeauna bine. Include un pieptene din lemn, o perie, o forfecuta si un pieptene metalic. Este cadoul potrivit de Craciun, pentru orice tatic cu barba.

set-cadou-barbierit-de-lux-4-piese

  1. AirShot - Tir cu Tinte Suspendate in Aer

Cine ar putea spune ca AirShot - Tir cu Tinte Suspendate in Aer este un cadou bun pentru tata?

Tu. Tu, pentru ca stii cum este tatal tau. Intotdeauna plin de viata, gata sa accepte provocari, sa se joace cu nepotii sai sau cu vreun copil de pe strada. Omul asta chiar are suflet de copil si nu si-a pierdut simtul competitiei. Fii sigur ca ii e dor de vremurile in care tu erai copil si va jucati impreuna cu o multime de lucruri. Nu e tarziu sa readuceti in discutie acele momente. Data viitoare cand mergi in vizita la ai tai, spune-i tatei sa pregateasca Tirul si jucati-va impreuna. Va fi distractiv.

 

  1. Kit gheare de urs pentru carnuri, cu pensula si manusi

Mamele pot fi foarte delicate in bucatarie, dar cand tatal tau se angajeaza sa prepare cina sau vreun gratar, fii sigur(a) ca se vede indemanarea sa deosebita. Are un talent incredibil. Acest tata va fi super incantat de Kit gheare de urs pentru carnuri, cu pensula si manusi. Nici macar nu stie ca exista asa ceva sau ca ar putea avea nevoie de asa ceva in bucatarie.

Fixeaza bucatile de carne si le marunteste cat ai zice ... "urs". Pensula si manusile din silicon sunt accesorii suplimentare pentru preparat carnea ca la carte, in conditii de maxima siguranta. Pentru a da stralucire crustei, carnea se unge cu unt sau ulei, cu ajutorul pensulei - dar, cu siguranta, tatal tau cunoaste deja aceste proceduri culinare. Stai numai sa-l vezi in actiune.

kit-gheare-de-urs-pentru-carnuri-cu-pensula-si-manusi

Idei de mesaje pentru cadouri Craciun tata

  • "Sper sa-ti placa asta si mi-as dori sa jucam impreuna, cand vin in vizita. - AirShot - Tir cu Tinte Suspendate in Aer

 

  • "Craciun fericit, tati! Multumesc ca esti alaturi de mine si ca ma ajuti ori de cate ori am nevoie.  Te iubesc." - pentru Patura cu maneci si buzunar

 

  • "Tata, faci cea mai buna friptura din lume. La anul sper sa ne vedem mai des si sa petrecem mai mult timp impreuna." -  pentru Kit gheare de urs pentru carnuri, cu pensula si manusi

 

  • "Sarbatori fericite, tata! Vreau sa-ti fie bine, pentru ca esti minunat." - pentru Patura cu maneci si buzunar

 

  • "Cred ca tu si vecinu' nea Nelu veti petrece mai mult timp impreuna, acum ca ai intrat la pensie. Un moment bun sa-ti redescoperi pasiunea pentru sah. Craciun fericit!" - pentru Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin

 

  • "Pentru ca esti cel mai tare tata si nu exista lucru care sa-ti stea in cale. Te iubesc mult!" - Unealta Wallet Ninja

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!