TOP 100+ Cadouri zi de nastere barbati, femei, copii

TOP 100+ Cadouri zi de nastere barbati, femei, copii
Ahhh... zilele de nastere, acele zile speciale care marcheaza trecerea anilor rand pe rand. Sunt o multime de motive pentru care zilele de nastere sunt deosebite si merita celebrate cum nu se poate mai frumos. Daca ai o persoana draga in viata ta care urmeaza sa-si sarbatoreasca ziua de nastere, cu siguranta vrei sa-i pregatesti ceva special - sa o faci sa se simta minunat in aceasta zi si sa-si aminteasca de cadoul tau pentru totdeauna. 

Dar, cadourile de zi de nastere functioneaza inclusiv pentru relatiile formale, nu doar pentru cei foarte apropiati pe care ii iubim cel mai tare. Ai un coleg, o coleg, un prieten de familie, un sef sau o alta persoana care urmeaza sa-si sarbatoreasca ziua de nastere? Fa un gest frumos si arata ca iti pasa de el, ca stii sa alegi un cadou inspirat. Transmite-i cele mai bune urari insotite de un cadou potrivit. 




Cadouri zi de nastere copii 0 - 9 ani

In primii ani de viata ai celor mici, zilele de nastere sunt cu totul deosebite. Daca la 1, 2 sau 3 ani copiii inteleg mai putin ce se intampla de ziua lor de nastere, incet incet se vor indragosti de aceasta zi in care ei sunt rasfatati cu daruri, surprize, sarutari, torturi colorate si multe alte bucurii. Fiorul petrecerilor va deveni din ce in ce mai intens pe masura ce vor inainta in varsta. Acordati atentie cadourilor de nastere de ce marcheaza 5 ani si 7 ani (ai auzit probabil de cei 7 ani de acasa, asa ca pragul acesta este unul deosebit). 

Acum jucariile, lampile de veghe, plusurile sunt cele mai inspirate cadouri pentru cei mici. 
Cadouri zi de nastere copii si cadouri adolescenti 10 ani - 15 ani

Intre 10 si 15 ani, copiii sunt mai mari si te poti gandi la cadouri mai serioase pentru ei. Incep sa devina interesati de un anumit domeniu, deja se indreapta repejor spre adolescenta si ii poti surprinde cu daruri mai mature: roboti, masini teleghidate, masini de gatit pentru fete, lampi de veghe speciale, cani termice din care sa-si deguste ceaiul sau ciocolata cu lapte dimineata, o pereche de casti, trepied, o cutiuta muzicala etc. 
Cadouri de Casa Noua - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri zi de nastere 16 ani si 17 ani

Inca e prea tanar sa plece singur in vacanta sau sa-si pregateasca singur petrecerea de zi de nastere. 16 ani este varsta la care multi tineri inca sarbatoresc ziua de nastere in familie. Unii din ei incep sa se vada cu gasca de prieteni sau colegi de la scoala sau de la activitatile optionale. Este foarte probabil ca adolescentul sa-si doreasca sa petreaca timp cu prietenii sai de ziua lui, asa ca poti sa-ti faci aceasta surpriza - sa inchiriezi o pensiune si sa-i permiti sa-si invite prietenii. 

Cele mai potrivite cadouri adolescenti zi de nastere 16 ani sunt gadgeturile sau articolele de sport, in timp ce fetele de 16 ani prefera deja oglinzile sofisticate, cutiutele organizatoare pentru ceasuri si bijuterii, cadourile originale cum sunt patura sirena sau chiar un rucsac antifurt trendy. Alege un cadou zi de nastere inspirat. 
Cadouri zi nastere 18 ani

Majoratul chiar este un prag important in viata oricui si ar trebui sarbatorit ca atare. Daca stii un tanar care urmeaza sa-si sarbatoreasca majoratul in curand, alege-i cadoul din timp si tine cont de pasiunile si hobby-urile sale. 

Majoratul este poarta spre maturitate si este bine sa fie sarbatorit cu stil, de preferinta in compania prietenilor si a voii bune. Daca sunt mai multi tineri care isi sarbatoresc majoratul, o escapada in grup este o modalitate suprema de a marca transformarea spre adulti responsabili. 
Cadouri zi de nastere 19 - 21 ani

In timp ce se indreapta spre 21 de ani, tanarul sau tanara isi va dori sa isi intinda tot mai mult aripile, sa exploreze, sa se aventureze in viata. Incepe sa descopere ce ii place mai mult in viata, ce vrea sa faca in continuare. Multi tineri de 19 - 21 de ani sunt aventurosi si iubesc activitatile noi, exaltante, provocatoare. 

Cele mai potrivite cadouri zi de nastere pentru 19 - 21 de ani pot fi jocurile de societate, cadourile traZnite, jocurile erotice, gadgeturile, aparatele de fitness, florile din aur pentru ele etc. 
Cadouri zi de nastere 22 - 30 de ani

20  si ceva de ani - iata cea mai frumoasa perioada a vietii. Unii isi aleg acum cariera, au primul job important, se muta singuri sau cu partenerul de viata, incep sa-si faca planuri serioase de viitor, se distreaza cu prietenii si familia, se desprind tot mai mult de parinti. O parte din ei intalnesc marea dragoste, isi intemeiaza acum familii, au copii. 

Apoi, cand ajungi la 30 de ani, poate fi destul de dificil sa-ti iei ramas bun de la cei 20 de ani. Am auzit despre multe fete care plang la ziua de nastere de 30 de ani. La 30 de ani esti deja independent, tanar si inca ai multe de descoperit. Viata se aseaza intr-un ritm confortabil, familiile incep sa creasca, asa ca zilele de nastere acum pot fi in compania familiei, a nasilor, a prietenilor de familie. 

In functie de relatia pe care o ai cu sarbatoritul sau sarbatorita, poti alege cadouri inedite, florale, decantoare de vin pentru barbati, cadouri amuzante pentru prietenii cu simtul umorului, cadouri erotice pentru partenerii de viata. Alege  pachete cadou,  accesorii fashion, ustensile pentru aer liber, cutie pentru  depozitarea ceasurilor,  jocuri de societate.


 
Cadouri de ziua de nastere 31 - 40 de ani


Daca a ajuns la 30 de ani si viata nu l-a prins insurat (sau nu a prins-o maritata, cu copii), cel mai probabil pragul de 40 de ani asa ii va surprinde pe cei sarbatoriti. Pana la varsta de 40 de ani cei mai multi oameni au o familei si sunt inconjurati de familie, copii, prieteni, nasi. Au o experienta bogata de viata si au vazut o parte buna din lume. Stiu ce le place si ce nu le place. Stiu cum isi doresc sa-si petreaca timpul. Unii muncesc mult - si poti sa-i surprinzi cu aparate de masaj. Altii sunt interesati sa se mentina in forma - poti sa le propui cadouri de fitness si beauty. Partenerii de viata devin tot mai aventurosi si interesati sa-si condimenteze relatia intima - pentru el si ea din viata ta, poti alege cadouri cu tenta erotica. Minunate sunt aceste cadouri:  oglindă cosmetică,  cutii bijuterii (cadouri zi naÈ™tere pentru femei),  carti de joc amuzante,  instrumente de scris, produse de  ingrijire personala,  buchet cu trandafiri de sapun.

La 40 de ani este momentul ideal pentru a imbratisa pe toata lumea si tot ceea ce iubesti in viata. Merita sa sarbatoresti ceea ce ai realizat si ceea ce inca nu ai experimentat. Desi multi vad varsta de 40 de ani ca o panta a vietii este mai pozitiv si productiv sa te gandesti la ea ca la un nou capitol in viata ta - cu noi provocari si aventuri dincolo de zona ta de confort (o harta razuibila e o idee super buna de cadou zi de nastere pentru asta). Nu rata ofertele Mindblower. 
Cadouri de Casa Noua - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri zi de nastere 41 - 50 de ani

Cadourile inspirate pentru aceasta varsta sunt in general cele mai formale (tinand cont si de relatia pe care o ai cu sarbatoritul); decantoare si cadouri de baut pentru el, gadgeturi si idei pentru gratare de aer liber sau bucatarie; aparate de masaj, ustensile de bucatarie sau solutii ingenioase, purificatoare de aer, difuzoare aromaterapie, cadouri de yoga si fitness pentru cei mai activi,  cutii bijuterii si pentru depozitarea ceasurilor, oglindă cosmetică, produse de  ingrijire personala, carti de joc, etc. 

Daca a ajuns la 50 de ani - transmite-i cele mai calde salutari pentru ca... a reusit! Are deja o jumatate de secol pe planeta si inca multe lucruri il asteapta. Cercurile sale sociale infloresc alaturi de prieteni, colegi si familie. E timpul sa faca ceva pentru ei - sa ia o pauza de la serviciu si sa plece intr-o calatorie, sa opreasca anii care trec cu viteza si sa-i faca memorabili. 
Cadouri zi de nastere 60, 70 si 80 de ani

Nu imbatraneste - ci, devine mai bun pe zi ce trece, asemenea unui vin select. Dupa 60 de ani, viata plina, bogata de dragoste, experiente si amintiri. Daca sarbatoritul are copii, acestia sunt deja independenti si au propriile familii. Timpul celor care isi sarbatoresc aceasta zi de nastere este al lor si doar al lor. Au multe de sarbatorit si multi oameni dragi pe care sa-i doreasca alaturi. 

Cu fiecare deceniu prins in salba vietii, vin si mai multe motive de a sarbatori ziua de nastere alaturi de cei dragi si de a pretui timpul petrecut impreuna. 

Cadourile potrivite pentru aceasta varsta sunt aparatele de masaj, purificatoarele de aer portabile, gratarele portabile si solutiile ingenioase in bucatarie, un puzzle 3d ugears de colectie, o harta razuibila, pijamale sau halate etc. 
Cadouri zi de nastere 90 - 100 de ani

90 de ani inseamna o adevarata piatra de hotar, iar 100 de ani inseamna un veac. In atatia ani, sarbatoritul a fost martorul atator schimbari - tehnologia si stiinta au facut salturi uriase, lumea a devenit mai mica, ambitiile noastre mai mari. Familiile s-au raspandit si totusi suntem mai conectati ca niciodata. 

Cele mai emotionante cadouri pentru 90 si 100 de ani sunt imbratisarile calde, mesajele transmise prin telefon, surprizele de grija si confort, amintirile care pun zambete pe fata si ras in stomac. Interactiunea conteaza cel mai mult pentru cei care sarbatoresc ziua de nastere 90 - 100 de ani. 
Speram ca ideile noastre de cadouri barbati zi de nastere si cadouri femei zi de nastere ti-au picurat inspiratie bogata in inima pentru a-i sarbatori pe cei dragi. Fa tot ce poti ca sa marchezi frumos o zi de nastere a unei persoane pe care o iubesti. Si chiar daca relatia ta cu sarbatoritul sau sarbatorita este una mai formala, gandeste-te la ea si ofera-i un cadou oricat de mic. Uneori gesturile mici ajung departe, departe in inima celui care se bucura de ele. 

Fiecare zi de nastere merita pretuita. La multi ani!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!