TOP 100+ Cele mai frumoase Mesaje si urari de Craciun

TOP 100+ Cele mai frumoase Mesaje si urari de Craciun
Craciunul este sarbatoarea renasterii si momentul clipelor de neuitat alaturi de familie. Este in acelasi timp, perioada cadourilor, dar si acel moment din an in care se trimit cele mai multe urari. A devenit deja o obisnuinta pentru noi toti sa ne trimitem fel si fel de mesaje de multumire sau mesaje cu si despre “Sarbatori fericite!”, menite sa le aduca celor din jurul nostru zambetul pe buze.

Daca ti-ai facut deja lista de cadouri si iti doresti s-o completezi cu ceva special ti-am pregatit peste 100 de mesaje si urari de Craciun cu care sa-i impresionezi pe cei dragi.

Hai sa le descoperi si tu!

 

100+ mesaje si urari de Sarbatori

Urari pentru prieteni

1. Craciun fericit, drag prieten! Fie ca magia sarbatorilor sa te insoteasca pe tine si cei dragi!
2. Esti cel mai bun cadou pe care mi l-as fi dorit de Sarbatori! Sarbatori fericite!
3. Iti urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi! Fie ca sufletul sa-ti fie plin de caldura si liniste!
4. Fie ca lumina sarbatorilor de iarna sa straluceasca in casa ta! Sarbatori fericite, prietene!
5. Iti urez Sarbatori Fericite alaturi de familie, fericire si sanatate!
6. Fie ca aceste sarbatori sa-ti aduca in dar multa sanatate si prosperitate! Craciun fericit si un Nou An pe masura!
7. Sper ca Mos Craciun sa fie la fel de darnic si cu tine, pentru a avea parte de cea mai deosebita experienta de Craciun. Iti multumesc pentru clipele impreuna! Craciun fericit!
8. Sarbatorile au fost intotdeauna mai calde si mai frumoase in preajma ta! Sper ca acest Craciun nostalgic sa te aduca mai aproape de toti cei dragi!
9. Lasa magia sarbatorilor sa patrunda in sufletul tau si sa aduca mai multa fericire inimii tale! Iti urez un Craciun fericit, plin de dragoste, alaturi de cei dragi!
10. L-am trimis pe Mos Craciun la tine sa-ti astearna pe masa festiva multa magie, fericire, pace si implinire. Craciun fericit, prieten minunat!
11. Chiar daca nu pot fi prezent fizic alaturi de tine, in sufletul meu vei dainui intotdeauna. Iti transmit multa binecuvantare si fie ca tot ce e mai bun, sa se astearna la masa ta, de Craciun.

 

Urari pentru iubita

12. Nici daca te-as fi cautat o mie de ani, nu as fi gasit un suflet pereche mai bun ca tine. Sarbatori fericite, iubita mea!
13. Alaturi de tine, iubirea pluteste in aer zi de zi! Craciun fericit alaturi de mine si cei dragi!
14. Fie ca legatura noastra sa fie presarata cu iubire si incredere pentru o eternitate! Iti doresc ca acest Craciun sa-ti aduca in suflet multa fericire si implinire!
15. Tu esti lumina vietii mele si bucuria de a ma trezi in fiecare dimineata. Astazi, iti urez un Craciun fericit si plin de momente magice!
16. Niciun cadou de Craciun nu-mi va putea oferi niciodata la fel de multa bucurie precum imi oferi tu. Esti cel mai de pret dar din viata mea. Craciun fericit!
17. Craciun fericit, iubita mea! Iti trimit un val de fericire, pozitivitate si ganduri bune!
18. Tu esti tot ce am nevoie pentru sarbatori de vis! Craciun fericite, sufletul meu pereche!
19. Viata noastra este asemeni unei comori! Fie ca spiritul Craciunului sa binecuvanteze pentru o eternitate dragostea pe care o impartasim! Sarbatori fericite!
20. Daca as fi stiut ca o sa te intalnesc pe tine, n-as mai fi cerut mosului sa-mi aduca cadouri nesemnificative. Te iubesc pana la cer si inapoi! Craciun fericit, iubita mea!
21. Ai transformat Craciunul intr-o sarbatoare magica. Iti multumesc ca esti cadoul meu de sarbatori! Craciun fericit!
22. Alaturi de tine, sarbatorile sunt mai speciale ca niciodata. Fie ca aceste sarbatori sa aduca la usa casei tale multa fericire si implinire. Sarbatori fericite, ingerasul meu!

 

Urari pentru iubit

23. Esti stalpul vietii mele si fericirea zilnica! Sarbatori fericite, iubitul meu!
24. Craciunul acesta va fi mai memorabil in doi, mai ales ca impartasim aceleasi valori. Te iubesc si iti urez Sarbatori Fericite alaturi de toti cei dragi!
25. Esti cel mai perfect cadou de Craciun pentru orice femeie! Iar eu sunt norocoasa sa fiu a ta. Craciun fericit!
26. Zambetul tau este asemeni stelei din varful bradului de Craciun. Iar tu esti steaua vietii mele. Sarbatori minunate, dragul meu!
27. Craciunul acesta voi profita de fiecare clipa alaturi de tine pentru a creea sarbatori de poveste. Sper sa traim la infinit momente ca-n aceste sarbatori magice!
28. Mos Craciun mi-a oferit cel mai frumos cadou - pe tine! Craciun fericit, dragostea mea!
29. Sarbatorile sunt mai magice alaturi de tine! Abia astept sa descoperim impreuna bucuriile pe care acest ni le-a pregatit acest Craciun!
30. Tu ai calitatile ideale de la cadoul perfect - esti vesel, amuzant, iubitor si intelegator. Esti tot ce mi-as fi putut dori! Craciun fericit!
31. Craciun fericit! Inca o data pe acest an iti spun cat sunt de recunoscatoare ca esti parte din viata mea. Tu esti cheia unor sarbatori de poveste!
32. Daca odinioara asteptam Craciunul pentru a trai clipe deosebite in familie, acum tu esti lumea mea intreaga. Iti multumesc ca esti aici, om minunat! Craciun fericit!
33. Abia astept sa depanam amintiri alaturi de cei dragi, sub magia bradului de Craciun! Fie ca toate dorintele tale sa devina realitate! Eu iti daruiesc toata admiratia si dragostea mea!

 

Mesaje pentru bunici

34. Sunt extrem de norocos ca va am in viata mea! Sarbatori fericite, bunic drag!
35. Cu ocazia Craciunului, iti trimit o tona de imbratisari si salutari, alaturi de ganduri bune asemeni sufletului tau, bunicule/bunica!
36. Tu esti motivul pentru care sunt cineva astazi. Iti multumesc negresit! Sarbatori fericite, ingerul meu pazitor!
37. Nu gasesc cuvinte sa-ti spun cat de mandru sunt ca esti bunica/bunicul meu! Iti urez un Craciun minunat, cu mese imbelsugate si multa caldura in suflet!
38. Fara tine, magia Craciunului nu ar fi fost prezenta niciodata in viata mea. Te iubesc si iti urez Sarbatori imbelsugate!
39. Fara placintele calde, mainile muncite si zambetul indelungat, nu as fi avut o copilarie la fel de speciala. Iar aceste sarbatori alaturi de tine vor fi la fel de magice ca si atunci. Sarbatori fericite!
40. Cu ocazia Craciunului iti rapesc cateva secunde pentru a-ti aduce aminte cat esti de special(-a) pentru mine. Craciun fericit, bunico/bunicule!
41. Bunico/Bunicule, iti multumesc pentru fiecare clipa de bucurie si pentru toate eforturile tale de a transforma fiecare Craciun in momente de neuitat. Esti magic si-ti urez Sarbatori Fericite, asemeni tie.
42. Nimic nu se compara cu imbratisarea voastra calda si cu mesele imbelsugate care ma duc cu gandul la copilaria frumoasa de odinioara. Craciun fericit, dragii mei bunici!
43. Craciunul aduce la un loc intreaga familie. Insa n-ar avea acelasi farmec in lipsa voastra. Craciun fericit, dragii mei bunici!
44. Chiar daca nu imi sunteti alaturi, chipul vostru este in permanenta in inima mea. Va trimit imbratisari calde si va urez sarbatori de poveste!

 

Mesaje pentru parinti

45. Craciun fericit, dragii mei parinti! Sunteti cel mai frumos cadou de sarbatori si din intreaga viata!
46. Chiar daca poate n-am reusit sa va multumesc de fiecare efort depus si sa va fiu alaturi in toate momentele dificile, profit de aceasta ocazie deosebita pentru a va ura Sarbatori Fericite, alaturi de bucurie, liniste si multa fericire.
47. Craciun fericit, parinti minunati! Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca multa sanatate si implinire alaturi de intreaga familie!
48. Acest an va fi cu totul si cu totul special alaturi de voi. Am vorbit cu Mosul sa va aduca tot ce se regaseste mai bun in tolba sa, alaturi de multa iubire si implinire.
49. Intotdeauna pastrez amintirile de sarbatori intr-un loc special al sufletului meu. Iar asta datorita voua. Va iubesc si va urez un Craciun fericit, dragii mei parinti!
50. Ati umplut fiecare Craciun cu traditii frumoase si amintiri de neuitat, pe care le-am pastrat adanc in inima mea. Fie ca aceste sarbatori sa fie la fel de magice ca cele pe care mi le-ati oferit si voi de-a lungul timpului!
51. Sarbatorile sunt cu si despre voi! Craciun minunat, dragi parinti!
52. Craciunul acesta este cu totul special. Sper si voi sa-l resimtiti la fel de magic, pe cat de special sunteti si voi. Sarbatori de vis!
53. Dragi parinti, va doresc un Craciun fabulos cu multa fericire si bucurie!
54. Voi sunteti lumea mea intreaga si cel mai frumos cadou de Craciun. Sarbatori fericite!
55. De sarbatori, singura minune pe care mi-o doresc este sa petrec mai mult timp alaturi de voi! Craciun fericit, parintii mei minunati!

 

Urari de sarbatori pentru colegi

56. Anul acesta a fost minunat alaturi de tine! Ma bucur ca te-am descoperit si ca-mi esti aproape. Craciun fericit alaturi de cei dragi!
57. Fie ca sarbatorile si sufletul sa-ti fie pline de fericire, si casa cu cei dragi! Craciun fericit si multe impliniri in noul an!
58. Este timpul sa transformi toate reusitele de peste an in momente de relaxare alaturi de cei dragi. Sarbatori fericite alaturi de persoanele iubite!
59. Imi doresc ca acest Craciun sa-ti aduca mai multa implinire, fericire si bucurie. Craciun fericit si sarbatori speciale!
60. Sunt onorat (-a) ca am avut posibilitatea sa lucrez cu un astfel de om minunat, ca tine. Sper ca sarbatorile de iarna sa-ti ofere satisfactie si bucurie deplina, asa cum meriti. Craciun fericit!
61. Este mult mai usor sa te bucuri de sarbatori cand ai parte de colegi deosebiti. Iar tu esti unul dintre ei! Sarbatori fericite, cu lumina din belsug si veselie!
62. Un coleg ca tine este precum un diamant pur. Sper ca si magia Craciunului sa reflecte prin darurile primite toata consideratia mea. Iti urez Sarbatori Fericite alaturi de prieteni si familie!
63. Stiu ca esti un dar de la Dumnezeu, pe care-l voi pretui in fiecare ceas al vietii mele. Iar pentru asta ma rog sa ai un Craciun cu mese festive si imbelsugate, alaturi de multa satisfactie si fericire.
64. Nu esti un simplu coleg, ci si o parte din familia mea. Fie ca acest Craciun sa ne aduca mai aproape si sa-ti pot oferi aprecierea pe care o meriti!
65. Esti o veriga nepretuita din viata mea profesionala si profesionala. Sunt profund onorat ca te am alaturi. Iar pentru asta iti transmit toate gandurile mele bune, in prag de sarbatori.
66. Iti doresc un Craciun spectaculor, plin de minuni, dragul meu coleg si prieten!
67. Impreuna suntem o adevarata familie si sunt pe deplin recunoascator ca tu faci parte din ea. Craciun Fericit!

 

Mesaje pentru sefi

68. Esti un sef minunat! Fie ca Craciunul sa te rasplateasca cu admiratie si fericire din partea celor dragi.
69. Craciun fericit si plin de bucurie, pentru cel mai minunat sef din cati au existat vreodata!
70. Sarbatori fericite, sefu’! Iti multumesc pentru intreaga indrumare si toate eforturile facute pe parcursul colaborarii noastre.
71. Nu doar ca esti un sef deosebit, dar si un om minunat. Fie ca Craciunul sa-ti rasplateasca toate eforturile si sa-ti ofere momente de neuitat alaturi de cei dragi!
72. Iti urez un Craciun lipsit de stres si plin de fericire, alaturi de intreaga familie!
73. Cu tine drept lider in echipa, succesul a fost intotdeauna la un pas distanta. Iti multumesc ca esti alaturi de noi si Sarbatori Fericite!
74. Va multumesc pentru fiecare moment petrecut alaturi de noi. Acum, sper ca odata cu sosirea Craciunului, va veti bucura de prosperitate, fericire si implinire, alaturi de persoanele minunate din viata dumneavoastra.
75. Sefule, nu esti doar un lider, ci si cel mai bun ghid din viata mea. Cu ocazia Craciunului, iti urez tie si familiei tale tot ce este mai bun.
76. Fie ca traditiile, colindele si mesele imbelsugate sa va ofere un Craciun de neuitat!
77. Mos Craciun a trecut pe la mine si m-a rugat sa-ti urez sarbatori cu bine, multa sanatate si fericire alaturi de intreaga familie.
78. De Craciun, trimit in casa dumneavoastra o raza de lumina care sa va umple sufletul cu bucurie si masa de bogatie. Sarbatori fericite!

 

Urari pentru frati

79. Atunci cand mi-am dorit o minune in viata mea, ai aparut tu. Iar Craciunul acesta va fi si mai magic alaturi de tine. Craciun fericit, jumatatea mea!
80. Nu esti doar cea mai buna sora, ci si cea mai mare binecuvantare de Sarbatori. Craciun fericit!
81. Cand te vad pe tine, ma intreb ce am facut atat de bine ca sa primsc un asa frate. Fie ca Sarbatorile tale sa fie linistite, fericite si pline de multumire!
82. Esti cel mai bun prieten, tovarasul de suferinta, cel care-mi aduce inotdeauna o mangaiere atunci cand am nevoie de ea. De aceea iti urez ca tot binele sa ti se intoarca si sa te bucuri de un Craciun minunat in compania persoanelor dragi.
83. Fie ca toate dorintele sa-ti devina realitate in aceasta perioada festiva. Sarbatori imbelsugate, sora mea!
84. Iti urez un Craciun calduros, plin de bucurii si iubire!
85. De Craciun, iti urez prosperitate, fericire si sanatate, si multe cadouri care sa-ti aduca zambetul pe buze. Sarbatori fericite!
86. Destinul nostru a fost scris in stele! Chiar daca nu-ti pot fi alaturi de sarbatori, te port pretutindeni in gandul si inima mea. Si iti urez din suflet un calduros Craciun Fericit!
87. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a binecuvantat cu o asa sora minunata! De Craciun, sper ca Mosul sa-ti aduca tot ceea ce ai visat si multa bucurie sufleteasca.
88. Daca ar fi sa aleg un cadou de Craciun, te-as alege tot pe tine. Sarbatori fericite si un An Nou mai bogat!
89. In aceasta perioada magica a anului, iti doresc sa ai parte de multe realizari si momente de neuitat alaturi de familie.
90. Chiar daca in acest an nu-ti pot fi alaturi, sper ca vei reusi sa transformi magia Craciunului intr-un moment special al vietii tale. Iti doresc sarbatori fericite, pline de stralucire!

 

Mesaje amuzante pentru Craciun

91. Sper ca Mos Craciun stie deja cat esti de grozav si o sa-ti aduca un cadou pe cinste. Fa tot ceea ce-ti doresti, dar nu-ti suplimenta kilogramele.
92. Fie ca fericirea ta de Sarbatori sa fie la fel de mare precum soldul cardului de credit. Craciun fericit!
93. Iti urez un Craciun plin de fericire si mai putine batai de cap cu facturi usturatoare!
94. Se spune ca Mos Craciun s-a impotmolit. Dar sigur vine si la tine pana la anul. Sarbatori fericite!
95. Anul acesta, Mos Craciun nu-ti mai aduce pizza de sarbatori. Dar vine cu fericire, sanatate si o tolba plina de productivitate pentru noul an.
96. Anul acesta, Grinch a furat magia sarbatorilor de iarna. Glumesc! Craciun fericit si betii echilibrate!
97. Nici masina, nici cavou, n-ai sa vezi in Anul Nou! Iata-l vad pe Mos ca vine, cu un sac de fericire si il lasa in poarta la tine.
98. Grinch n-a furat Craciunul! Dar i-am zis sa te rapeasca pe tine sa te aduca in brate la mine. Sarbatori fericite!
99. Stiu ca ai pretentii mari de sarbatori. Dar o sa te multumesti cu prezenta mea si cu bucuria de a-ti fi alaturi. Asteapta-ma ca vin!
100.Daca n-ai noroc in dragoste sau la Loto, ti-am trimis un Mos Craciun cu noroc si prosperitate care sa ti le ofere pe toate. Craciun fericit!
101.Anul acesta ai primit destule daruri. Iau eu ce ramane in tolba lui Mos Craciun. Nu uita sa fii fericit! Un Craciun minunat sa ai!
102.Pisica a daramat bradul si spiridusii s-au speriat. Dar iti promit ca-l gasesc eu pe Mos Craciun si ca-ti aduc in dar multa veselie si nostalgie.
103.Stiu ca ti-ai fi dorit cash, dar la Mega nu aveau decat cas-caval. Nu fi trist! Promit ca la anul Mosul va fi mai darnic.

Acestea sunt sugestile noastre de mesaje pentru sarbatori. Cu ele vei reusi in mod ferm sa aduci zambetul pe chipul celor dragi si sa asterni sub brad mai multa magie. Pentru cadouri de poveste, te invitam in magazinul nostru online de unde vei putea alege pe nerasuflate cele mai deosebite daruri de Craciun pe care sa le asociezi cu urarile potrivite.
Raspandeste si tu dragostea si spiritul sarbatorilor de iarna alaturi de cei dragi!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!