Top 12 Idei cadouri copii de Craciun 2020. Foarte originale

Top 12 Idei cadouri copii de Craciun 2020. Foarte originale

Crezi sau nu, nu ai nevoie de surle si trambite, ecrane interactive cu tone de actiune si tehnologie ca sa aduci fiorul bucuriei in sufletul unui copil, cu un cadou perfect de Craciun. Dovada? Fiecare idee de cadou pe care am ales-o pentru aceasta lista este fabuloasa, validata de copii si atat de potrivita pentru sezonul cadourilor de Craciun 2020. Lista noastra nu include telefoane si tablete scumpe care au darul sa fure atat de usor realitatea in care traieste de fapt orice copil.

Acestea sunt cadouri copii diverse, extrem de originale, jucării educative , jucarii interactive, set cadou de constructie, de cooperare si relationare.

Idei cadouri copii de Craciun 2020

1.Harta razuibila - ofertă specială

harta romaniei

Poti sa-i oferi copilului tau Harta Razuibila a Romaniei sau Harta Razuibila Am fost acolo, a Lumii. Aceste harti sunt speciale prin faptul ca sunt acoperite cu o foita subtire aurie, ce se razuieste pentru a dezvalui detaliile geografice cu formele de relief aferente. Copilul va putea sa razuiasca acele locuri pe care le-a vizitat, va avea o idee mai buna despre cat de mare este lumea in care traieste si va putea sa-si seteze noi obiective de calatorie pentru viitor. Cu putina grija, o harta razuibila poate fi companionul de calatorie perfect pentru toata viata.

 

2. Glob Pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED C-Shape

glob plutitor

Acest glob foloseste elemente de fizica si geografie pentru un aspect uimitor. Pluteste, se invarte si ilumineaza camera atunci cand este intuneric. Poate fi asezat pe birou, la vedere si contemplat cu placere. Functioneaza ca instrument de invatare la fizica si geografie, dar si ca lampa de veghe deosebita.

 

3. Ou labirint Dragonul

ou-labirint-dragonul-rosu

Este un puzzle 3D in forma de ou care antreneaza mintea si imbunatateste logica. Regulile sunt simple: trebuie doar sa misti batul prin interiorul oului, folosindu-te de caile libere. Cand vei ajunge la final, bucuria va fi imensa. Copiii adora sa gaseasca solutii, iar perseverenta ii face mai rabdatori si le creste stima de sine. De aceea, oul labirint este un cadou inspirat pentru orice copil.

 

4. Masina cu telecomanda, jucarii cu telecomanda

masina-cu-telecomanda

Daca esti in cautarea cadoului perfect pentru un baiat pasionat de masini, alege sa-i asezi sub bradul de Craciun o masina cu telecomanda. Perfecta pentru aventuri si ore intregi de distractie, o masina cu telecomanda se misca fascinant. Poate sa functioneze pe baterie pana la 20 de minute si are control pana la 80 de metri, ceea ce e impresionant. Si Mos Craciun va dori sa dea o dura cu ea inainte de a continua sa lase cadourile sub brad.

 

5. Jucarii din lemn pentru copii,  jucării educative

set-jucarii-din-lemn-atelier-micul-tamplar-19-piese-3741-9686 (1)

Daca intr-adevar iti doresti sa stai cat mai departe de cadourile gadget, pentru Craicunul 2020 pregateste pentru copii, jucarii din lemn cadou. Acestea au o multime de avantaje: sunt durabile si atemporale, dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor, sunt educative, incorporeaza activitati din viata reala, nu-l distrag pe cel mic asa cum fac jucariile electronice, incurajeaza interactiunea si logica, rezolvarea problemelor, coordonarea mana- ochi, dezvoltarea abilitatilor motorii fine si invatarea senzoriala. Adeptii educatiei Montessori recomanda jucariile din lemn pentru toate aceste beneficii si multe altele in dezvoltarea copiilor. Alege:  papusi si accesorii,  jucarii de baie,  accesorii scaune,  carucioare papusi.

 

6. Sosete colorate

set-6-sosete-colorate-salbatice-jungle-fever-3457-7185 (1)

Pentru al tau copil sau un copil drag, de Craciun poti pregati un cadou foarte colorat: sosete vesele. Acestea pot avea imprimeuri din cele mai haioase: cu sirene pentru fetite, cu biciclisti, catelusi, pisicute etc. Cu siguranta, orice copil va fi super incantat sa descopere surpriza mosului, de vreme de copilaria este o perioada atat de colorata in viata oricui.

 

7. Ceas de perete haios

Un ceas de perete nu este doar un obiect necesar in camera copilului, dar si un  obiect decorativ care ii completeaza stilul. Pentru un copil mai mic, poti alege un ceas de perete cu 12 sunete de animale. La acest ceas, orele sunt marcate de cate un animal salbatic, iar la ora exacta se aude sunetul animalului respectiv. Pentru copiii mai mari, poti alege un ceas matematica de perete, cu ecuatii sau un ceas cu fazele lunii, un prilej bun sa-l motivezi sa citeasca si sa descopere mai multe lucruri despre Luna, satelitul Pamantului.

 

8. Aparat popcorn fara ulei Sweet Times

aparat-popcorn-fara-ulei-sweet-times-3267-7814

Asa cum stii deja, cei mici iubesc floricelele si nu trebuie sa le pui un film sau niste desene animate ca sa le vina pofta de popcorn. Si mai frumos este sa le oferi un aparat potrivit care sa-i ajute sa pregateasca ei insisi desertul perfect, cu foarte putin efort. Aparatul face floricele fara ulei, ceea ce inseamna ca acestea vor fi mai dietetice si mai sanatoase. Si pentru ca surpriza sa fie completa, aparatul de popcorn are un design absolut fermecator, inspirat de standurile pe care le gasim in orice parc de distractie.

 

9. Joc educativ sah in 3

Joc-de-Sah-in-3-2.jpg-2866-2769

Ii place sa joace sah si o face bine? Du-i pasiunea mai departe si ofera-i un Joc sah in 3 ca sa poata sa joace cu toti fratii sai sau cu toti prietenii pe care ii primeste in vizita. Sahul in 3 este o inventie minunata care permite jocul a trei persoane simultan. Astfel, al treilea nu mai sta pe bara, ci distractia se prelungeste si devine mai palpitanta. Craciunul este momentul perfect sa oferi cadou un Joc Sah in 3. E una din cele mai interesante jucarii interactive.

 

10. Oglinda iepuras - set cadou

Incepand cu varsta de 6 - 7 ani, fetitele incep sa devina tot mai cochete si sa se priveasca tot mai atent in oglinda. Daca vrei sa faci o surpriza frumoasa de Craciun unei fetite sau unei adolescente, ofera-i o oglinda magica, in forma de cap de iepuras, cu urechiuse. Pachetul include o oglinda de masa cu stand, precum si o oglinda mai mica, tot cu urechiuse amuzante si cu factor de marire. Are led-uri frontale si pe spate, precum si butoane tactile pentru activare/ dezactivare.

 

11. Puzzle 3D Barca Trimaran din lemn Ugears -  ofertă specială

Puzzle-3D-Barca-Trimaran-din-lemn-Ugears-7-2475-6526

Acest puzzle 3D are 237 de componente din lemn, care il vor ajuta pe copil sa construiasca in circa 12 ore o minunata barca. Piesele nu necesita adeziv pentru lipit, iar toate instructiunile sunt incluse in pachet. Te gandesti cum ai putea sa petreci o zi de iarna frumoasa in casa, alaturi de al tau copil? Ei bine, un astfel de proiect de constructie a unei barci, este o idee excelenta de conectare si relationare.

 

12. Cana termosensibila Constelatii - lichidare de stoc

cana-termosensibila-constelatii-399-5792

Stii diminetile reci de iarna cand copilul isi bea ciocolata calda, laptele cu cacao sau ceaiul cu scortisoara si aroma de portocale? Ofera-i acest cadou de Craciun, o cana termosensibila Constelatii si acele dimineti vor fi mai vesele. Asta pentru ca peretii exteriori ai canii vor incepe sa lumineze imediat ce ea cuprinde lichid fierbite. Copilul tau va fi incantat de o astfel de transformare care ii va face ziua mai vesela.

 

Nu trebuie sa cauti cate-n luna si in stele sau sa te dai peste cap ca sa gasesti un cadou de Craciun inspirat. Uneori, ideile simple, educative, fara prea mare pompa, sunt cele mai apreciate. Nu uita sa incluzi un mesaj alaturi de cadoul de Craciun pe care il lasi sub brad de la Mosul.

Pentru mai multe idei cadouri copii pentru Craciun 2020 vino pe Mindblower. Avem  seturi de constructii,  jucarii bebe,  jucarii si jocuri,  instrumente muzicale de joaca,  masinute si motociclete de lemn,  trenulete si accesorii.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!