Top 14 idei cadouri de Sf Andrei

Top 14 idei cadouri de Sf Andrei

Stii pe ce data e Sf Andrei?

Pe  30 Noiembrie. Este ziua in care ii sarbatorim pe toti cei care poarta numele Sfantului Apostol Andrei (si nu sunt putini aceia). Este un moment foarte bun pentru a le arata ca ii apreciem, ca ii iubim si ca ne bucuram ca sunt in preajma noastra.

Andrei a fost unul din cei 12 apostoli ai lui Iisus si cel care a propovaduit religia crestina pe meleagurile Romaniei. Din acest motiv este considerat octrotitorul si patronul spiritual al Romaniei.

Avem 14 recomandari cadouri de Sf Andrei pe care poti sa le comanzi acum online, cu livrare rapida, direct din stocul Mindblower. Fie ca ai in familie sau intre prieteni sarbatoriti cu acest nume, te ajutam sa ii surprinzi cu un cadou original.

 

Idei de cadouri de Sf Andrei pentru Andrei, Andu, Andy

  1. Umbrela cu pliere in sus

Exact ce-i lipseste lui Andrei. Il va amuza teribil aceasta umbrela cu sistem de inchidere inovator. Este varianta ideala si inedita a umbrelelor clasice, deoarece vine cu mici inovatii care sa iti faca drumul prin ploaie mult mai usor si placut. Mecanismul de pliere in sus te scapa de inchiderea deficitara a umbrelelor clasice, mai ales daca intri intr-o cladire sau in masina, deoarece te protejeaza pana in ultimul moment.

umbrela-cu-pliere-in-sus

2. Banca de incarcare smartphone, multi ventuze

Oricine are nevoie de aceasta banca, mai cu seama al tau Andrei, care lucreaza mult la birou si vorbeste si mai mult la telefon. Este o banca portabila ideala pentru cei mai ravniti exploratori. Utilizeaza partea cu multi-ventuze pentru a aseza incarcatorul in pozitia adecvata pe carcasa smartphone-ului tau. Apoi conecteaza mufa USB la dispozitiv si bucura-te in continuare de o experienta tehnologica inedita.

banca-de-incarcare-smartphone-multi-ventuze

3. Set 4 pahare de laborator pentru shoturi

Daca stii un Andrei care pune frecvent pariuri la shot-uri, acest set de 4 pahare de laboratoare este solutia ingenioasa prin care-l vei lasa fara cuvinte. Aceste pahare cu un volum mic si de dimensiuni aparent minuscule pot fi utilizate in cadrul unor degustari mai mult sau mai putin clasice ori pentru aperitivul care va deschide pofta alcoolicilor de meserie. Sunt simpatice, amuzante, diferite si incredibil de utile atunci cand fiecare picatura conteaza.

set-4-pahare-de-laborator-pentru-shoturi

4. Obiectiv foto multifunctional

Este ideea perfecta de cadou pentru Andrei-ul pasionat de fotografie care cauta ineditul in lucrurile cele mai marunte. Design cuceritor. Se poate folosi ca pahar, cana, ghiveci, vaza, suport pentru creioane, etc. In plus, capacul se poate utiliza ca farfurioara sau tavita pentru a aseza alimente sau obiecte (biscuiti, snackuri, etc - lasa-l pe Andrei sa dea frau liber imaginatiei; stii ca-i bun la asta).

obiectiv-foto-multifunctional

5. Portmoneu carduri RFID

Portmoneul de carduri este solutia ideala pentru un buget sigur si o idee senzationala de cadou. Are o compartimente si este foarte compact. E simplu si usor de folosit. Tot ce ai de facut e sa-l incarci ca pe orice alt dispozitiv, prin intermediul unui cablu USB, iar ulterior il poti conecta la telefon oricand pleci la drum. Are wireless.

portmoneu-carduri-rfid

6. Set Turnul Petrecerii

Fa-i cunostinta lui Andrei cu cel mai antrenant joc de petrecere. E super tare. Setul Turnul Petrecerii e format din: - 60 de blocuri de lemn - Patru pahare de shoturi. Jocul este potrivit pentru 2 pana la 4 jucatori. Pe fiecare bloc de lemn e inscrisa cate o provocare care trebuie respectata (mai bea o data, baga doua shoturi, baga un shot cu vecinul din dreapta, alege pe cineva pentru urmatorul shot etc).

Set-Turnul-Petrecerii

7. Hartie Igienica 500 Euro

Stim, acesta este un cadou sarit de pe fix, cu pompa si o doza nebuna de amuzament. Il va distra maxim pe Andrei. Hartia igienica este imprimata cu bancnote de 500 EUR de 100X100 mm. Sigur, va trebui sa-i subliniezi lui Andrei, ca hartia este de unica folosinta.

Fie ca ai chef sa faci o gluma buna la serviciu, oferindu-i unui coleg care se plange mereu de salariul sau un sul de  Hartie Igienica 500 Euro, fie ca vrei sa urezi unui prieten sa aiba bani si la toaleta, acesta este un cadou cu adevarat trasnit.

Hartie-Igienica-500-Euro-1

Idei cadouri de Sf Andrei pentru Andreea, Deea, Andra

  1. Difuzor uleiuri esentiale pentru aromaterapie

Grija. Asta poti sa transmiti unei sarbatorite oferindu-i acest difuzor de uleiuri esentiale. Bila cu nuante pamantii este multifunctionala, putand fi folosita pentru o multime de afectiuni, pentru relaxare si destresare, pentru somn mai bun si o atmosfera destinsa, pentru mici indulgente personale, in functie de uleiurile esentiale alese.

Mai mult decat un simplu cadou, acest difuzor este o necesitate pentru oricine.

bila-multicolora-cu-dispersie-arome

2. Valet de ascutit lame

Iata prietenul cel mai bun al cutitelor de bucatarie, pentru prietena ta cea mai buna. Andreea va aprecia din plin un astfel de cadou functional, cu un design futurist, impecabil. Fabricat din ABS si otel, valetul dispune de doua brate de actiune si poate fi utilizat pentru ascutire, slefuire, indreptare si reparatii cutite.

valet-de-ascutit-lame

3. Cadouri de Sf Andrei: Patura cu maneci si buzunar

Nu mai este nevoie sa-ti spunem ca aceasta patura este perfecta pentru Andreea cea friguroasa. In plus, e utila pentru oricine iubeste sa stea in fata tv-ului, fara sa sacrifice dezvelitul pana la brau ca sa foloseasca telecomanda sau sa ia o gustare mica. O patura de o persoana, cu maneci si calduroasa, cu un design modernizat, ideala pentru a te incalzi si a te simti confortabil acasa,  in timpul iernilor friguroase.

patura-cu-maneci-si-buzunar

4. Patura coada de sirena

O coada de sirena pentru o fata romantica. Se potriveste Andreelor cu o inaltime de pana la 195 cm. Dimensiunile sale sunt de L- 137 cm, l- 37 cm si inatatoarele 45 cm (materialul este elastic, si se poate modela pe orice sirena). E un cadou cu care poti sa o uimesti, datorita aspectului de poveste. Dincolo de asta, patura este extrem de practica si calduroasa.

patura-coada-de-sirena

5. Puzzle 3D Fluture mecanic Ugears

Fluturele este realizat din lemn de calitate premium si include toate piesele necesare pentru asamblare. Se compune asemenea unui puzzle, fara lipici sau alte instrumente speciale. Aripile sale fine sunt din hartie artizanala si se pozitioneaza intr-un asemenea mod incat creaza o miscare extrem de reala. Si pentru ca fluturii sunt nedespartiti de flori, puzzle-ul include un platou in forma de floare. Da, suntem convinsi ca acesta este un cadou sensibil, ingenios, smart si original pentru Sfantul Andrei, 30 noiembrie.

puzzle-3d-fluture-mecanic-ugears

6. Cartea comorilor

Orice femeie are o mica sau mare comoara, iar Andreea sau Andra pe care o cunosti tu, nu face exceptie. Cartea vine cu un interior captusit si are copertile exterioare din piele neagra. Se inchide cu un magnet, iar spatiul intern este generos. Util pentru bratari, inele, lantisoare si toate podoabele din colectia sarbatoritelor. Carte a comorilor poate fi daruita impreuna cu o bijuterie. Imagineaza-ti doar reactia ei, atunci cand va deschide cartea. Ar putea fi o bratara, un lantisor, o pereche de cercei sau... hei, nu cumva ti-a trecut prin cap sa-i oferi astfel chiar inelul de logodna, daca Andreea este chiar iubita ta?

cartea-comorilor

7. Norisor pentru masaj si relaxare

Va fi un cadou adorat si adorabil. Norisorul pentru masaj si relaxare poate oferi relaxare intregului corp, asigurand un masaj care vibreaza pe gat, spate, picioare sau zona lombara. Utilizatorul il poate folosi culcat, in pozitie orizontala sau atunci cand este asezat pe un fotoliu sau pe o canapea, design-ul norisorului fiind, astfel, unul ergonomic, confortabil si functional. E compact, usor de folosit si de manevrat, acesta asigura 5 moduri de masaj, 3 niveluri de intensitate si o functie speciala de caldura.

norisor-pentru-masaj-si-relaxare

 

Idei de mesaje cadouri Sfantul Andrei

  • De ziua ta iti doresc sa ai bani si la toaleta, iar cadoul meu te va ajuta sa-ti indeplinesti acest vis :D (pentru hartie igienica Euro). La multi ani!
  • Andreea, iti multumesc ca ai indraznit sa mi te alaturi, desi acest lucru a insemnat sa faci ceea ce nu era previzibil pentru tine. Exact ca aceasta umbrela cu pliere in sus. :) Te ador!
  • Andreea, iti doresc sa ti se intample lucruri frumoase, pentru ca ai ai un suflet bun si meriti din plin. La multi ani!
  • Da. E un trandafir, nu o lalea, La multi ani din partea mea! (pentru trandafir placat cu aur)
  • Felicitari Andrei, pentru ziua de azi. Fie ca Sfantul Andrei sa te protejeze si sa-ti surada norocul.
  • Multi ani, fratica! Abia astept sa bem ceva chill impreuna. (pentru termometru vin)
  • 30 Noiembrie este o zi speciala pentru tine, iar tu este speciala pentru mine. Te iubesc, raza mea de soare!
  • Multi ani, multi ani, multi ani si multi multi bani. (pentru pistolul aruncator de bani)

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!