Top 20 Idei Cadouri de Mihail si Gavril

Top 20 Idei Cadouri de Mihail si Gavril

Pe 8 Noiembrie, nu mai putin de 1,3 milioane de romani isi serbeaza onomastica, iar daca tu cauti cadouri de Mihail si Gavril, esti pe drumul cel bun.

Oleee!
Ai ajuns la tzanc. Pentru ca avem cateva sugestii super cool de cadouri pentru prietenii sau rudele tale. Avand in vedere ca suntem inconjurati de Mihai, Mihaele, Gabrieli si Gabriele, cu siguranta ai si tu cativa prieteni, colegi de serviciu sau cateva rude apropiate care sunt in centrul atentiei de 8 noiembrie.

Iata cateva idei cadouri Mihai si Gavril, care sa-ti faca alegerea mai usoara.

Cadouri de ziua onomastica Mihail si Gavril

Top 10 cadouri de Mihail si Gavril femei

Mihaela sau Gabriela din viata ta asteapta pe 8 noiembrie un cadou amuzant, care sa-i trezeasca zambetul pe buze. Poate fi un cadou practic, musai haios, care sa o ajute sa-si decoreze camera pentru vremea rece, un cadou de relaxare sau ceva cu adevarat trasnit.

1. Papuci de casa Unicorn

Ce femeie nu iubeste sa-si incalzeasca si sa-si protejeze picioarele intr-o pereche de papuci de casa fermecati, sub imaginea inorogului fantastic?

Sunt caldurosi, moi si extrem de haiosi. Nu esti sigur cat poarta la pantof Mihaela sau Gabriela ta?

Nu trebuie sa-ti faci probleme, pentru ca acestia sunt un model unic, care se potrivesc numerelor de la 36 la 41. Si uite asa ai bifat un cadou practic si amuzant.

Papuci-de-casa-unicorn-14-496-536276

2. Lampa lava cu difuzor si microfon

In general o lampa este foarte utila in camera, pe noptiera, langa pat. Nu se stie cand te trezesti noaptea sau cand ai dorinta de o atmosfera intima inainte de culcare - in compania unei carti bune, a muzicii sau a partenerului tau.
Lampa lava cu difuzor si microfon te poate rupe rapid din stresul, agitatia si grijile zilnice, pentru a te duce mai aproape de visare, reflectie, liniste si impacare.
De aceea, lampa asta nu poate lipsi din lista celor mai frumoase cadouri pentru Mihaela si Gabriela.

lampa-lava-cu-difuzor-si-microfon-2493-3678

3. Harta Razuibila a Romaniei

Categoric, in topul celor mai inspirate idei de cadouri pentru Mihaela si Gabriela se afla o harta razuibila. Daca sarbatorita nu are inca o harta razuibila, este evident ca tu esti cel care trebuie sa-i descoperi aceasta experienta grozava. Chiar acum. Fara intarziere.

O harta de razuit inseamna un stimul in plus pentru sarbatorita de a-si seta noi obiective, de a calatori mai mult si de a iesi din monotonia cotidiana. Este un cadou personalizat pe care il poate utiliza timp de foarte multi ani.

harta-razuibila-a-romaniei-2334-7133 (1)

4. Cadouri de Mihail si Gavril: Set 6 Sosete Mojito

O pereche de sosete este intotdeauna o idee buna de cadou. Mai ales in prag de iarna. Mai ales daca sunt colorate si pline de energie. Pe langa faptul ca sunt practice si calduroase, aceste sosete smulg pe oricine din plictiseala si il invita sa fie diferit. Daca Mihaela sau Gabriela pentru care tu alegi acum cadoul este o fire creativa si curajoasa, asteapta-te sa-si incalte voioasa noile sosete explozive si sa paseasca afara din casa, in vazul si admiratia tuturor.

Set-6-Sosete-Mojito-1-1187-844779
5. Perna Moonlight Cushion cu telecomanda

Toti asezam in fiecare seara capul pe o perna. Dar Perna Moolight Cushion cu telecomanda este diferita. Este pur si simplu spectaculoasa. Se transforma in 12 culori variate si lumineaza atat de frumos in linistea si intunericul camerei. Noi am decretat-o deja "simbolul caminului perfect". Perfecta e pentru Mihaela si Gabriela, firi romantice si joviale.

Perna-Moonlight-Cushion-cu-telecomanda-3-520-383313

6. Trandafir placat cu aur de 24K

Trandafirul din aur este o alegere potrivita de cadou pentru sarbatoritele elegante, stilate, pe care le pretuiesti in mod deosebit. Are o lungime de 27 cm si este placat cu aur pur de 24K.
Un simbol veritabil al sentimentelor ce dainuiesc peste ani, trandafirul cu petale aurite este perfect pentru mama, sotie, iubita sau o persoana cu adevarat speciala din viata ta.

Trandafir-placat-cu-aur-de-24K-41-64-40790

7. Cadouri de Mihail si Gavril: Cafea tartinabila

Fara doar si poate, cafeaua tartinabila este un cadou suprinzator pentru Gabriela si Mihaela care isi serbeaza onomastica pe 8 noiembrie.
Borcanelul de 220 grame de gem cu aroma de cafea, contine zero cofeina si ofera un rasfat adevarat papilelor gustative. Este un cadou interesant mai ales pentru femeile dornice intotdeauna sa experimenteze noi delicii culinare.

cafea-tartinabila-2625-6434

8. Hamac pentru picioare

Asta-i pentru colega ta de birou care intepeneste pe scaun si se plange de picioare toata ziua. E pentru sotia sau iubita ta care lucreaza doar pe laptop cat e ziulica de lunga, iar tu vrei sa o stii bine. Vrei sa-i aduci un pic mai mult confort in viata profesionala si vrei sa eviti serile in care ajunge acasa epuizata.

Hamac-pentru-picioare-1-497-780512

9. Ghiveci cu susul in jos

Wow! Iata un cadou trasnit care le va surprinde pe sarbatoritele de Mihail si Gavril. Ce alt efect ar putea sa produca acest ghiveci cu susul in jos. E un design atipic care confera un aspect cu totul special si nonconformist unei incaperi. Unde mai pui ca este si practic, pentru ca nu ocupa loc la sol, pe mese, birouri etc. O idee geniala, iti spunem noi.

ghiveci-cu-susul-in-jos-1890-1211

10. Cana termica Micuta astroloaga

Cana termosensibila este o inventie incredibila. Ingeniozitatea sa consta in faptul ca isi modifica aspectul, imediat ce torni lichid fierbinte in ea. Astfel, poti spune ca ai doua cani sau o cana care se transforma. Sau o cana vie. O cana pe al carui chip se intampla ceva si tu, care urmeaza sa sorbi din ea, esti privilegiatul privitor.
Cana termica Micuta astroloaga este un cadou cu totul special. Practic.

cana-termica-micuta-astroloaga-2637-7277

Top 5 cadouri de Mihail si Gavril barbati

1. Lumina pentru toaleta

Ok, radeti; pentru ca e de ras. Lumina pentru toaleta este un cadou super amuzant pe care, sa fim sinceri, nu indraznesti sa-l oferi oricui. Dar, daca esti apropiat de un Mihai sau Gabriel, merita din plin sa-l suprinzi cu un astfel de cadou de 8 noiembrie.

lumina-pentru-toaleta-740-8377

2. Set cadou barbierit de lux 4 piese

Trierea e simpla aici. Ai in agenda cunoscutilor sau prietenilor un barbos cu numele Mihai, Misu, Gabriel sau Gaby? Pai, tocmai i-ai gasit un cadou cool.
Barbosii au nevoie de accesoriile potrivite pentru a-si intretine barba, iar acest set de lux include 4 piese extrem de utile: un pieptane din metal, o perie pentru barba, o forfecuta (evident, pentru barba) si inca un pieptane din lemn.

set-cadou-barbierit-de-lux-4-piese-2292-3319

3. Briceag multifunctional 7 in 1

Faci cadou o trusa de scule, compactata intr-un briceag multifunctional, cu 7 roluri. Contine cutit, pila, cleste, doua surubelnite (cap plat si Philips), Lanterna cu LED. Vine intr-o cutiuta metalica de cadou, extrem de eleganta.
Briceag multifunctional 7 in 1 este un cadou functional; o idee minunata pentru orice barbat cu numele Gabriel sau Mihai, mai ales daca l-ai mirosit ca are stofa de reparator.

briceag-multifunctional-7-in-1-2654-8948

4. Kit apocaliptic pentru supravietuitori

Acest kit este perfect pentru cei care obisnuiesc sa ia lumea la picioare si sunt pasionati de aventuri outdoor. Contine cremene, o unealta multifunctionala, ferastrau din sarma (Cool!), busola, fluier breloc si lanterna breloc.
Kitul este un ajutor de baza cand vrei sa actionezi inteligent. Doar asigura-te ca ai pe aproape cutiuta magica.

kit-apocaliptic-pentru-supravietuitori-2658-2364

5. Consola de jocuri vintage, ultra-portabila

Sa revenim cu picioarele pe pamant si sa trecem de la pasionatii de drumetii, la pasionatii de jocuri vintage. Pentru acestia avem cadoul perfect: o consola ultra-portabila cu 200 de jocuri retro (ai inteles bine; sunt 200 de posibilitati de joc; imposibil sa te plictisesti rapid, mai ales daca ai microbul in sange).

consola-de-jocuri-vintage-ultra-portabila-2604-7206

6. Butoni camasa Fulgi de nea

Butonii pentru camasa sunt intotdeauna o alegere inspirata pentru cadouri barbati, iar acest model cu fulgi de nea nu fac exceptie. Mai ales in prag de iarna. Mai ales ca sunt atat de simpatici si pot accesoriza ingenios orice tinuta formala. Pai, nu urmeaza cumva petrecerea de Craciun? Craciun, am zis? Ooo, dar ce zici de Anul Nou? E clar. Daca ai un sarbatorit formal Mihai sau Gabriel, pe 8 noiembrie este o idee grozava sa-i oferi acesti butoni.

Butoni-camasa-Fulgi-de-nea-12-687-127768

7. Puzzle 3D Macara pe Sine din Lemn Ugears

Sunt unii barbati care raman la fel de pasionati de jocuri de constructie ca atunci cand erau mici. Pentru acesti barbati, cu nume de Mihail sau Gabriel, am ales special Puzzle-ul 3D macara, exclusiv din lemn. Sarbatoritul se va bucura sa asambleze cele 356 componente si sa admire modelul rezultat, care are o dimensiune de 40 x 50 x 21 cm.

Puzzle-3D-Macara-pe-Sine-din-Lemn-Ugears-3-968-987322

8. Servieta cu Platan si Bluetooth- Black

Aceasta servieta are tot ce-i trebuie pentru a deveni starul unei petreceri. Mai mult decat un simplu dispozitiv cu boxe, servieta este un accesoriu decorativ, mult indragit de cei pasionati de muzica. Platanul are 3 viteze si este prevazut cu bluetooth. Permite transferarea vinilurilor pe MP3 prin cablul usb.

servieta-cu-platan-si-bluetooth-1452-4315

9. Set Turnul Petrecerii

Turnul Petrecerii nu este doar un fericit privilegiat sa se afle in acest top al celor mai frumoase cadouri de Mihail si Gavril. Nu.

Turnul se afla printre cele mai dorite cadouri din magazinul online www.mindblower.ro. Si e usor sa intelegem de ce. Turnul petrecaretilor este super amuzant, este cheia micilor petreceri si intalniri grozave. Unde se inalta el, vine si distractia, urmata de voie buna si ameteala cat cuprinde (ca doar e un joc de bauta, cu paharele incluse in pachet).

Set-Turnul-Petrecerii-3-104-664122

10. Pahar de bere XXL in forma de cizma

Iarna vine cu pasi repezi deja, iar sarbatoritul tau, Mihai, Gabriel, Misu sau Gabi, s-a pregatit cel mai probabil, cum se cuvine: cu haine groase. Mai putin, o astfel de cizma capabila sa-i incalzeasca starea de spirit si sa-i antreneze moralul pentru zile reci. Cizma de bere este o alegere trasnita si super amuzata pentru orice sarbatorit de 8 noiembrie, Sfintii Mihai si Gavril.

Pahar-de-bere-XXL-in-forma-de-cizma-1-2369-9478 (1)

 

Gata. Noi am sugerat. In top-uri le-am urcat. Acum e randul tau sa alegi din cele mai frumoase cadouri Mihail si Gavril.

Comanda din timp, ca sa-ti ajunga cadoul la timp.

Daca esti Mihai, Mihaela, Mihail, Misu, Gabriel, Gabriela sau Gabi, poate ca tocmai iti cauti inspiratie pentru o petrecere mica alaturi de cei mai buni prieteni ai tai. Afara e deja frig, asa ca o petrecere la caldura, in compania unui joc distractiv si a unor discutii amuzante poate fi cea mai buna varianta pentru a-ti sarbatori onomastica. Gasesti inspiratie pentru petreceri reusite chiar pe Mindblower.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!